Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 42.086
- 36.587
- 3.798
Rui Costa'ya ayrılan zamanın sonuna gelmiş olabiliriz. Gerçi o da seçimi kazanmak için Mourinho'yu getirecekmiş sanırım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Masonum sen Ft dusmani degilmiydin yav?serpil hamdi tüzün denen lavuk
sırf fatih hocayı sevmiyor diye her röpunda bunu öne atıyor ! en sona yarım ağız fatih hocayı ekliyor
ifrit oluyorum
sonra avrupada başarı tabii gelmez
bak yorum max 5 puan !
ah ah gs hocası olmasa çok ağır konuşurdumda !
ayriyeten OKAN BURUK İSTİFA
QURBAN QURBANOV göreve
en azından üstüne basa basa fatih hocayı örnek aldığını söyleyebiliyor!
Ağar önce kendini kurtarsın sonra Galatasaray iç işlerine girmesi konusuna bakarızkulüpte bu arada acil seçim olması lazım.Siyaset oyunlarına gittik Uğurcan'a 27 verdik -kötü kaleci değil bence orası ayrı- o parayla Hakan-Akanji-Onana yapılırdı ama yapmadık bir oyunlar döndü büyük ihtimalle kulüp güçlenmesin diye.İçeriden sabote var kulübe
şakasız söylüyorum mehmet ağar falan bir şeyler yapıp Fatih hoca kayyum olarak başkan olmalı kulübe direkt olarak.Bu şekilde 1 ileri 1 geri gidebiliriz

Kim varsa o kurtarsın o zaman farketmez kurtarsın da ,agar kendini kimden kurtarsın keyfi yerinde yaptığını yaptı bodrumda lüks hayat sürüyor ne güzelAğar önce kendini kurtarsın sonra Galatasaray iç işlerine girmesi konusuna bakarız
Bu zamana kadar ortaya çıkmamış, terime seni çalıştırmayacağız cezaları verilirken ortada görünmemiş. Kulübü kurtaracak öyle mi.
Galatasaray kulübü genç beyinlerine değer verirse başkasına ihtiyaç duymaz.
Kurtulacağız az kaldı. Taraftar biraz Erden tarafında toplanmalı.Kim varsa o kurtarsın o zaman farketmez kurtarsın da ,agar kendini kimden kurtarsın keyfi yerinde yaptığını yaptı bodrumda lüks hayat sürüyor ne güzel
He agar da zaten one çıkıp icraat yapan adamdır zaten orası da garipbasın açıklaması da yapsın oldu olacak
Masonum sen Ft dusmani degilmiydin yav?
Cimbom’un çocuğu hakan çalhanoğlunu gsye istiyoruz
Biz bunları metriste Silivri’de her yerde yazdık anlamadılarSoyadı oğlu diye bitip de takıma ihanet etmeyen kaldı mı ya
en gsli benim ayaklarını bırak masonyaşlandı tembelleşti taraftarla inatlaştı son dönem o zaman düşmanıydım
gsye zarar veren babam olsa eleştiririm
Sabri sarioglunun ne hainliğini gördün?Soyadı oğlu diye bitip de takıma ihanet etmeyen kaldı mı ya
Hande sarioğlu ile akraba mi onlar bu aradaSabri sarioglunun ne hainliğini gördün?
Fantasy liginde varmısınen gsli benim ayaklarını bırak mason
Ayıp oluyor nedimSoyadı oğlu diye bitip de takıma ihanet etmeyen kaldı mı ya