GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yazdigin maliyet sadece bonservis sane ve ilkayi cikarirsak

Osi- Singo- Ugurcan aldik o paraya..
Gunumuzde piyasa sapikca bir hal almaya basladi buyuk ligde 15 gol atan adamlara 50 milyon cekiyorlar.. Soyle bir bakinca gercekten daha iyi transferler yapilabilirdi gibi gorunuyor ..Osimheni ayri bir seviye sayiyorum Singo ve Ugurcan 60 milyona geldi yaw tuhaf bir durum..
Eskiden 20-25 milyona harbi iyi topcu alinirdi simdi goruyoruz fener neneye verdi o parayi herif yuruyor sahada.. Veya bizim Sarayi da ornek gosterebiliriz duran top disinda koca bir hic..

Sane geçen seneki yunustan daha iyi perf verir mi,ya da singo şalaiden,ya da uğurcan muslera+günaydan,ilkay mertensten,verseler de ne kadar fark edecek beni düşündüren bu,hani değdi mi denir ya değdi mi ya da değecek mi

Muslera şalai sançez apo eren tor sara lemina yunus barış osi

Uğurcan singo sançez apo eren tor sara ilkay sane barış osi

Arada güçlenme anlamında 150 milyon euroluk bi fark görüyomusun?

Fark görsen de o fark 150 milyon euroluk mu?

Sane geçen seneki yunustan daha iyi perf verir mi,ya da singo şalaiden,ya da uğurcan muslera+günaydan,ilkay mertensten,verseler de ne kadar fark edecek beni düşündüren bu,hani değdi mi denir ya değdi mi ya da değecek mi

150'nin yarısı tek oyuncuya gitti o da sende geçen sene kiralikdi zaten ne kadar fark olması gerekiyordu 2 oyuncuyla?

Osimhen 75
Onu çıkarınca harcanan para 65
Singo 20 civarı olabilirdi
Uğurcan yine 15 20 arası.
Bence fazladan 20 milyon verdik gibi.
Yine de Singo çıkıp 20 milyonluk oyun oynasın verilen para bize koymaz. Keza Uğur da öyle.
Cuesta 8 bonservis katkı 0
Franky aynı 0 katkı
Jelert aynı 0 katkı
Jacobs 0'a yakın
Bence bu extra 5 - 10 milyonlara alışmak lazım.
30 milyona aldığımız Singo 20 milyonluk katkı versin yeter

Bazen oylesine yaziyorsunuz ha sonra alinmaca yok.

Surekli 150 milyon harcandi bu takim niye super guclenmedi demek ne ya?

Bunun yarisi zaten Osimhen icin odenen para. 75'ten daha dusuk rakama bir Osimhen alinabilir miydi? Yok.

Sadece Singo icin 30+5 milyon verdik ve onun disinda Ugurcan icin 30.

Simdi Osimhen'i cikartip, geri kalan 65 milyon euroya fantastik bir takim kurulabilirdi diyen futbol piyasasindan epey uzak olmali. Ne denli bir kalite farki bekliyorsunuz mesela? Bir an PSG seviyesi mi isteniliyor? Zaten sirf para harcamak ile bunlar olmuyor. Isin teknik kismi da en az bunun kadar onemli. Yani hoca ve teknik heyet.

singoyu bilmiyorum ama yaptığımız tek yanlış transfer uğurcan özellikle maliyetlerle düşününce

umarım o paranın hakkını verir
Ugurcan iyi kaleci ama bence de o maliyete girilmemeliydi. Yani son gün apar topar oblak courtouis falan alir gibi giristik bu transfere. CL’de o kadar fark yaratabilecek mi ki bunu hesap edip aldilar bilmiyorum. İnsallah parasini konusturtmaz bizde oldugu muddetce severim Ugurcani ama illaki konusulur degaji tutturamazsa bile konusulacak malesef…

150'nin yarısı tek oyuncuya gitti o da sende geçen sene kiralikdi zaten ne kadar fark olması gerekiyordu 2 oyuncuyla?

Dediğim o değil konuyu farklı yerden ele alıyosun,osici olarak söylüyorum osi bize şl çeyreği/yarısı yaptırmayacaksa 4de1 maliyete pavlidis alsan ne kaybedecektin,ligde şalai de oynuyo singo şlde ondan ne kadar iyi oynayacak da iyi ki 35 vermişiz diyecez aralarında o denli bir fark olacak mı merak ettiğim konu bu

Ya da sana muslera+günayla mı sezona başlamak yoksa 30-35 verip uğurcan+günayla mı sezona başlamak diye sorsam ne dersin,gerçekten 35 m euroluk bir güçlenme oldu mu sence kalede

Osinin tapusunu aldigimiz icin aradaki farki 75 milyon kabul edelim yine aradaki o bedele degecek bir fark yok..Tamam gelirler artti diyoruz da biz ne satiyoruz ki bu paralara oyuncu aliyoruz ..
Ugurcan isi zaten akil disi hadi dedin ki Singo oynamazsa yarin 15-20ye satarim ugurcana bu saatten sonra hangi aptal kulup para verecek ? Gunay oynasa ucuz bir yedek bulsak ne kaybedecektik ?

Ben zaten Sane'den ciddi korkmaya basladim patlayacak gibi oynuyor da en azindan İlkayin buyuk fark yaratmasi lazim Mertense gore .

Osimhen insallah Frankfurt macinda yoktur, düzelmeden oynayip sakatlik yasarsa sirf bir mac icin sezonu cöp etmeyelim.

Herifler hem 30 milyonu koydu , hem bizden daha iyi kaleci sahibi oldular, çıkamıyorum şu olaydan

Şunu izleyip dün akşamdan sonra içinizi soğutabilirsiniz.

Geçen sene USA vs Germany finalinde son çeyrekte Lebron Almanyayı karısı eylemişti

Dediğim o değil konuyu farklı yerden ele alıyosun,osici olarak söylüyorum osi bize şl çeyreği/yarısı yaptırmayacaksa 4de1 maliyete pavlidis alsan ne kaybedecektin,ligde şalai de oynuyo singo şlde ondan ne kadar iyi oynayacak da iyi ki 35 vermişiz diyecez aralarında o denli bir fark olacak mı merak ettiğim konu bu

Ya da sana muslera+günayla mı sezona başlamak yoksa 30-35 verip uğurcan+günayla mı sezona başlamak diye sorsam ne dersin,gerçekten 35 m euroluk bir güçlenme oldu mu sence kalede
Sallai iyi oynuyor şuana kadar ama ligde onu zorlayacak rakiple karsilasmadi hiç ileri çıkıp gelmediği anları davinson ile kapattık kolay rakiplerde ama zor rakiplere karşı onun kanadı delik deşik olur. Singo bize bu anlarda lazım olacak adam fiziksel anomali bu tip adamlar her zaman lig kırar. Biz 3 senedir şampiyon oluyorsak bu tip adamların takımda olması sayesinde oluyoruz.

Uğurcan konusuna katılıyorum bende çok büyük kerizlik yaptık 29 yaşında ki kaleciye o kadar para vererek fener söyle bir transfer yapsa 1 yıl dalgasını geçerdik ama yapacak birsey yok dursunun son dakika kazığı diyelim artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt