GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Sag bek icin ,30 milyon harcatip bide ödul olarak tekrar bir bek mi alacagiz okan buruka? Yok öyle bir dünya, pasa pasa singoyu orda kullanacak, orta sahadan ileriye cikmarmasin o vakit singoyu bu sekilde idare eder bek olarak.
Yav 3-5-2 beki olarak çıkış yapan adama (ki git geli çok daha zordur) bek oynadığı için sakatlanıyor deniyor. Delilik bu. Bu söyleme prim vermeyelim renktaş.

CL devam edemezsek mevcut kadro lige yeter devam diyebilecek potansiyele sahip bir TD'miz var.

Yav 3-5-2 beki olarak çıkış yapan adama (ki git geli çok daha zordur) bek oynadığı için sakatlanıyor deniyor. Delilik bu. Bu söyleme prim vermeyelim renktaş.

bu arada okan buruk singoyu stoper olarak almıştık ama bek oynadığı için sakatlandı demedi bu konu biraz çarpıtılıyor sanki

o maç sakatlıktan döndüğü için stoperde kullanmayı düşündük ama sonra bek oynatmak zorunda kaldık dedi

yani o maç özelinde bir ifade idi

Hahahahahahaha

Galatasaray'ın u23 kontenjanı için düşündüğü en ciddi isim Girona forması giyen Arnau Martinez. Bu transferin gerçekleşmesi halinde Singo stoper rotasyonuna çekilecek, böylece stoper transferi öncelik olmaktan çıkıp odak orta saha transferine yönlendirilecek

- cago
Ne yani singo yedek mi olacak. Böyle bir şeyi Okan buruk yapabilir anca helal olsun umarım doğru değildir. Doğruysa bavulunu alıp gitsin bu takimdan

Inter'de oynayan Dumfries'in fizigi en az Singo kadar kalin. O oynuyorsa Singo da oynar, onemli olan o git-geli yapabilecek kivama geri getirmektir bunun icin de antrenman metodlari var zaten. Yani isin ozu, top teknik heyette. Yasi da genc oldugu icin tekrar bek pozisyonu icin hazir hale geri getirmek onceligimiz olmali.
Top teknik heyetteyse geçmiş olsun

Sag bek icin ,30 milyon harcatip bide ödul olarak tekrar bir bek mi alacagiz okan buruka? Yok öyle bir dünya, pasa pasa singoyu orda kullanacak, orta sahadan ileriye cikmarmasin o vakit singoyu bu sekilde idare eder bek olarak.
Aklımızla alay ediyor bunlar. Asla alınmamalı. Ulan u 23 u başka bölgede kullan

Oyun olarak Fb ve Samsun ilk yarıları bu oyun şampiyon yapar diyoruz sonra ikinci yarı bambaşka bir olay. Kadro sakatlar cezalar vs evvelce toparlanırız umarım üstad
Adamların pestili çıktı. Doğru dürüst idmanda yaptirmiyor zaten. Seneye umarım yollar ayrilir

Su sıralar futbol barbar sporu diyerek uzak duruyorum abi, ligin sonuna doğru duruma göre dönüş yaparım :asd: :asd: :asd:
Bizim fanatik fenerli var futbol konuşuyorum. Ben futbol sevmiyorum voleybolseverim diyor.

Ulan biz kimi tutalım hepsi berbat

Geri
Üst Alt