GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Bütçe 150 milyon euro olursa illaki yeter.
Cancelo da en azından ayağı düzgün. Takoz sağ beklerden bıktım ayrıca Anadolu takımlarının içinden geçer.
Stoperler için ikisi de gidebilir veya kalabilir ama extra birisi şart.
Tabi mesela teknik heyet kendine çeki düzen vermeli veya değişmeli. Saybari gibi adamlar öyle extra tatile filan gelmezler.
Saibari,onana ikisi de gelmezler bize sanmam ama onanayi ben de çok isterdim.Villanin isteyeceği para 80m falan olur bu arada ona ama oyuncu bize gelmek istemez zaten.Baleba sicti mesela bu sezon baya o da mesela çok zor ihtimal ama bence onana'ya göre fazladır oluru yine

O degilde ortasaha transferine yogunlasalim derken iskelette de yenilemeler ve nokta atislari gerekecek gibi yazin.

Torreira/icardi(zaten gidecek)/ teklif bulurlarsa Sara/Sallai / Davinson +apokerim alternatifleri ya da yerine . Liste uzayadabilir duruma gore.

Gene cok is var, bu yonetim, bu iletisimsizlik ve benzer olanlamadan endiseliyim yalan yok.

Heyecan ve hirsli takima donusmemiz lazim tekrar hic sezon kaybetmeden
En az 4 transfer lazim, apo cok agirlasti yerine sol stoper, bir lemina/torreira yerine 6 no, 10 no oyunu kuran gol atan ve bitane sol kanat. Langi almayiz heralde tutmadi herif. Yedek forvette olabilir.

osi, singo ve uğurcan transferindeki maliyetler gerçeklik algımızı bozmamalı. biz 30-40'lık transferlerin takımı değiliz. olmamalıyız da
o bütçelerin sürekliliği yok. zaten maaşlar da uçuşta.
torreira'yı 6'ya, davinson'u 9.5'a aldık. bu ayarda işler lazım.

osi, singo ve uğurcan transferindeki maliyetler gerçeklik algımızı bozmamalı. biz 30-40'lık transferlerin takımı değiliz. olmamalıyız da
o bütçelerin sürekliliği yok. zaten maaşlar da uçuşta.
torreira'yı 6'ya, davinson'u 9.5'a aldık. bu ayarda işler lazım.
O ayarda işler lazım da onu becerebilecek bir yönetim yok artık. Bunlar 1-2 ay uğraş sonucunda 20 milyonluk topçuyu 30'a alır.

En az 4 transfer lazim, apo cok agirlasti yerine sol stoper, bir lemina/torreira yerine 6 no, 10 no oyunu kuran gol atan ve bitane sol kanat. Langi almayiz heralde tutmadi herif. Yedek forvette olabilir.
Lang sanmiyorum ben de , 30+ m luk butce ayrilmamali oraya acikcasi.

Sol stopere Alanyadaki umit olabilir, abarti maaliyet olmadan, rotasyin olusturabilirler pat diye koymak yerine.

Yedek forvet sart oldugunu gorduk, zaten icardi de gidecek belli - genc fizikli ve seri birileri denenmeli uygun butceyle acikcasi.

Neyse buralara daha var - sezonu kazanalim once.

Hocada da yönetimde de iyi planlama ve transfer yapacak mahiriyet mevcut değil

Profesyonel birini de getirmeyecekler zaten belli ki, şampiyonluğu kazandıktan sonra gsliliğimizi nadasa almak en mantıklısı

Lang sanmiyorum ben de , 30+ m luk butce ayrilmamali oraya acikcasi.

Sol stopere Alanyadaki umit olabilir, abarti maaliyet olmadan, rotasyin olusturabilirler pat diye koymak yerine.

Yedek forvet sart oldugunu gorduk, zaten icardi de gidecek belli - genc fizikli ve seri birileri denenmeli uygun butceyle acikcasi.

Neyse buralara daha var - sezonu kazanalim once.
En önemli transferler 6 ve 10 no. Hem defans orta sahamiz bitik hemde oyun kuramiyoruz.

3-4 sezondur takimda olup sampiyonluk yaşayan doygun futbolcular yollanmali

Hocada da yönetimde de iyi planlama ve transfer yapacak mahiriyet mevcut değil

Profesyonel birini de getirmeyecekler zaten belli ki, şampiyonluğu kazandıktan sonra gsliliğimizi nadasa almak en mantıklısı
Cafer'im üst üste 5 şampiyonluk yaşadıktan sonra GS yi bırakacağım.

Ben bu sezon asiri transfer zarari yapmayiz diye düsünüyorum. Bu sene yapilan 140 milyon zarari bir daha görmeyiz gibi. Zaten yaz transfer dönemine Osimhen ve diger oyuncularin taksitini düsünürsek, belki kaba hesap 45-50 milyon eksi ile transfer dönemine girmis oluruz. Iyi bütce acmak icin, suan kiralik giden oyunculari + adam gibi teklif gelirse, Sallai, Sanchez, Torreira ve Singoyu yollardim. Üstüne belki 40-50 milyon eklesek, baya iyi kadro kurunabilir bu rakamla.

Bonservis bütçesi 60 milyon euro civarı olacak 3 kişilik orta saha hattını nasıl kuracağız acaba? Ben Enzo Barrenechea(15 milyon)- Mamadou Sangare(30 milyon)- X(15 milyon) X yerine bizi tatmin edecek bir oyuncu aklıma gelmedi.

uğurcan, sanchez, osimhen, barış ve sane'yi tutarım. diğer herkes direkt gönderilebilir (hem değişim, hem de kaynak yaratma açısından).
ayrıca şu kanat forvetlerimizi kullanabilmek için de 433 dışında bir formasyon görmek istemiyorum artık.Sane double double yapar doğru formasyonda

Geri
Üst Alt