GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ole Gunnar Solskjaer'in takımın başında olması sebebiyle Cristiano Ronaldo, Beşiktaş'a transfer olmaya sıcak bakabilir.

Mirror

taraftarı test edecek bir şey söylediğin ve katılıyorum biri gitsin öbürü gelsinle olmuyor o iş.

sakatlanmasa başka türlü sezon geçirecektik belki ama kesinlikle ayırım olacağını sanmıyorum. Forumda negatif yorumlar olsada realitede yarısı hakikaten öyle düşünmüyordur.

bu adam efsane değil ama net bir İkon ...Melo gibi mesela. Çok kolay olmuyor doğal şekilde bu işlerin olması. bak adamlar neleri kopyalamayı denedi tutmuyor zorla. Her ufak şeyin değeri bilinmeli , takdiri yapılmalı .

sürekli gezme olayını ben de çok hoş karşılamadım ama bakınca herif hep böyle takılan bir adam günün sonunda - düşündüğünde wanda ile olan süreç sonunda "ya bırakın beni zaten aile işleri var , kalayım burda " inadıda yapabilirdi (ki bir süre ben böyle olabileceğini düşündüm yalan yok) . Geri dönüşe hırs yapmış bir Icardi ile kalabilirse Osimhen ortalığı yokeder öyle diyeyim.

Yazdıkların sonranın konusu sağlam bir icardinin başımızın üstünde yeri var tabii ki

Ben osinin kalması için ikna edebilmek adına ilginin dağılmaması full focus olunması gerektiğinden bahsettim akşam ve kupa töreni için

Yazdıkların sonranın konusu sağlam bir icardinin başımızın üstünde yeri var tabii ki

Ben osinin kalması için ikna edebilmek adına ilginin dağılmaması full focus olunması gerektiğinden bahsettim akşam ve kupa töreni için
he pardon ben genel taraftar bakışına değindin sandım bir an.

yok ya hiç sanmıyorum öyle olacağını - esas kutlamada şovmenlik yapar muhakkak stadda falan , osimhen o tarz işlerle uğraşmıyor pek.

benim dediğin konudaki güvencem şu Yenikapı işi - 1milyon insanı gözünle görüp sana tezahürat yapmaları kim olursa olsun kafayı yedirtir bana göre.

bide galiba StayWithUs osimhen mesajıda olacakmış tribünde yazılan çizilenin doğruluk payı varsa.

Bu beleş transfer konusunda dünyanın tartışmasız en iyi takımı inter.Eminim şimdiden 2 3 beleş adam bağlamış olabilirler
Bence diğer kulüpler mal olduğu için bunlar aradan sıyrılıyor.
6 ay kala darlıyorlar adamları, bazı prof kulüpler de aynı bizim gibi transfer dönemi başladıktan sonra eksik ve liste hesaplıyor.
Zaha ve tete bile sonradan girdiğimiz adamlar. Öyle bir mallık var bizim üzerimizde.

Emiliano Martinez
Sallai Davinson Apo Eren
Lemina Torreira
Yunus Sara Barış
Osimhen

Önümüzdeki senenin kadrosu bu olsun başka bir şey istemiyorum
Yok.

Sallai bek değil ve oyunumuzu baltalar, kanat alternatifi olmayacaksa bu seneki performansıyla zararsız elden çıkarmak daha iyi.

Abdülkerime de seneye güvenilmez maalesef. Yedek olacak şekilde bir transfer şart.

Leminaya limit alırlar ve hoca da sözleşme yenilerse başlarında arabistan yolu açık gibi geliyor.

Sara ilk satılması gereken eleman. Bir insan bu kadar düşemez.

baya heyecan yaptım ben CL sezonu için ya - başımıza negatif işler gelmezse yaz sürecinde harika bir sezon olmaması için hiç bir engelimiz yok aslında.
Acımadan nokta atışı 100-150 bonservis yapıştırmalık sezon.
Bu yatırım 10 katı olarak döner. Serbest statüde çok sağlam adamlar var. Kelepire alınabilecek çok sağlam adamlar var.
Öyle osayi gelmek istiyor gibi dar vizyona girersek sıçarız çok net.

Geçen Sinanın programı izledim,

Hoca xhakayı çok istiyor dedi

muhtemelen gelecek

ulan herif 4 sene sonra saranın vücudunun aynısına sahip olacak. Bildiğin vücudunu klonlamışlar herife göt atış bile aynı. Bizimki bu kadar atik olsa belini sahaya bırakır gerçi.

Bence Sarayı göndeririz Xhaka gelirse.
Mümkün. Xhaka'nın geldiği senaryoda Sara gönderilip Correa gibi kanatta da oynayabilen bir isim düşünülebilir. Ama yaş baremi olarak eldeki satılabilir oyuncuları gönderirken yenilerini de eklemek gerekiyor süreklilik için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt