Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.700
- 66.790
- 5.003
Bu haberi sızdıranı da kovarlarsa kova kova başkana kadar giderler bu gidişleHaber doğru ise kimin sızdırdığını da sızdırmışlar. Komedi dükkanı resmen.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu haberi sızdıranı da kovarlarsa kova kova başkana kadar giderler bu gidişleHaber doğru ise kimin sızdırdığını da sızdırmışlar. Komedi dükkanı resmen.
ismi Tuğçe Aykun
evet bu hanımefendidoğruysa bu
Yükleniyor…
www.linkedin.com
Bu muymuş ? Bu kadın maçlarda sürekli oralarda dolaşan tanıdık bir simaydı zaten
Ekli dosyayı görüntüle 320105
Ustam neremle güleceğimi bilemedim sana. Uğurcan Çakır için çöp demenden sonraki en komik mesajın.4 senede 200 maç filan yapmışız
50sinde bile rakibi oyun olarak ezememişizdir
100ünde ezilmişizdir
50si de kafa kafaya kör dövüşü falandır
Acziyetin resmidir ya şu
Skandaldır ya bu
Ustam neremle güleceğimi bilemedim sana. Uğurcan Çakır için çöp demenden sonraki en komik mesajın.
198 maçın 142 tanesini yenmişsin, geriye kalmış 56 maç ki bunun 28'inde berabere kalmışsın. Nasıl 100 maçta ezilmiş olacaksın? Hiç mi matematik vs. yok sende usta?
100'ünde ezilerek, 50'sinde de kafa kafa kör dövüşü yaparak nasıl 198 maçın 142'sini kazanacaksın?
Gerçi sen Tudor için ''adam Tottenham'a gitti, Okan Buruk ile arasındaki fark bu'' demiş adamsın. 5 haftada mı ne kovulduydu.

8e2 oynamışlar5e2 mi oynamışlar yine dur bi bakim
8e2 oynamışlar
Dinamik ısınmayla başlayan idman, iki grup halinde 8’e 2 pas çalışmasıyla devam etti. Teknik direktörümüz Okan Buruk yönetimindeki antrenman, savunma ve hücum çalışmasının ardından dört takımlı turnuvayla sona erdi
İdman vidyosuna bak yarısı topçulara yakın çekim diğer yarısı da kaleci çalışması5e2 zor diye 8e2 mi oynatmış
Ya kardesim Mancini mi sahaya cikip kale agzindan bi dolu gol kacirdi, iki pozisyondan birinde ofsayta dustu? Mancini mi dedi devre arasi bana 13 tane ne idugu belirsiz topcubgetirin, kadrom iyice sissin diye? Fener ilk devreyi 9 puan onde kapadi ki o sezon da 90+ 5lerde bi suru gol buldular, ikinci devre puan farki yoktu. Ustune bir de Juve'yi eledik yani.Klopp, Guardiola ve benzer seviye teknik adamların hiçbirini getiremeyiz oldu da geldi desek ligi umursamayıp Avrupa'da bir şeyler yapmaya çalışacaklar.
Mancini'yi prime dönemimde getirdik prime kadro olmasına rağmen fener bekir, egemen, webo ile tarihinin en rahat şampiyonluğunu aldı. Prandelli, İtalya ile iyi işler yaptı ligin ilk yarısını görmeden 3 yıllık sözleşmesini alıp gönderildi.
Bekara karı boşamak kolaydır.
Fatih Terim 25 Eylül 2013'de görevden alındı o sıradaki puan tablosu buydu. Rakibin kadrosundan çok daha iyi bir kadroya sahiptik üst üstte 2 yıl şampiyon olmuş aynı zamanda Melo, Sneijder, Burak, Selçuk gibi prime senesini yaşayan adamlar vardı ki Drogba'yı filan saymıyorum çünkü kötüydü onun hariç devre arasında bu takımın hocasıysa o transferleride ona yazarım.Ya kardesim Mancini mi sahaya cikip kale agzindan bi dolu gol kacirdi, iki pozisyondan birinde ofsayta dustu? Mancini mi dedi devre arasi bana 13 tane ne idugu belirsiz topcubgetirin, kadrom iyice sissin diye? Fener ilk devreyi 9 puan onde kapadi ki o sezon da 90+ 5lerde bi suru gol buldular, ikinci devre puan farki yoktu. Ustune bir de Juve'yi eledik yani.
Savunmayın şu mancini'yi ya adam ligin en iyi kadrosuyla webo-emenike-kuyt'li fenere Nisan da şampiyonluk verdi. Bak kendisine bender dönemde gelen tedesco hala şampiyonluk iddiasında rakibi de kadro olarak daha üstün ayrıca hala takip ediyor.Ya kardesim Mancini mi sahaya cikip kale agzindan bi dolu gol kacirdi, iki pozisyondan birinde ofsayta dustu? Mancini mi dedi devre arasi bana 13 tane ne idugu belirsiz topcubgetirin, kadrom iyice sissin diye? Fener ilk devreyi 9 puan onde kapadi ki o sezon da 90+ 5lerde bi suru gol buldular, ikinci devre puan farki yoktu. Ustune bir de Juve'yi eledik yani.