GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanchez
Frankowski (uzun vadeli kontrat yapildi, seneye rotasyonda kalacagini dusunuyorum)
Jakobs
Lemina
Torreira
Sara
Sallai
Icardi
Morata

Transferler:

kaleci
stoper
orta saha
kanat
forvet

@Samet Nalbant

Muslera (yerine yeni kaleci alınır)
Frank (kalma ihtimali yok bence yerine boey isteniyomuş )
Sançez (kalır)
Nelson (kalır ama gitse de yerine apoyla forma rekabetine girecek sol stoper alınır)
Jakobs (kalır)
Torreira (kalır)
Lemina (kalır)
Sara (gitse de yerine os alınır xhaka isteniyomuş)
Mertens (gidiyo yerine 10 no gelir)
Şallai (kalır)
Osimhen (kalmasa da yerine as fw alınır)
Morata/icardi (biri kalacak galiba)

Burası 12 kişi ediyo 2 kişi daha alabiliyoruz ve bu 2 ismin de kanat olması gerekiyor çünkü sayısal eksiklik var ki barış da gidecek deniyo ahmed patlak çıktı zanioloyu kalmak istemediği için saymıyorum jelert+yusuf+köhn+ross+cuesta bunlara da yer yok

2003 doğumlu 2 lavuğun da alınacak 2 kanattan,gelecek 10 no dan,sara giderse alınacak os dan,osi alınamazsa yerine alınacak fwden,nelson giderse yerine gelecek sol stoperden,yeni kaleciden ve yeni sağbekten ikisi olması lazım

Kanatlardan minimum birisi,kaleci,sağbek,10 no ve forvete de scout denemesi yapılmayacağı için o iki genconun da kanat,sara giderse gelecek os,nelson giderse de yerine alınacak stoperden biri olması mecburiyeti var hareket alanı çok dar bizimkiler bu planlamanın altından biraz zor kalkar

Osimhen seviyesinde birini beklemek hayalcilik olur onu zaten unutmaliyiz.
Hocam buda tezat ferrariden inip opele biniyoruz osimhene madem 75 verecegiz o kadar paramiz var ben zerre inanmiyorumda
Bostaki Jonathan Davide gidelim
Olmadi 75 veren 30 da verir diyip Muaniyi alalim
Morata hayatta bize 1.santrafor olamaz
Bir kere cok zit oyuncular osimhenden sonra kagni gibi gelecek

Açın artık Transfer Nöbetini açın. Kolpalara doyalım..

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muslera (yerine yeni kaleci alınır)
Frank (kalma ihtimali yok bence yerine boey isteniyomuş )
Sançez (kalır)
Nelson (kalır ama gitse de yerine apoyla forma rekabetine girecek sol stoper alınır)
Jakobs (kalır)
Torreira (kalır)
Lemina (kalır)
Sara (gitse de yerine os alınır xhaka isteniyomuş)
Mertens (gidiyo yerine 10 no gelir)
Şallai (kalır)
Osimhen (kalmasa da yerine as fw alınır)
Morata/icardi (biri kalacak galiba)

Burası 12 kişi ediyo 2 kişi daha alabiliyoruz ve bu 2 ismin de kanat olması gerekiyor çünkü sayısal eksiklik var ki barış da gidecek deniyo ahmed patlak çıktı zanioloyu kalmak istemediği için saymıyorum jelert+yusuf+köhn+ross+cuesta bunlara da yer yok

2003 doğumlu 2 lavuğun da alınacak 2 kanattan,gelecek 10 no dan,sara giderse alınacak os dan,osi alınamazsa yerine alınacak fwden,nelson giderse yerine gelecek sol stoperden,yeni kaleciden ve yeni sağbekten ikisi olması lazım

Kanatlardan minimum birisi,kaleci,sağbek,10 no ve forvete de scout denemesi yapılmayacağı için o iki genconun da kanat,sara giderse gelecek os,nelson giderse de yerine alınacak stoperden biri olması mecburiyeti var hareket alanı çok dar bizimkiler bu planlamanın altından biraz zor kalkar
Kisa ozet geceyim:

-As kaleci
-Apo ile direkt rekabet edebilecek stoper hatta daha iyi olursa daha super (Nelsson'u falan sutla)

-sag bek durumu Frankowski ve Cuesta'nin ikisine bagli kontenjan acisindan
-mevcut orta sahaya rotasyon icin transfer
-Sara giderse yerine yeni transfer
-Hem kanat hem forvet arkasi oynamasini bilen bir oyuncu, yani her mevkiye ayri oyuncu bakmaktansa bu sekilde daha mantikli
-forvet (Osi veya baskasi)

boldladigim kisim bizim hareket alanimiz olacaktir, diger iki durum o bahsi gecen oyuncularin gitmesi durumda degisebilir.

Chelsea CL yapamazsa osimhen kapisi kapanir Manu zaten olmaz onlarda CL yapamiyor Liverpool ihtiyaci yok
Arsenal o paralari vermez premier lig defteri osimhen icin kapanir

Avrupada başarıyı chatgptye sordum

Bu sezon Avrupa başarısı için bence umut var daha şimdiden böyle hissediyorum

Şampiyonlar liginde başarı istiyorsak sahada ezilmeyecek kadro gerek..

Osimhen olmazsa olmaz zaten..

Lemina nın yanına Bissouma yı alacaksın

Stopere bizim oyun karakterimize uygun stoper Alexsandro ..

Sağbeke Boey..

Kanada ara transferde gelmek isteyen Angel Correa

Muslera 1 sene daha kalsın

Eze eze yeneriz çoğu takımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt