GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Skriniar ın eğer sonraki maçın derbi olmadığı senaryoda orada topa elle müdahale edip tarihin en büyük çirkefliğine imza atacağını bilmeyen yoktur heralde

Ben saklamadan penaltı + kırmızı görmeyi kabullenerek göstere göstere elle çıkarmanın çirkeflik olduğunu düşünmüyorum. Gole giden oyuncuyu bilerek düşürmek ve paşa paşa kartını almak gibi bir şey o. Kurallar açısından haksız kazanç değil çünkü. Oyun kurallarına gayet razı şekilde avantajını dezavantajını tartıp karar verdiğin kural dahilinde bir seçim. Elle gizli gizli hakeme çaktırmadan gol atmaya benzemez örneğin, orada niyet haksız kazanç çünkü.

Ha sonra o penaltı kaçsın diye rakip oyuncuya yapacakları türlü çirkeflikler, belki penaltı noktasını kazmalar falan başka...

Daha ligte ne yapacağımız bile belli olmadığı için transfer işlerine girmek istemiyorum ama eger temmuza kadar hakan ve fabian ruiz inmezse bu sene şampiyon olsak bile seneye bu şekilde takip etmem takımı.Sahada ne yaptığını bilmeyen , oyuna hukmedemeyen takım görmek istemiyorum artık.Bunlarin kulupleri florya arazisini istese bile vereceksiniz

takım hem su kaynatıyor hem de yaşlandık. yenilenme lazım.
ama önce para edecek adamları elden çıkarıp biraz bütçe oluşturmak lazım. her sene 100m sıkamayız.
singo ve sara olağan şüpheliler.

takım hem su kaynatıyor hem de yaşlandık. yenilenme lazım.
ama önce para edecek adamları elden çıkarıp biraz bütçe oluşturmak lazım. her sene 100m sıkamayız.
singo ve sara olağan şüpheliler.
Singo'yu artık sadece sağ bek oynatıp verim almaya bakmak lazım 5 milyon euro maaşla anca kiralık gidebilir , Sara için de doğru menajere yetki verirsek kitleriz bir yere her türlü

Singo'yu artık sadece sağ bek oynatıp verim almaya bakmak lazım 5 milyon euro maaşla anca kiralık gidebilir , Sara için de doğru menajere yetki verirsek kitleriz bir yere her türlü
şimdi bile oynatmıyor singo'yu. bence hoca pişman oldu aldırdığına.
boey'i tutup diğer iki sağ beki göndereceğiz gibi geliyor bana. yedeğine de yerli birini alırız. jakobs/eren ikilisi gibi olur sağ taraf da

şimdi bile oynatmıyor singo'yu. bence hoca pişman oldu aldırdığına.
boey'i tutup diğer iki sağ beki göndereceğiz gibi geliyor bana. yedeğine de yerli birini alırız. jakobs/eren ikilisi gibi olur sağ taraf da
valla 30a aldığımız sağ beki gidip bir de kiralık verirsek -maaşının da yarısını öderiz- kulüp basılmalı taraftar tarafından direkt.

Bahattin demirbileğin Pembe takımı gibi bi nöbet
1000049063.webp

Kisin ortasinda Erzurum deplasmani.. yine bize denk gelir hosgeldin erzurum

Tahminen Singo, BAY, Torreira, Icardi, kiraliklar gider. Sara'ya 20 - 30 arası gelirse gider. Osimhen'den emin değilim.
3 orta saha, yedek forvet, sol kanat, sağ bek ve stoper şart.

Daha ligte ne yapacağımız bile belli olmadığı için transfer işlerine girmek istemiyorum ama eger temmuza kadar hakan ve fabian ruiz inmezse bu sene şampiyon olsak bile seneye bu şekilde takip etmem takımı.Sahada ne yaptığını bilmeyen , oyuna hukmedemeyen takım görmek istemiyorum artık.Bunlarin kulupleri florya arazisini istese bile vereceksiniz
2 tane +30 orta sahaya hiç gerek yok

İyi oyuncu olsun da 40 olsun farketmez.Sunlarin çeyrek kalitesinde 25 altı oyuncu yıllık 10 milyona anca düşünür bizi
Uğurcan
Cancelo Davinson Abdulkerim Jacobs
Onana Ruiz Saybari
Sane Osimhen BAY

Stoperlere ve solbeke şimdilik dokunmadım. BAY giderse orası da değişir.
Yedek orta sahalar Lemina ile yaz kampından sonra Nhaga olabilir.

Uğurcan
Cancelo Davinson Abdulkerim Jacobs
Onana Ruiz Saybari
Sane Osimhen BAY

Stoperlere ve solbeke şimdilik dokunmadım. BAY giderse orası da değişir.
Yedek orta sahalar Lemina ile yaz kampından sonra Nhaga olabilir.
Onana,saibari ikilisine paramız yetmez heis.Cancelo da barcada kalır sanırım,kalmasa bile bizde napar emin değilim, baris bu arada gider büyük ihtimalle ,apo yerine de rudiger filan yada bilmiyorum genç biri de olabilir ama apo yerine de birini isterdim sonlara doğru düştü yine baya her sene sonunda bir soru işaretim oluyor seneye tamamen bitik hale gelir mi diye

Onana,saibari ikilisine paramız yetmez heis.Cancelo da barcada kalır sanırım,kalmasa bile bizde napar emin değilim, baris bu arada gider büyük ihtimalle ,apo yerine de rudiger filan yada bilmiyorum genç biri de olabilir ama apo yerine de birini isterdim sonlara doğru düştü yine baya her sene sonunda bir soru işaretim oluyor seneye tamamen bitik hale gelir mi diye
Bütçe 150 milyon euro olursa illaki yeter.
Cancelo da en azından ayağı düzgün. Takoz sağ beklerden bıktım ayrıca Anadolu takımlarının içinden geçer.
Stoperler için ikisi de gidebilir veya kalabilir ama extra birisi şart.
Tabi mesela teknik heyet kendine çeki düzen vermeli veya değişmeli. Saybari gibi adamlar öyle extra tatile filan gelmezler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt