GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

O degilde ortasaha transferine yogunlasalim derken iskelette de yenilemeler ve nokta atislari gerekecek gibi yazin.

Torreira/icardi(zaten gidecek)/ teklif bulurlarsa Sara/Sallai / Davinson +apokerim alternatifleri ya da yerine . Liste uzayadabilir duruma gore.

Gene cok is var, bu yonetim, bu iletisimsizlik ve benzer olanlamadan endiseliyim yalan yok.

Heyecan ve hirsli takima donusmemiz lazim tekrar hic sezon kaybetmeden

O degilde ortasaha transferine yogunlasalim derken iskelette de yenilemeler ve nokta atislari gerekecek gibi yazin.

Torreira/icardi(zaten gidecek)/ teklif bulurlarsa Sara/Sallai / Davinson +apokerim alternatifleri ya da yerine . Liste uzayadabilir duruma gore.

Gene cok is var, bu yonetim, bu iletisimsizlik ve benzer olanlamadan endiseliyim yalan yok.

Seneye gidecekleri de az çok düşünürsek sadece ilk 11'e duruma göre 6-7 oyuncu gerekebilir. Torreira, Sanchez, Sallai, Sara, jakobs, Barış'ın gideceğini düşünürsek 2 stoper, golcü kanat, 3 orta saha, sol bek bunlar ilk 11 için mesela eğer gidecekler bunlar olursa bir de yedek kısmı var. Bu transferlerden önce bunları yapacak SD ve ekibi şart yoksa işler bizim için kötü olma olasılığı yüksek görünüyor.

Şampiyonlar ligi yorgunluğu var bunu atlamamak lazım ciddi anlamda takım yıpranmış sonuçta 12 üst seviye maç yaptık, trabzon zaten tek kulvarda devam ediyor fenerde tam tersi onlar Avrupa liginde baya baya rotasyon yaptılar.

Şu an takıma bu konuda kızamıyorum bir an önce sezonu bitirmek lazım.
Ben bu konuda ayni dusuncede degilim renkdas suan kadromuz haftada 1 maci rahat oynayacak durumda.Sadece Sampiyonlar ligi sonrasi lige ayni sekil konsantre olamadigimizi dusunuyorum.Oyuncularin bazilarinda belki Dunya kupasinda oynamak icin sakatlanma riskini goze almadiklarini da dusunuyorum.Skoru aldiktan sonra salma bundanda kaynaklaniyor.Dunya kupasinda forma giyecek cok oyuncu var.

Şampiyonlar ligi yorgunluğu var bunu atlamamak lazım ciddi anlamda takım yıpranmış sonuçta 12 üst seviye maç yaptık, trabzon zaten tek kulvarda devam ediyor fenerde tam tersi onlar Avrupa liginde baya baya rotasyon yaptılar.

Şu an takıma bu konuda kızamıyorum bir an önce sezonu bitirmek lazım.
Yorgunluktan ziyade liverpool rovans maci baya negatif etkiledigi belli takimi, hocadan oyunculara.en azindan ben oyle dusunuyorum

Sonrasinda iyi futbol oynamiyoruz cunku

bu sezonun yarısını sakat geçirmiş Osimhen'e 150m+ teklif gelmez, Osimhen kalacaktır, yaz döneminde Osimhen'e uygun kadro planlaması yapmak şart artık sürekli kadro planlaması önemli oyuncular yazıyoruz ediyoruz nasıl ne olacak belli değil ama mutlaka agresif sahada isyan edecek tipte oyunculara gidilmeli, örneğin
sol stoper için Lille'den Alexandro Ribeiro
10 no Braga'dan Zalazar ( bu sezon çok sükse yaptı tam mücadele gücü ve tekniği yüksek harika bir 10'a dönüştü) gönül ister Bruno'yu almak ama Manuda kalacakmış
Lang yerine kanada Alisson Santana(hem Sane'nin alternatifi olacak kreatifliği hem de Barış gibi fiziği var)
İcardi yerine Midtjylland'de şov yağan Franculino Dju (sezon içi sakatlık geçirdiği için büyük kulüpler beklemeye geçti, tam Osimhen stili oyuncu oyun planımızı aksatmaz, ayrıca kanatlarda da oynayabiliyor,
gelelim en önemli bölge orta sahaya benim hayalim bu bölgeye Manzambi muazzam topçu Freiburg'ta şov yapıyor, ee tabi Kephren Thuram fırsatı çıksa çok daha iyi olurdu,
+olarak Hakan Çalhanoğlu ihtimali doğar diye düşünüyorum

Uğurcan
Singo Davinson A.Ribeiro Jakobs
Manzambi Hakan
Sane Zalazar Alisson
Osimhen

Rotasyon

Lemina
Apo
Eren
Franculino
Yunus
Barış
Sara
Sallai

Böyle bir geniş rotasyona evrilmemiz lazım hem de kalitemiz artar

Takım da birçok oyuncu misyonunu doldurmuş. Ciddi revizyon şart ama okan buruk transfer konusunda çok vasat. Stoper, 2 orta saha bir forvet en acil ihtiyaçlar. Lemina torrea sara 3lüsü miadını doldurdu, en ciddi revizyon orta sahaya gerekiyor.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sezon başı singo yerine sol stoper(lukeba olabilirdi) devre arası orta sahaya onyedika transferleri yapılsa CL de bir tur daha geçer şampiyonluğu lig bitmeden 4-5 hafta önce garantilerdin.gelecek sezon içinde Temmuzda baba bir 10 numara alırdın. Kulübün resmen parası çar çur ediliyor.

Biz gecen hafta kazanip ts bugün kaybetse yarin sampiyonluk maciymis…

Müsabakanın İkinci Yarısının (47.) Dakikasında Yaşanan Kural Hatasına İlişkin İtirazımız:

Müsabakanın ikinci yarısının 47. dakikasında kalecimiz Altay Bayındır tarafından kullanılan kale vuruşu sırasında rakip takım Futbolcusu Papiss Cisse, ceza sahası içerisinde kalarak kendi takımı lehine avantaj yaratılmasına neden olmuştur. Şöyle ki; ilgili pozisyonda kale vuruşu kullanılırken ceza alanından çıkmak için yeterli süresi olmasına karşın Alanyasporlu Futbolcu Papiss Cisse, her ne kadar sırtı Fenerbahçe kalesine dönük gibi gözükse de göz ucuyla topu takip etmek suretiyle kendisi ve takımı lehine avantaj yaratmıştır.

Iyi iyi giderken boka sarmalarıyla meşhurdur kulübümüz

İnlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY..

850 kere dedik. Dünya standardında sd lazım

Müsabakanın İkinci Yarısının (47.) Dakikasında Yaşanan Kural Hatasına İlişkin İtirazımız:

Müsabakanın ikinci yarısının 47. dakikasında kalecimiz Altay Bayındır tarafından kullanılan kale vuruşu sırasında rakip takım Futbolcusu Papiss Cisse, ceza sahası içerisinde kalarak kendi takımı lehine avantaj yaratılmasına neden olmuştur. Şöyle ki; ilgili pozisyonda kale vuruşu kullanılırken ceza alanından çıkmak için yeterli süresi olmasına karşın Alanyasporlu Futbolcu Papiss Cisse, her ne kadar sırtı Fenerbahçe kalesine dönük gibi gözükse de göz ucuyla topu takip etmek suretiyle kendisi ve takımı lehine avantaj yaratmıştır.
Fbme göz ucu kumpası bile kuruldu zamanında vay be neleri yendi bu kulüp

Geri
Üst Alt