GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen 3 ay internetin olmadığı bir yere tatile gitsen forumu da bana emanet etsen yakınlarımı yönetime doldurup admin panelinde fink atıp saçma sapan takılmam mı lazım,nerde benim emanete saygım,ahlakım?

Kim suçlu olur bu durumda bana güvenen sen mi,güvenini suistimal eden ben mi?ikimizde suçlu olsak bile sen %kaç ben %kaç suçluyumdur ?

Dursun okanın ayağına kapanıp rekortmenn hocammm,avrupa fatihimmmm,iyi futbol oynatanımmm,derbi canavarımmm lütfen ali yiğiti kulüpte görevlendirelim dese dahi okanın "olur mu öyle şey bu daha çocuk bi boktan anladığı yok liyakati yok hem yanlış olur yanlış anlaşılır" diyip okanın reddetmesi lazım

Ama etmiyo

Erden zamanı da bu velet kulüpte takılıyodu yönetici zaafiyetidir diyip tüm suçu yöneticiye atamazsın onlara bağlayamazsın yönetici napacak evladım sen tesise gelme takımla otobüse binme scout odasına girme okuluna git hadi çocuğum mu diyecek,diyemez tabi

Ama napar haluğa ifşa ettirir,okana üstü kapalı "çocuğunu al götür " demektir bu

Doğrusu da budur

Da bunun hiçbir şeyi anladığı yok bunu da anlayamaz
Senin verdigin ornek ile benzeri bir durum oldugu nereden cikti ki?

Hoca da suclu zaten gidip daha ergenlik caginda olan bir erkek cocuguna niye bu kadar guvenirsin ki? Ama burasi Turkiye oldugunu unutmayalim.

Sen simdi herseyi hocaya yikmak icin bu ornegi veriyor gibisin geliyor bana, halbuki hoca da suclu ama bas sorumlu kendisi mi oluyor? Sanmam. Bu kulube neden bir futbol direktoru getirilmiyor da herseyi hocaya birakiyorlar mesela? Bu yonetim ne ise yarar? Belkide hoca kendi ogluna daha cok guveniyordur ve Hatip ile Kavukcu kendi kendine iyi oyuncu bulamaz diye dusunuyor olabilir..

İş dönüp dolaşıp kadro planlamasına geliyor devre arası Icardi ile olmayacağı kesindi bir tane forvet alsak iş bu noktalara bile gelmezdi. Lemina-Torreira istatistikleri bile giderek kötüleşiyor bu adamlarla biz CL'de 12 maç oynadık ki yıpranmaları kadar doğal bir şey yok planlamada bunu ön görememek teknik heyetin hatasıdır gidip Nhaga alıyorsan oynatacaksın sonuçta Lemina-Torreira'da kızmıyorum bu adamları biz soluksuz koskoca sezonda 50 maça yakın oynattık çoğuda üst seviye maçıydı hepsinde de koş, mücadele et dedik.

Hocanın teknik, taktik kısmını geçtik şu iş bilmemezlik beni sinir ediyor kulübün hiçbir yerinde liyakat yok adamcılık var ama şu üzülmesin bu olmasın yok kırılmasın biz mevcut kadroyla daha iyi işler yaparız gibi söylemlerden nefret ediyorum.

Devre arası yapacağın 3 tane iş vardı 1 tane baba orta saha, 1 tane 10 numara ve 1 tane forvet hiçbirini yapmadık sürekli Sara ve İlkay'ı kullanacağız diye çözüm arıyoruz korkarım ki fener maçında Kante-Guedouzi orta sahasına üstünlük sağlama ihtimalimiz bile yok ne Sara o tehditi oluşturabilir ne de İlkay o enerjiyi koyabilir ne de Torreira ve Lemina'da sezon başı enerjisi var.

Göre göre bu noktaya getirdik normalde Gençler maçını gözü kapalı herkes kazanır derdi ama takım öyle bir top oynuyor ki Karagümrük gelse favoriyiz diyemiyorum.
%100
Minimum 8 UCL varken ( eskiden Ocak ayında maç olmazdı, bunu bile hesaba katmadılar ) orta saha almadılar
Icardi sakatlanmadan önce bile kağnı gibiyken önlem almadı
Delirmemek elde değil. Geçen sene PSV bile Ocak Subat ayında perişan oldu. Ulan hadi geçtim yönetimde bile aklı başında adam yok.
En çok zoruma gidecek olan kerem'in geldiği yıl şampiyonluğu verme ihtimali.

Ya o değilde bizim böyle iyi giderken birden bozulmalarımız meshurdur. Eski kaoslar gibi bişey olursa Osimhen'i tutamayız kadroda seneye ben ona yanarım.

İnlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY..

Hocanın oğlunun akreditasyonu bizimle ilk senesinde eğer yanlış hatırlamıyorsam hala tedavi görürken ya da yeni kurtulduğu sırada verildi. O zamanlarda maç sonlarında futbolcular ile birlikte saha içinde galibiyetleri filan kutluyordu, deplasmanlara gidiyordu. Bugün sanki ilk defa duyuyormuş gibi abuk sabuk tepkiler verenler var.
Nefretiniz bir çocuğun mutluluğu için yapılmış bir şeyi göremeyecek onu başka yönlere çekecek kadar mı çok?

Hocanın oğlunun akreditasyonu bizimle ilk senesinde eğer yanlış hatırlamıyorsam hala tedavi görürken ya da yeni kurtulduğu sırada verildi. O zamanlarda maç sonlarında futbolcular ile birlikte saha içinde galibiyetleri filan kutluyordu, deplasmanlara gidiyordu. Bugün sanki ilk defa duyuyormuş gibi abuk sabuk tepkiler verenler var.
Nefretiniz bir çocuğun mutluluğu için yapılmış bir şeyi göremeyecek onu başka yönlere çekecek kadar mı çok?
O dönem yazan da olmuştu işler kötü gittiğinde buradan vuracaklar diye öyle de oldu. Mesela ilk Liverpool maçıyla başlayan uzun süreli sakatlanana kadar Singo çok iyi transfer, bu transferi ve üzerinden yönetimi öven Haluk yürekli gibiler ne hikmetse bir anda Singo'yu oğlu aldırdı ya getiriyor. Överken böyle bir şey hiç demiyordu. Ne hikmetse bir anda ortaya çıkıyor hep bunlar.

İlk sezon hadi hastalıktan çıktı moral olsun diye takımla olması falan tamam da bu işin hala devam etmesi saçmalık bence

Okulu falan da mı yok bu çocuğun

Ali
Verilmesi skandal orasını geçtim ama gidipte hakeme ana avrat sovmesi normal mi? O çocuğun orada işi yok. Gitsin tribünden izlesin. Amatörce işler.

Ali

Verilmesi skandal orasını geçtim ama gidipte hakeme ana avrat sovmesi normal mi? O çocuğun orada işi yok. Gitsin tribünden izlesin. Amatörce işler.
Neyi skandal yahu. Sabun gibi dallama bile zamanda akreditasyon aldığı yerde ona verilmesi mi skandal.
Hakeme sövmüş mü gerçekten ana avrat?

İş dönüp dolaşıp kadro planlamasına geliyor devre arası Icardi ile olmayacağı kesindi bir tane forvet alsak iş bu noktalara bile gelmezdi. Lemina-Torreira istatistikleri bile giderek kötüleşiyor bu adamlarla biz CL'de 12 maç oynadık ki yıpranmaları kadar doğal bir şey yok planlamada bunu ön görememek teknik heyetin hatasıdır gidip Nhaga alıyorsan oynatacaksın sonuçta Lemina-Torreira'da kızmıyorum bu adamları biz soluksuz koskoca sezonda 50 maça yakın oynattık çoğuda üst seviye maçıydı hepsinde de koş, mücadele et dedik.

Hocanın teknik, taktik kısmını geçtik şu iş bilmemezlik beni sinir ediyor kulübün hiçbir yerinde liyakat yok adamcılık var ama şu üzülmesin bu olmasın yok kırılmasın biz mevcut kadroyla daha iyi işler yaparız gibi söylemlerden nefret ediyorum.

Devre arası yapacağın 3 tane iş vardı 1 tane baba orta saha, 1 tane 10 numara ve 1 tane forvet hiçbirini yapmadık sürekli Sara ve İlkay'ı kullanacağız diye çözüm arıyoruz korkarım ki fener maçında Kante-Guedouzi orta sahasına üstünlük sağlama ihtimalimiz bile yok ne Sara o tehditi oluşturabilir ne de İlkay o enerjiyi koyabilir ne de Torreira ve Lemina'da sezon başı enerjisi var.

Göre göre bu noktaya getirdik normalde Gençler maçını gözü kapalı herkes kazanır derdi ama takım öyle bir top oynuyor ki Karagümrük gelse favoriyiz diyemiyorum.
Son zamanlarda okuduğum en iyi yorum.Aslinda Mertens in gideceği günü sağır sultanın bildiği o anlardan itibaren kovalayıp mertens ile birlikte imza artırmak en sık olanıydı 10 numaraya dair.Olmazsa olmaz kivaminda.Aynı şekilde Muslera Uğurcan ikilisi de en uygun tarafından.Bizde ne yapıldı direkt Sane ye gidildi.Fikra burada bitti.İlk gün bu yapılsa idi devre arası diğer bölgelere bakilabilirdi.Ayrica Singoya verilen 30 milyon ile sağ bek orta saha hatta golcü bile alınabilirdi .Tabiiki jelert tarifesinden değil Trabzon'un alış tarifesinden:)

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt