GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Hahahahahahaha

Galatasaray'ın u23 kontenjanı için düşündüğü en ciddi isim Girona forması giyen Arnau Martinez. Bu transferin gerçekleşmesi halinde Singo stoper rotasyonuna çekilecek, böylece stoper transferi öncelik olmaktan çıkıp odak orta saha transferine yönlendirilecek

- cago

Monaco'dan alsak alsak Saliba mıdır nedir onu alırız. Diğer ikisi +30 milyon yapar. Hatta gol atan da pahalıdır.

Hahahahahahaha

Galatasaray'ın u23 kontenjanı için düşündüğü en ciddi isim Girona forması giyen Arnau Martinez. Bu transferin gerçekleşmesi halinde Singo stoper rotasyonuna çekilecek, böylece stoper transferi öncelik olmaktan çıkıp odak orta saha transferine yönlendirilecek

- cago
Bu adamın hiç bir dediği çıkmıyor o yüzden haberlerini pek ciddiye almamanı tavsiye ederim.

Monaco'dan alsak alsak Saliba mıdır nedir onu alırız. Diğer ikisi +30 milyon yapar. Hatta gol atan da pahalıdır.
Monaco zaten ön hattı ve orta sahası iyi oyunculardan oluşan bir takım ama defansta ciddi problemleri var. Balogun'u zaten kendileri 30 milyona aldılar. Akilouche, Camara bunlar min 35 milyon. Salisu içinde 20 isterler.

Monaco zaten ön hattı ve orta sahası iyi oyunculardan oluşan bir takım ama defansta ciddi problemleri var. Balogun'u zaten kendileri 30 milyona aldılar. Akilouche, Camara bunlar min 35 milyon. Salisu içinde 20 isterler.
Balogun as mıydı? Ben o danayı yedek sandım.
2 - 3 maçına daha bakmak lazım ama çok kaçırmasına rağmen beğendim

işin geyiği bi tarafa singonun öyle aşırı sprint attığını bindirdiğini falan görmedik sanki maç başına 20 km koşuyormuş da ondan sakatlanmış falan.

stoper tandemine hayatta kaydırılmamalı çok sakar orası için, sağ bekte takılsın 3. stoper gibi eğer iyileşebilirse beyzademiz

o paraya iş bilen adam 3 tane iyi transfer yapardı, tabi çok bilmiş dursunun transferler 5 büyük ligten olsun saçmalığına takılmazsa

Hâlâ eleştiri filan yapılması ve kendisi hakkında beklentilere girilmesi komik geliyor bana 4. yılında, o yüzden hocan dedim. Eleştiri yapılacak düzeyi çoktan geçtik çünkü. Eleştiri, hatalarından ders alan/alma ihtimali olan insanlara yapılır. Kendisi zaten eleştirilere istinaden gidin City'i tutun filan diyor gerçi. Ben de aynısını diyeyim yazdığına o halde. Git City'i tut o zaman ağa, biz topçulara 20-30 dağıtmaya devam edeceğiz çünkü. 😁Bundan sonra kendisinin bu kulübe yapabileceği tek hizmet daha fazla kulüp seviyesini kendi seviyesine indirmeden ve kulübün geleceğini 6 ay sonra göndermek isteyeceğimiz topçulara ipotek etmeden istifa etmesi olur sezon sonunda sonuç ne olursa olsun.
Tamam

Okan hocamızın her başarız olduğu dönemde bahane olarak sürebileceği mutlaka bir şeyler oluyor, bu açıdan inanılmaz bir şans var kendisinde.

Hahahahahahaha

- cago
Komik olan ne

Esas mesele singo stoperde yapabilecek mi, fiziğine rağmen kafa toplarında zaafı var bu arkadaşın, oynarsa da sağ stoperde davinson yerine oynar. Öyle oynasa bile de frankurt maçında olanları biliyoruz. İş yaş yani.

Böyle ne o mevki ne bu mevki olabilmiş, iki arada bir derede kalmış, bu şekil interim ara form oyuncuları almaktan artık vazgeçmeli. İki mevkide de oynayabilsin diye aldığımız oyuncular uzun vadede bi halta yaramıyor. Sonuçta hiçbir mevkiyi layıkıyla oynayamıyor.

Velhasıl bundan gayrı takımımda mevkisiz oyuncu istemiyorum.

Esas mesele singo stoperde yapabilecek mi, kafa toplarında zaafı var bu arkadaşın oynarsa da sağ stoperde davinson yerine oynar

Böyle ne o mevki de ne bu mevki olabilmiş, iki arada bir derede kalmış, bu şekil interim oyuncuları almaktan vazgeçmeli. İki mevkide de oynayabilsin diye aldığımız oyuncular uzun vadede bi halta yaramıyor. Hiçbir mevkiyi layıkıyla oynayamıyor.

Velhasıl bundan gayrı takımımda mevkisiz oyuncu istemiyorum.
Singo mevkisiz falan degil onu sen suan kendi kafanda uyduruyorsun..

Bu adam Monaco'da 2 sene stoper olarak oynadi. Yani olaya oyle bakinca biz Monaco'dan stoper almis oluyoruz bu kadar basit.

Ama Italya'da mesela kenar beki olarak oynamis. O tarafina da goz atinca demek cizgide oynama aliskanligi var diyebiliriz. Biz onu nasil kullanacagiz orasi onemli.

Sahsen Sanchez'i Singo icin kesmem ve elimizde bir tek Sallai kaliyor bek olarak ki o da devsirme zaten aslinda bek oyuncusu degil, Singo'da bek pozisyonunda Sallai'dan daha saglam kumas o yuzden bek olarak oynatilmali.

Balogun as mıydı? Ben o danayı yedek sandım.
2 - 3 maçına daha bakmak lazım ama çok kaçırmasına rağmen beğendim
As forvetleri. Son lig maçlarında sakatlıktan yoktu. Bizim maçı da kaçırabilir diyorlardı ama tam hazır olmasa da oynattılar. Bazen saç yoldurtma potansiyeli olsa da bence çok iyi oyuncu, geçen sene çok ciddi bir sakatlık yaşamıştı neredeyse 1 sezonu kapattığı. Onun dışında da sezon içinde ufak çaplı sakatlıklar yaşıyor yani sakatlığa bira yatkın oyun yapısı itibariyle.

Geri
Üst Alt