Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 23.390
- 11.687
- 1.723
Su rezalete bak bizde yillardir ekipte
![]()
Top class olan mourinho ekini ne yaptı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Su rezalete bak bizde yillardir ekipte
![]()
Sanmıyorum ya. Rica minnet adamın peşindeyiz.Genelde locasindan puro yakıp maç izliyorda fazlası yok beyefendiden nazi niyazi bol bizim zenginlerin tabi birazda lise kültürünün baskın olmasının etkisi var diye dusunuyorum
Yok lan bunların yanında kutsal melek kalırım. Kafayı yemişler.sende iblissin teyzemin evladı.
Daha önce hiç şampiyonluk sabahına uyanmamıştıkMelikşah emojileri bunlar
maça geliyon mu yeğenimDaha önce hiç şampiyonluk sabahına uyanmamıştık
Ben gelememmaça geliyon mu yeğenim
Are you ready mi?Yine Suat abinin 150 yıllık parçalarıyla eğleneceğiz gibi duruyor.![]()
Juve David’e girmiş. Osimhen’i bırakırlar umarım
Geçen sene Campos Kvara ile alacaktı ama Enrique istemedi. Bu sene adam başarılı olmuş, istemediğini almazlar net. Barça başarılı olsa da hala o bütçelerde kayıt ettiremez Osimhen’i. Beni Juve dışında tek endişelendiren olur da Isak satılırsa Newcastle, gerçi genç oyuncu alıyorlar genelde de satmazlarsa iyi olur. Onun dışında Juve tek rakibimiz. Yine de Tottenham’ı tutup ManU’yu da yok etmek lazım oradaBuna girerlerse Osimhen'den çıkabilirler ama bana Psg girecek gibi geliyor asıl tehlike onlar bence bir de Barca.