GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Ya aslında bu konuda aşırı cahilce yorumlar yapılıyor

Stoper oynayabilen sağ beklerin sayısı epey arttı. Kounde, Timber, Ben White, Munoz, Everton'ın Lyon'dan aldığı İrlandalı herif, zamanında bize yazılan Mukiele, Rensch, Doue vs. isimler hepsi bu tarz oyuncu. Özellikle de üçlüde çok rahat sağ stoper oynayabiliyor cüsseli sağ bekler

Bu arada Singo'nun savunmacılığı tamamen fiziğine bağlı, defansif pozisyon alma konusunda kötü bi adam o yüzden sağ bek olması stoper olmasından daha hayırlı olacaktır

Üçlü oynamayacaksak sağ stoper değil sağ bek olarak faydalanmamız gerekiyor. Üçlü oynadığımız takdirde her iki mevkide de faidelenebiliriz kendinden

Depar attı diye sakatlandı muhabbeti de cahilce. Sanki stoperde depar atmak zorunda kalmayacak mı?

Singo mevkisiz falan degil onu sen suan kendi kafanda uyduruyorsun..

Bu adam Monaco'da 2 sene stoper olarak oynadi. Yani olaya oyle bakinca biz Monaco'dan stoper almis oluyoruz bu kadar basit.

Ama Italya'da mesela kenar beki olarak oynamis. O tarafina da goz atinca demek cizgide oynama aliskanligi var diyebiliriz. Biz onu nasil kullanacagiz orasi onemli.

Sahsen Sanchez'i Singo icin kesmem ve elimizde bir tek Sallai kaliyor bek olarak ki o da devsirme zaten aslinda bek oyuncusu degil, Singo'da bek pozisyonunda Sallai'dan daha saglam kumas o yuzden bek olarak oynatilmali.
Kafamızdan bir şey uydurduğumuz yok alper, gördüğümle amel ediyorum. Frankurt maçı tandemi singo davinsondu biliyorsun, sonuç malum.

Evet bu adam monacoda stoper oynuyormuş. Zaten şu anki fiziği de bu yüzden bir stoper fiziği, kalın yani.

Torinoda bek oynuyormuş evet, ve çok da iyi oynuyormuş zira skill videolarında izledim ordan bilyorum. Ama o dönem fiziği daha ince ve atletik.

Ben de senin gibi singonun sağ bekte daha iyi olacağını ve sağ bek olması gerektiğini düşünüyorum. Ama mevcut size ile o gitgeli kaldıramaz zira kaldıramıyor malum ikide bir sakatlanıyor. O yüzden size düşüp bundan sonraki kariyerine sağ bek olarak devam etmesi hem bizim hem kendi açısından daha iyi olacak

Tekrar ediyorum sağ bek için size düşmesi beden olarak bi miktar küçülmesi şart.

Simdiye dek CL para odulleri:

1765462801032.webp

Kafamızdan bir şey uydurduğumuz yok alper, gördüğümle amel ediyorum. Frankurt maçı tandemi singo davinsondu biliyorsun, sonuç malum.

Evet bu adam monacoda stoper oynuyormuş. Zaten şu anki fiziği de bu yüzden bir stoper fiziği, kalın yani.

Torinoda bek oynuyormuş evet, ve çok da iyi oynuyormuş zira skill videolarında izledim ordan bilyorum. Ama o dönem fiziği daha ince ve atletik.

Ben de senin gibi singonun sağ bekte daha iyi olacağını ve sağ bek olması gerektiğini düşünüyorum. Ama mevcut size ile o gitgeli kaldıramaz zira kaldıramıyor malum ikide bir sakatlanıyor. O yüzden size düşüp bundan sonraki kariyerine sağ bek olarak devam etmesi hem bizim hem kendi açısından daha iyi olacak

Tekrar ediyorum sağ bek için size düşmesi beden olarak bi miktar küçülmesi şart.
Inter'de oynayan Dumfries'in fizigi en az Singo kadar kalin. O oynuyorsa Singo da oynar, onemli olan o git-geli yapabilecek kivama geri getirmektir bunun icin de antrenman metodlari var zaten. Yani isin ozu, top teknik heyette. Yasi da genc oldugu icin tekrar bek pozisyonu icin hazir hale geri getirmek onceligimiz olmali.

Inter'de oynayan Dumfries'in fizigi en az Singo kadar kalin. O oynuyorsa Singo da oynar, onemli olan o git-geli yapabilecek kivama geri getirmektir bunun icin de antrenman metodlari var zaten. Yani isin ozu, top teknik heyette. Yasi da genc oldugu icin tekrar bek pozisyonu icin hazir hale geri getirmek onceligimiz olmali.
Singo'nun 2. sakatlığı tamamen olması gerekenden erken döndüğü için. Bu başımıza Boey'da da gelmişti o da erken dönmüştü Marsilya maçında yine sakatlanmıştı.

Evet, demek ki seneye göndermek için uğraşacağımız yeni sağ bekimiz belli oluyor. 🤣
30 milyona sağ bek al
Sonra aslında bu adamı stoper yapsak daha iyi olur diyip (stoper oynayabileceği de şüpheli) bir sağ bek daha iste. 🤣

Geri
Üst Alt