GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizi kesen hakemlere ödül
Lehimize karar veren hakemlere ceza
Bu takimin bir yönetimi yok

Maçtan sonra sinirim hala geçmedi.

İki gündür mesajları okuyorum ve eğer transfer planları hala yüksek maliyetli 'popüler' isimler üzerine ise hepimize geçmiş olsun.

Akıllı olan gider sol kanata Mika Godts (Ajax), merkez orta sahaya Ismaël Koné (Sassuolo) veya Torreira gibi dinamo olsun diyorsan Maxence Caqueret var Como'da. Onun pahalı olanı zaten Mattéo Guendouzi. Sol stopere Kaplan (Nec/Ajax) veya Tarik Muharemović (Sassuolo) al Abdülkerim ile mücadeleye girsinler ki Tarik büyük yetenek, koy oynasın.

Bunlar sadece geçen hafta sonu maçlarda izleyip takip ettiğim oyuncular. Bunu benzer onlarca oyuncu var takipte.

Arayan dermanını bulur. Bizimkiler kolay yoldan ekmek derdinde.

Bizden başka yedekten oyuna sokacak hızlı kanat oyuncusu olmayan takım var mıdır sanmıyorum vallahi benim aklım almıyor futbol 101 yav bu. İki kanadı da pestili çıkana kadar koşturarak kullanıyor bir de adamlar son 20-30 dk ne geriye gelebiliyor ne top taşıyabiliyor
BAY o meşhur depari attıktan sonra kendine gelemedi

Salih'i ayırarak söylüyorum, o muhtemelen epey bitik halde ama Gedson istenmesi normal. Ne verdiği, ne vermeyeceği belli, hem bizde hem bjkde denenmiş, performansı onaylanmış ve yaşı hala genç. Hocan 20 milyona wonderkid diye 2. lig topçusu, 30 milyona versatile adı altında stoper mi sağ bek mi belli olmayan topçular aldırdığı için millet parayı çöpe atmayalım diye garanti isimler istiyor artık. Keşke 20 yıl top oynamış, 15 yıl filan tdlik geçmişi olan takımın TD'si de taraftar kadar topçudan ve kadro planlamasından anlasaydı. O zaman tek transfer döneminde 150 milyon Euro harcattığı takıma minimum 4 tane daha adam lazım olmazdı belki. :)
Hocan derken hakaret etmediğimiz icin sadece eleştiri yaptigimiz icin mi.hocan diyorsunuz. Biz de baska oyuncular da bulunabilir diyoruz ayni isimler aynı takimlar

Hocan derken hakaret etmediğimiz icin sadece eleştiri yaptigimiz icin mi.hocan diyorsunuz. Biz de baska oyuncular da bulunabilir diyoruz ayni isimler aynı takimlar
Hâlâ eleştiri filan yapılması ve kendisi hakkında beklentilere girilmesi komik geliyor bana 4. yılında, o yüzden hocan dedim. Eleştiri yapılacak düzeyi çoktan geçtik çünkü. Eleştiri, hatalarından ders alan/alma ihtimali olan insanlara yapılır. Kendisi zaten eleştirilere istinaden gidin City'i tutun filan diyor gerçi. Ben de aynısını diyeyim yazdığına o halde. Git City'i tut o zaman ağa, biz topçulara 20-30 dağıtmaya devam edeceğiz çünkü. 😁Bundan sonra kendisinin bu kulübe yapabileceği tek hizmet daha fazla kulüp seviyesini kendi seviyesine indirmeden ve kulübün geleceğini 6 ay sonra göndermek isteyeceğimiz topçulara ipotek etmeden istifa etmesi olur sezon sonunda sonuç ne olursa olsun.

Yapay zeka Gemini'e Cem Ceminay ile bir akrabalığın var mı diye sordum, kafayı yedi. :(
images (15).webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt