Mert Erdaloglu
10 Numara!
- 26 Haziran 2018
- 14.524
- 8.008
- 1.428
Gereksiz maliyetli eski yıldızlara para harcamazdım.Zaten avrupada delik deşik olucaz hocanın kendiside avrupa maçlarını fazlalık olarak görüyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Baris gider saglam bir yunus saranin yerine geçeren az 2 adet baba yerlisi olmayan gs'a gs demem ben reyiz.
isterse dünyanın en iyi 11 oyuncusunu yaz. 2-3 tane yerli olacak illaki.
üniversite okutacak oyuncular ve hoca lazımen az 2 adet baba yerlisi olmayan gs'a gs demem ben reyiz.
üniversite okutacak oyuncular ve hoca lazım
zominik dorrent olabilir mi bu hoca, ne dersin :düniversite okutacak oyuncular ve hoca lazım
guardiolanın başarılarının mimarı diye övdüler adamı yazominik dorrent olabilir mi bu hoca, ne dersin :d
sevgili sami , muse'u ilk , high tension filminde kesfetmistim . bi turlu canli bugune dek izlemedim, vidyolar dan ozellikle stadyum konserleri cok iyi gorunuyordu . elbet denk getirebilirsem canli izlemek istedigim bir grup- muse .Muse İstanbul konseri iptal olmuştu bizimkiler cagirsa keşke abovvvv
sevgili sami , muse'u ilk , high tension filminde kesfetmistim . bi turlu canli bugune dek izlemedim, vidyolar dan ozellikle stadyum konserleri cok iyi gorunuyordu . elbet denk getirebilirsem canli izlemek istedigim bir grup- muse .
<- ht filminden muse ->
@Onur Adıbelli , @Aras Şimşek , @Ata B. Oğuz , @Arif Doğan Karakaya
saygi ve selamlar .
sevgili sami , muse'u ilk , high tension filminde kesfetmistim . bi turlu canli bugune dek izlemedim, vidyolar dan ozellikle stadyum konserleri cok iyi gorunuyordu . elbet denk getirebilirsem canli izlemek istedigim bir grup- muse .
<- ht filminden muse ->
@Onur Adıbelli , @Aras Şimşek , @Ata B. Oğuz , @Arif Doğan Karakaya
saygi ve selamlar .
en az 2 adet baba yerlisi olmayan gs'a gs demem ben reyiz.
32-35 yaş araligindaki oyuncular muhtemelen senaryoda Sara satılır Xhaka gelir.32 yaşında son kontrat futbolcular.Oyuncular kalitesine isimlerine birsey dediğim yok ama Avrupa'da kalici başarılar için daha genç oyuncu grubuna gitmemiz lazım.Şu 3’lü için kendimi yakarım yaw, ne istememesi![]()
Abi bu grup beni hic mi hic sarmiyor yaw. Az once Sleep Token kesfettim. Biraz daha dalacam kendilerine.
Abi Doue’yi bile bizim yönetim ikna edemiyor. Genç oyuncu grubu diyorsunuz, hoş diyorsunuz da Chelsea kafasını çıkaran her topçuyu topluyor. 17 yaşındaki Arjantinli bebeler için ManU-RM-Barça falan kapışıyor. Brighton var, Yunanistan’dan topçuya 30-40 sıkıyor. Aston Villa Kasımpaşa-Gençlerbirliği’ndeki gençleri topluyor. CL’de bir çeyrek görmeden bahsettiğiniz oyuncular için şu devirde adres olmayacağız. İşte geçen sene Mourinho’nun fener’e pompalamaya çalıştığı Brezilya’lı olağanüstü yetenek 17 milyona Arabistan’da havlu sallamış. Jk’nin getirdiği Kolombiya’nın Messi’si; Amerikan Başkanı dahil herkesi devreye sokup aldıkları Muçi’yi, bizim aldığımız Jelert’i Sara’yı görüyoruz işte. Getirebildiğimiz maliyete rağmen bu. Zalewski’yi hayatında göremeyeceği parayla getiremiyorsun. Kalite düşürürsün; sabır der, Danimarka’dan falan toplamaya çalışırsın adamları ok ama Evander falan da Amerika’da falanken yaşlı Mertens bize ciddi katkı verdi. Senin ligine genç ve kaliteli bıraktıkları adamların hep bir kusuru var. Jacobs’un sakatlığı gibi. Genç ve iyi oyuncunun ülkemize gelebileceği inancını kaybedeli çok oldu malesef.32-35 yaş araligindaki oyuncular muhtemelen senaryoda Sara satılır Xhaka gelir.32 yaşında son kontrat futbolcular.Oyuncular kalitesine isimlerine birsey dediğim yok ama Avrupa'da kalici başarılar için daha genç oyuncu grubuna gitmemiz lazım.
Bayagi poetic hem gorsel hem lirik.
sleep token. yeni duydum .
bu arada ,
dun ekledigim the rasmus'u da (in the shadows parcasi ) fan made bir vidyo da denk gelmistim . < - > kult the crow filmi ile kolaj yapmislardi,
filmi begendigimden dolayi parcaya haliyle goz attim .
@Ata B. Oğuz
saygi ve selamlar .