Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.757
- 26.556
- 1.988
14 yabancının 2 sinin max 2003 doğumlu olması gerekiyomuşOlsun Necati +10 yas ekliyorsa vardir bir bildigi demek lazim
Önersene 2 kişi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
14 yabancının 2 sinin max 2003 doğumlu olması gerekiyomuşOlsun Necati +10 yas ekliyorsa vardir bir bildigi demek lazim
Profesyonel bir seviyede alt yapiya ciddi bir yatirim yapilmali o konuda hem fikiriz, ama bu saydigim sartlarin ulke genelinde olmadigi icin belirli bir yere kadar anca ilerliyorsun o islerle ve gerisi gelmiyor. Egitim sistemi, cocuklara genc yastan itibaren sundugun faaliyetler cok onemli. Bati ulkerin genelinde cocuklara her imkan kolayca sunuluyor, Turkiye'de bu sartlar zor.Bunları burada kurmamamız için hiçbir neden yok. Ülke hattına yayılmış bir sürü takımla iş birlikleri yaparsın, 80milyonluk ülkeden oyuncu çıkartamıyoruz sadece ithal ediyoruz bu şekilde başarısız olman kaçınılmaz.
Son anda sanatji ararsan anca bosta olanlari ayarlayabilirsin, o unlu [yabanci] sanatcilarin gundemleri en az 6 ay oncesinden bellidir. Yani Dua Lipa'yi falan unutun.Geçen seneki şarkıcılar rezaletti. Kim organize ediyor bu kutlamaları. Sanki şampiyonluk beklenmiyormuş da ansızın birileriyle anlaşılmış gibiydi
Simdi mi gordun bu kurali?14 yabancının 2 sinin max 2003 doğumlu olması gerekiyomuş
Önersene 2 kişi
Bari Aleyna gelsin.Son anda sanatji ararsan anca bosta olanlari ayarlayabilirsin, o unlu [yabanci] sanatcilarin gundemleri en az 6 ay oncesinden bellidir. Yani Dua Lipa'yi falan unutun.![]()
Oyle ezbere iki isim soyleyemiyorum cunku kadro planlamasina bagli bunlar.
Suan benim dusundugum senaryoda 5 yabanci transfer hakkimiz olur gibime geliyor ve bu 5 oyuncudan iki tanesi 2003+ dogumlusu olacak (Jelert ve Yusuf'u yeni sezonda olmayacagini dusunerek).
Bu durumda kalan 3 tane diger transfer A takimda direkt 11'de oynayabilecek oyuncu olmalidir benim gozumde, bu 3 mevki hangileri olmali? Bu iste Osimhen'e de bagli biraz. Simdi bunlardan biri Osimhen olacaksa diger iki transfer hakkimi > kaleci ve stoper icin kullanirdim. Bu durumda o 2 genc oyuncuyu da > birini ofansif kanat/10 numara icin digerini de sag bek icin kullanirdim.
Osimhen'in kalmadigi senaryoda forvet icin aklimda olan isimlerden biri Emanuel Emegha, kendisi 2003 dogumlu. Bu durumda bir tane daha genco alabiliriz onu da orta saha icin kullanirdim. Diger kalan 3 transferi de > kaleci, stoper ve ofansif kanat (yas fark etmezsizin)
@Samet Nalbant
Önce icardinin yerini aldı
Şimdi evini alacak
Ardından da forma numarasını
Kralhennnnn
Asam barselonada doğmuş
DeğilErtan süzgün yasakli miydi
Fena haberler verdi az once