- 23 Temmuz 2011
- 74.703
- 49.946
- 4.693
oyna olm engel olan mı varDüğünlerde şu adam gibi oynamayı çok isterim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
oyna olm engel olan mı varDüğünlerde şu adam gibi oynamayı çok isterim
Geçen sene Aleyna hanımı beklerken Zara gelinceHer detayıda hatırlıyorsun
Oynamayı bilmiom kalas yutmuş gibiyimoyna olm engel olan mı var
taraftarı test edecek bir şey söylediğin ve katılıyorum biri gitsin öbürü gelsinle olmuyor o iş.
sakatlanmasa başka türlü sezon geçirecektik belki ama kesinlikle ayırım olacağını sanmıyorum. Forumda negatif yorumlar olsada realitede yarısı hakikaten öyle düşünmüyordur.
bu adam efsane değil ama net bir İkon ...Melo gibi mesela. Çok kolay olmuyor doğal şekilde bu işlerin olması. bak adamlar neleri kopyalamayı denedi tutmuyor zorla. Her ufak şeyin değeri bilinmeli , takdiri yapılmalı .
sürekli gezme olayını ben de çok hoş karşılamadım ama bakınca herif hep böyle takılan bir adam günün sonunda - düşündüğünde wanda ile olan süreç sonunda "ya bırakın beni zaten aile işleri var , kalayım burda " inadıda yapabilirdi (ki bir süre ben böyle olabileceğini düşündüm yalan yok) . Geri dönüşe hırs yapmış bir Icardi ile kalabilirse Osimhen ortalığı yokeder öyle diyeyim.
he pardon ben genel taraftar bakışına değindin sandım bir an.Yazdıkların sonranın konusu sağlam bir icardinin başımızın üstünde yeri var tabii ki
Ben osinin kalması için ikna edebilmek adına ilginin dağılmaması full focus olunması gerektiğinden bahsettim akşam ve kupa töreni için
Bence diğer kulüpler mal olduğu için bunlar aradan sıyrılıyor.Bu beleş transfer konusunda dünyanın tartışmasız en iyi takımı inter.Eminim şimdiden 2 3 beleş adam bağlamış olabilirler
Yok.Emiliano Martinez
Sallai Davinson Apo Eren
Lemina Torreira
Yunus Sara Barış
Osimhen
Önümüzdeki senenin kadrosu bu olsun başka bir şey istemiyorum
Acımadan nokta atışı 100-150 bonservis yapıştırmalık sezon.baya heyecan yaptım ben CL sezonu için ya - başımıza negatif işler gelmezse yaz sürecinde harika bir sezon olmaması için hiç bir engelimiz yok aslında.
Bir başka sinan, Sinan engin de geçen uzak sehirdeki bir karakterin ölümünü tartişiyordu beyaz futboldaGeçen Sinanın programı izledim,
Hoca xhakayı çok istiyor dedi
muhtemelen gelecek
bunu içeren en az 4.5 milyon tivit atılır yaz boyu bence.çok istiyor
Lemina - Sara - Xhaka - Torreira 4'lüsünden maçına göre uygun 2'li veya 3'lü rahatça seçilir. 4 farklı profil orta saha.Geçen Sinanın programı izledim,
Hoca xhakayı çok istiyor dedi
muhtemelen gelecek
Bence Sarayı göndeririz Xhaka gelirse.Lemina - Sara - Xhaka - Torreira 4'lüsünden maçına göre uygun 2'li veya 3'lü rahatça seçilir. 4 farklı profil orta saha.
ho iyi transfer
Mümkün. Xhaka'nın geldiği senaryoda Sara gönderilip Correa gibi kanatta da oynayabilen bir isim düşünülebilir. Ama yaş baremi olarak eldeki satılabilir oyuncuları gönderirken yenilerini de eklemek gerekiyor süreklilik için.Bence Sarayı göndeririz Xhaka gelirse.
şakayı istermisnBir başka sinan, Sinan engin de geçen uzak sehirdeki bir karakterin ölümünü tartişiyordu beyaz futbolda![]()