GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ismi Tuğçe Aykun

Bu muymuş ? Bu kadın maçlarda sürekli oralarda dolaşan tanıdık bir simaydı zaten

images (12).webp

Fatih hocanin torunu yaman miydi neydi onu sürekli goruyormuyduk yada kızlarini adam kac sefer geldi gitti. Hadi ilk seferde hastaydi moraldi falan denebilirde, hala çocugun etrafta dolasmasi baya saçma iş. Profesyonel bir iş dönüyor sözde burada her yerde ne yapiyor yani bir ergen üstune birde pfdk ya sevk ediliyor falan.

4 senede 200 maç filan yapmışız

50sinde bile rakibi oyun olarak ezememişizdir

100ünde ezilmişizdir

50si de kafa kafaya kör dövüşü falandır

Acziyetin resmidir ya şu
Skandaldır ya bu
Ustam neremle güleceğimi bilemedim sana. Uğurcan Çakır için çöp demenden sonraki en komik mesajın.

198 maçın 142 tanesini yenmişsin, geriye kalmış 56 maç ki bunun 28'inde berabere kalmışsın. Nasıl 100 maçta ezilmiş olacaksın? Hiç mi matematik vs. yok sende usta?

100'ünde ezilerek, 50'sinde de kafa kafa kör dövüşü yaparak nasıl 198 maçın 142'sini kazanacaksın?

Gerçi sen Tudor için ''adam Tottenham'a gitti, Okan Buruk ile arasındaki fark bu'' demiş adamsın. 5 haftada mı ne kovulduydu.

Ustam neremle güleceğimi bilemedim sana. Uğurcan Çakır için çöp demenden sonraki en komik mesajın.

198 maçın 142 tanesini yenmişsin, geriye kalmış 56 maç ki bunun 28'inde berabere kalmışsın. Nasıl 100 maçta ezilmiş olacaksın? Hiç mi matematik vs. yok sende usta?

100'ünde ezilerek, 50'sinde de kafa kafa kör dövüşü yaparak nasıl 198 maçın 142'sini kazanacaksın?

Gerçi sen Tudor için ''adam Tottenham'a gitti, Okan Buruk ile arasındaki fark bu'' demiş adamsın. 5 haftada mı ne kovulduydu.

ashgdjasd :puhaha:

Klopp, Guardiola ve benzer seviye teknik adamların hiçbirini getiremeyiz oldu da geldi desek ligi umursamayıp Avrupa'da bir şeyler yapmaya çalışacaklar.

Mancini'yi prime dönemimde getirdik prime kadro olmasına rağmen fener bekir, egemen, webo ile tarihinin en rahat şampiyonluğunu aldı. Prandelli, İtalya ile iyi işler yaptı ligin ilk yarısını görmeden 3 yıllık sözleşmesini alıp gönderildi.

Bekara karı boşamak kolaydır.
Ya kardesim Mancini mi sahaya cikip kale agzindan bi dolu gol kacirdi, iki pozisyondan birinde ofsayta dustu? Mancini mi dedi devre arasi bana 13 tane ne idugu belirsiz topcubgetirin, kadrom iyice sissin diye? Fener ilk devreyi 9 puan onde kapadi ki o sezon da 90+ 5lerde bi suru gol buldular, ikinci devre puan farki yoktu. Ustune bir de Juve'yi eledik yani.

Ya kardesim Mancini mi sahaya cikip kale agzindan bi dolu gol kacirdi, iki pozisyondan birinde ofsayta dustu? Mancini mi dedi devre arasi bana 13 tane ne idugu belirsiz topcubgetirin, kadrom iyice sissin diye? Fener ilk devreyi 9 puan onde kapadi ki o sezon da 90+ 5lerde bi suru gol buldular, ikinci devre puan farki yoktu. Ustune bir de Juve'yi eledik yani.
Fatih Terim 25 Eylül 2013'de görevden alındı o sıradaki puan tablosu buydu. Rakibin kadrosundan çok daha iyi bir kadroya sahiptik üst üstte 2 yıl şampiyon olmuş aynı zamanda Melo, Sneijder, Burak, Selçuk gibi prime senesini yaşayan adamlar vardı ki Drogba'yı filan saymıyorum çünkü kötüydü onun hariç devre arasında bu takımın hocasıysa o transferleride ona yazarım.

Avrupa'da zaten başarısız değildi ki kendi ifademde de lig bazında başarısız olduğunu söyledim o seneki kadro hocasız kendi oynasa fenerin tarihindeki en erken şampiyonluğu yine aldırmazdı. İç sahada gelene geçene aslan kesilip Anadolu'da gittiğimiz her deplasman rezil bir performansla döndük.

Karakterine bir şey demem başka teknik adamların yapmadığını yapıp para bile almadı.
1776278912114.webp

Savunmayın şu mancini'yi ya adam ligin en iyi kadrosuyla webo-emenike-kuyt'li fenere Nisan da şampiyonluk verdi. Bak kendisine bender dönemde gelen tedesco hala şampiyonluk iddiasında rakibi de kadro olarak daha üstün ayrıca hala takip ediyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt