- 24 Temmuz 2021
- 13.910
- 5.476
- 663
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav 3-5-2 beki olarak çıkış yapan adama (ki git geli çok daha zordur) bek oynadığı için sakatlanıyor deniyor. Delilik bu. Bu söyleme prim vermeyelim renktaş.Sag bek icin ,30 milyon harcatip bide ödul olarak tekrar bir bek mi alacagiz okan buruka? Yok öyle bir dünya, pasa pasa singoyu orda kullanacak, orta sahadan ileriye cikmarmasin o vakit singoyu bu sekilde idare eder bek olarak.
Yav 3-5-2 beki olarak çıkış yapan adama (ki git geli çok daha zordur) bek oynadığı için sakatlanıyor deniyor. Delilik bu. Bu söyleme prim vermeyelim renktaş.
Ne yani singo yedek mi olacak. Böyle bir şeyi Okan buruk yapabilir anca helal olsun umarım doğru değildir. Doğruysa bavulunu alıp gitsin bu takimdanHahahahahahaha
Galatasaray'ın u23 kontenjanı için düşündüğü en ciddi isim Girona forması giyen Arnau Martinez. Bu transferin gerçekleşmesi halinde Singo stoper rotasyonuna çekilecek, böylece stoper transferi öncelik olmaktan çıkıp odak orta saha transferine yönlendirilecek
- cago
Top teknik heyetteyse geçmiş olsunInter'de oynayan Dumfries'in fizigi en az Singo kadar kalin. O oynuyorsa Singo da oynar, onemli olan o git-geli yapabilecek kivama geri getirmektir bunun icin de antrenman metodlari var zaten. Yani isin ozu, top teknik heyette. Yasi da genc oldugu icin tekrar bek pozisyonu icin hazir hale geri getirmek onceligimiz olmali.
Aklımızla alay ediyor bunlar. Asla alınmamalı. Ulan u 23 u başka bölgede kullanSag bek icin ,30 milyon harcatip bide ödul olarak tekrar bir bek mi alacagiz okan buruka? Yok öyle bir dünya, pasa pasa singoyu orda kullanacak, orta sahadan ileriye cikmarmasin o vakit singoyu bu sekilde idare eder bek olarak.
Normalde yeter ama normaldeCL devam edemezsek mevcut kadro lige yeter devam diyebilecek potansiyele sahip bir TD'miz var.
Oyun olarak Fb ve Samsun ilk yarıları bu oyun şampiyon yapar diyoruz sonra ikinci yarı bambaşka bir olay. Kadro sakatlar cezalar vs evvelce toparlanırız umarım üstadNormalde yeter ama normalde
Adamların pestili çıktı. Doğru dürüst idmanda yaptirmiyor zaten. Seneye umarım yollar ayrilirOyun olarak Fb ve Samsun ilk yarıları bu oyun şampiyon yapar diyoruz sonra ikinci yarı bambaşka bir olay. Kadro sakatlar cezalar vs evvelce toparlanırız umarım üstad
Aday kim olacak ki abi yerine. Şampiyon olursak yine devam eder diye düşünüyorum benAdamların pestili çıktı. Doğru dürüst idmanda yaptirmiyor zaten. Seneye umarım yollar ayrilir
Aynı döngü devam eder yani. Vallahi kim olur bilmem yerli olmasın yeterki.Aday kim olacak ki abi yerine. Şampiyon olursak yine devam eder diye düşünüyorum ben
Su sıralar futbol barbar sporu diyerek uzak duruyorum abi, ligin sonuna doğru duruma göre dönüş yaparımAynı döngü devam eder yani. Vallahi kim olur bilmem yerli olmasın yeterki.

Bizim fanatik fenerli var futbol konuşuyorum. Ben futbol sevmiyorum voleybolseverim diyor.Su sıralar futbol barbar sporu diyerek uzak duruyorum abi, ligin sonuna doğru duruma göre dönüş yaparım![]()
![]()
![]()
Her şeyi bırakıp kitap okuyalım abiBizim fanatik fenerli var futbol konuşuyorum. Ben futbol sevmiyorum voleybolseverim diyor.
Ulan biz kimi tutalım hepsi berbat
Ben bikere denedim 5 sayfa okuyorum. Sonra okurum diyom yüzüne bakmiyomHer şeyi bırakıp kitap okuyalım abi![]()