GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rui Costa'ya ayrılan zamanın sonuna gelmiş olabiliriz. Gerçi o da seçimi kazanmak için Mourinho'yu getirecekmiş sanırım.

serpil hamdi tüzün denen lavuk

sırf fatih hocayı sevmiyor diye her röpunda bunu öne atıyor ! en sona yarım ağız fatih hocayı ekliyor
ifrit oluyorum

sonra avrupada başarı tabii gelmez
bak yorum max 5 puan !

ah ah gs hocası olmasa çok ağır konuşurdumda !

ayriyeten OKAN BURUK İSTİFA
QURBAN QURBANOV göreve

en azından üstüne basa basa fatih hocayı örnek aldığını söyleyebiliyor!
Masonum sen Ft dusmani degilmiydin yav?

kulüpte bu arada acil seçim olması lazım.Siyaset oyunlarına gittik Uğurcan'a 27 verdik -kötü kaleci değil bence orası ayrı- o parayla Hakan-Akanji-Onana yapılırdı ama yapmadık bir oyunlar döndü büyük ihtimalle kulüp güçlenmesin diye.İçeriden sabote var kulübe
şakasız söylüyorum mehmet ağar falan bir şeyler yapıp Fatih hoca kayyum olarak başkan olmalı kulübe direkt olarak.Bu şekilde 1 ileri 1 geri gidebiliriz

kulüpte bu arada acil seçim olması lazım.Siyaset oyunlarına gittik Uğurcan'a 27 verdik -kötü kaleci değil bence orası ayrı- o parayla Hakan-Akanji-Onana yapılırdı ama yapmadık bir oyunlar döndü büyük ihtimalle kulüp güçlenmesin diye.İçeriden sabote var kulübe
şakasız söylüyorum mehmet ağar falan bir şeyler yapıp Fatih hoca kayyum olarak başkan olmalı kulübe direkt olarak.Bu şekilde 1 ileri 1 geri gidebiliriz
Ağar önce kendini kurtarsın sonra Galatasaray iç işlerine girmesi konusuna bakarız :asd:

Bu zamana kadar ortaya çıkmamış, terime seni çalıştırmayacağız cezaları verilirken ortada görünmemiş. Kulübü kurtaracak öyle mi.

Galatasaray kulübü genç beyinlerine değer verirse başkasına ihtiyaç duymaz.

Ağar önce kendini kurtarsın sonra Galatasaray iç işlerine girmesi konusuna bakarız :asd:

Bu zamana kadar ortaya çıkmamış, terime seni çalıştırmayacağız cezaları verilirken ortada görünmemiş. Kulübü kurtaracak öyle mi.

Galatasaray kulübü genç beyinlerine değer verirse başkasına ihtiyaç duymaz.
Kim varsa o kurtarsın o zaman farketmez kurtarsın da ,agar kendini kimden kurtarsın keyfi yerinde yaptığını yaptı bodrumda lüks hayat sürüyor ne güzel
He agar da zaten one çıkıp icraat yapan adamdır zaten orası da garip :D basın açıklaması da yapsın oldu olacak

Kim varsa o kurtarsın o zaman farketmez kurtarsın da ,agar kendini kimden kurtarsın keyfi yerinde yaptığını yaptı bodrumda lüks hayat sürüyor ne güzel
He agar da zaten one çıkıp icraat yapan adamdır zaten orası da garip :D basın açıklaması da yapsın oldu olacak
Kurtulacağız az kaldı. Taraftar biraz Erden tarafında toplanmalı.
Algı oyunlarıyla herifi uzaklaştırdılar buna devam etmeye çalışacaklar.
Çocuğum falan zaman ayıramadım diyor ancak ben hala taraftarın sahiplenmesini beklediğini düşünüyorum.

Hem ailesine zaman ayırabileceği hem kulübü yönetebileceği bir ekibin parçası olabilmek çok zor olmamalı.
İyi bir ekip kurmak bi bunlara zor geliyor 1 adam her şeyi yapacak diye bekliyorlar.

Ağara gelirsek şuan ülke güncemi onun tarafa doğru kayacak gibi özellikle bu rezzan olayı ile bir bağlantısı var. Siyasi olarak bir savaşın ortasında olabilir.

Ek olarak çıkıp açıklama yapmasa da Terime bir güç eliyle keyfi cezalar yapıştırılırken bunlara el çektirebilirdi madem gücü var. Yapamadı dimi.

Konuya bodoslama atlayacağım ama galiba zamanında u17 ile Avrupa finali oynadık veya kazandık.
Teknik direktör Serpil Hamdi olmalıydı.
Bizden de Mustafa ve Okan olmalı. Yanlışım yoksa Emre Aşık belki Oktay Derelioğlu filan vardı.
Zamanında çok gündem olmuştu

Cimbom’un çocuğu hakan çalhanoğlunu gsye istiyoruz

Işe bak ya forvetin biri sakat, digeri formsuz, digeride paragöz cikti hoca napcak yarin cok merak ediyorum

şaka maka 2 + 1 yabancı kontejanını boş bırakma işine önümüzdeki 4 ay boyunca epey söveceğiz gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt