- 16 Haziran 2010
- 203.542
- 155.525
- 6.838
Senin verdigin ornek ile benzeri bir durum oldugu nereden cikti ki?Sen 3 ay internetin olmadığı bir yere tatile gitsen forumu da bana emanet etsen yakınlarımı yönetime doldurup admin panelinde fink atıp saçma sapan takılmam mı lazım,nerde benim emanete saygım,ahlakım?
Kim suçlu olur bu durumda bana güvenen sen mi,güvenini suistimal eden ben mi?ikimizde suçlu olsak bile sen %kaç ben %kaç suçluyumdur ?
Dursun okanın ayağına kapanıp rekortmenn hocammm,avrupa fatihimmmm,iyi futbol oynatanımmm,derbi canavarımmm lütfen ali yiğiti kulüpte görevlendirelim dese dahi okanın "olur mu öyle şey bu daha çocuk bi boktan anladığı yok liyakati yok hem yanlış olur yanlış anlaşılır" diyip okanın reddetmesi lazım
Ama etmiyo
Erden zamanı da bu velet kulüpte takılıyodu yönetici zaafiyetidir diyip tüm suçu yöneticiye atamazsın onlara bağlayamazsın yönetici napacak evladım sen tesise gelme takımla otobüse binme scout odasına girme okuluna git hadi çocuğum mu diyecek,diyemez tabi
Ama napar haluğa ifşa ettirir,okana üstü kapalı "çocuğunu al götür " demektir bu
Doğrusu da budur
Da bunun hiçbir şeyi anladığı yok bunu da anlayamaz
Hoca da suclu zaten gidip daha ergenlik caginda olan bir erkek cocuguna niye bu kadar guvenirsin ki? Ama burasi Turkiye oldugunu unutmayalim.
Sen simdi herseyi hocaya yikmak icin bu ornegi veriyor gibisin geliyor bana, halbuki hoca da suclu ama bas sorumlu kendisi mi oluyor? Sanmam. Bu kulube neden bir futbol direktoru getirilmiyor da herseyi hocaya birakiyorlar mesela? Bu yonetim ne ise yarar? Belkide hoca kendi ogluna daha cok guveniyordur ve Hatip ile Kavukcu kendi kendine iyi oyuncu bulamaz diye dusunuyor olabilir..