GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
direkt kitabın ortasından etiketliyelim!
ortada yok @Cafer Güney

hocası gibi futboldan bu kadar anlıyorlar!

tüm yaz kankileriyle dalga geçip durdular burada sesini çıkaranlara!

böyle taraftara böyle hoca müstehak!
Cafer mantıklı adam okan gibi takıntıları olan adam değil. Hataydı der. Evet sıçıyormuşuz der. Şahit olmuşluğumuz var.

Daha kötü tarikatçıları vardı. 16 adam yeter diyen.

Ugurcan
Singo Sanchez Apo Eren
Lemina Torreira
Yunus Ilkay Baris
Osimhen

Sakatlik yoksa bu ilk 11 oynamalı her zaman.
Sane ilk 11 oynamayı hak etmiyor, Yunus iyi olmadiginda yada yorulduğunda oyuna girer.
Sallai sag bek ve sol acik bölgelerine alternatif olur.
Apo yoksa, Arda Unyay oynar. Sanchez bir daha sol stoper olarak oynamamalı.
Lemina olmadiginda yerine oynayacak tek oyuncu Torreira.
Jakobs sürekli sakatlık sorunu yasadigi icin ilk 11'e yazmadım.
Sara dandik maclarda Ilkay yerine oynar. Zorlu maclarda Ilkay yoksa, o bölgede Yunus oynar.

Cl'de eren'in,sara'nın, aynı anda yunus ve sane'nin olduğu takım fark yemeye mahkum hala kadrolara yazılıyorlar şaka gibi yav jacops'u oynatirim eren'i oynatmam. Takoz muamelesi çekilen sallai'yi oynatirim sane,Yunus ikilisini oynatmam.

kaç para ulan bir toppmoller

Okan efendi için tek dönemde 150 harcıyorsanız iyi bir hoca içinde 35-40 harcayın

Abi bazı durumlarda loserlık bir kültür oluyor ve ne yapsan da atamıyosun. Örneğin 13. olduğumuz sene üçe beşe bakmadan bütün oyunculardan kurtulmaya çalıştık neden çünkü yıllardır şampiyon olamayan her sene daha da battıkça batan bir mental vardı takımda. O havayı dağıtmak önemli aynı şeyi 2011'de Terim'in gelişiyle de örnekleyebilirim. Avrupa'da rezalet sonuç alma kültürü de oturdu kadromuzda isimler ne kadar kaliteli olursa olsun mental bitik durumda örneğin fener de sürekli eleniyor ama en azından 90+uzatma+penaltı yapıp orada veriyorlar.(Bu dediğimi yanlış anlamayın kesinlikle aynı seviyede bile değiliz lakin örnek vermek maksadım sadece ) Bizde ise mental buna yatkın olduğu için bir kere gol yedik mi takımca dağılıyoruz farkında mısınız bilmiyorum tek farkla kaç maç kaybettik ya da puan verdik? AZ Alkmaar 4-1, GS 3-3 Kiev(1 tane yedik dağıldık sonra 10dkda 2 gol daha yedik), Sparta Prag 4-1. Frankfurt 5-1. Rigas 2-0'dan 2-2(14 dkda 2 gol). Takım skoru tutmayı bilmiyor bırakın abi galibiyeti kendimizi buna şartlamışız bir gol yediğimiz an hayat bitti moduna geçiyor herkes.

Şapkayı önümüze alıp düşünme zamanı. Okan hoca ile devam edersek ligde şampiyon olacağımızdan %100 eminim. Hatta sonraki sene de.
ama kuruluş felsefemiz ASY'nin dediği gibi "Turk olmayan takımları yenmek" ise bu zihniyetle devam edemeyiz. Avrupa'da sonuç almak zaruri artık bırakın abi ligi lig diye bir şey yok en yakın rakip 19 sen 25sin rekabet diye bir şey yok bitti o iş he şampiyon olup CL'ye gidelim para alalım diyorsanız ok. ama içiniz her sene bu rezaleti yaşamaya el verir mi bilemem. Avrupa'da sıfırız Edirne'den ötesine geçtiğimiz an maç izlerken bile elimize ayağımıza dolanıyor bizim tek adama gömdüğümüz parayla kadro kuran takımlara bakarken deplasmanda iyimsersek 1 realistsek 0 puan yazıyoruz kura çekilidiğinde.
Demek istediğim şey şu, bu Avrupa'da başarısızlık mentalini bitirmek istiyorsak Okan Buruk gidecek. Bu saatten sonra dikiş tutmaz. Ligi alırız evet ama dediğim gibi burada bir seçim yapmak lazım ve tercih meselesi. Ben artık Avrupa'da rezil olan bir takım izlemek istemiyorum abi kendimizi avutmak için 2 yıldır Bayern maçının ilk 70dksını konuşuyoruz hoca bile şimdi çıkmış ilk 36dk diyor. Bıktım abi şu yenildiğimiz takımlarla bizim kadronun en iyi karma 11'ini yaptığımda rakip takımdan bazen adam bile almıyorum ama sahaya girince 90dk rezalet izliyoruz. Bütün sene kurayı bekle ümitlen maçı bekle sonra rezalet. Bıktım vallahi bıktım

Avrupa da okan ile başarı gelmeyeceği belli idi. Sane, singo ve Uğurcan maliyet olarak gereksiz oldu. Lig için birkaç genç alsaydık da yeterdi.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ne boktan bir gece oldu

nasıl atacağız bunu üzerimizden bilmiyorum

ne boktan bir gece oldu

nasıl atacağız bunu üzerimizden bilmiyorum
konyayi yeneriz hersey unutulur mactan sonra 3 lüler cekilir okan hoca 6 da 6 yapti bir yeni rekora daha kosuyor diye haberler yapilir. sonra liver gelip icimizden gecer okan cikip ilk 10 dk iyiydik der böyle devam

Liverpool+Beşiktaş maçları ard arda oynanacak burdan oluşacak bir hezimet sonrası Okan hocaya veda edebiliriz gibi görünüyor, olmaz umarım böyle bir şey ama senaryo buraya gidiyor

Biz neden oyunu ve skoru tutamıyoruz. Güçlü bir takımdan 5 yersin anlarım ama tüm samimiyetimle söylüyorum kalite olarak bizden çok kötü bir takımdan fark yedik gecemizi, bugünümüzü ve yarınımızı zehir ettiler.

Bizim futbolcular kendine oynuyor bizim en büyük sorunumuz bu takım olarak blok halinde savunma ve hücum yapamıyoruz. Oyuncu değişiklikleri facia bunu da eklemek lazım.

İnşallah öğlene doğru yönetim acil toplantıda + akşam sözleşme karşılıklı feshedildi haberi duyarız başka türlü içimiz soğumayacak bunun istifa edeceği falan yok

Avrupa'da maçların bir bölümünde iyi oynuyoruz doğrudur ancak gol yediğimizde psikolojik olarak tamamen biten, havlu atan bir Gs var. Okan ile Avrupa'da 3 sezon da böyle geçti. Avrupa'nın en kırılgan takımı olabiliriz. Teknik heyetin ve futbolcuların biraz rahatlaması, sakin olması gerekiyor. Avrupa'da kesinlikle başarılı olmalıyız baskısına gerek yok. Her maç rakibi boğacağız, vuruşa vuruşa yeneceğiz hayalini de unutalım artık. Öyle bir senaryoda 35 takımın 25'i bizi ağır tokatlar çünkü.

Daha önce söylemiştim Torreira+Lemina’nın ikisinin de işini yapacak 1 oyuncuya ihtiyaç vardı, şuanki kadro mühendisliğimiz ile Avrupa’da galibiyet alabileceğimizi düşünmüyorum , 2-3 beraberlikle kapatırız sezonu

Okan hoca maç kazanmaktan çok oyuncuların hislerine değer verdiği için Avrupa’da kazanamıyoruz, diri bir Jakobs’u takımda kimse kesemez ama biz Ereni oynatıyoruz, ilk defa stoper tandemi en önemli maçta değiştiriyoruz, Lemina yerine İcardiyi sokuyoruz, ligde derbilerde ikinci yarı İcardinin girdiği her maçı vereceğiz izleyip görürüz

Canım çok sıkkın.

Bizim futbolcular kendine oynuyor bizim en büyük sorunumuz bu takım olarak blok halinde savunma ve hücum yapamıyoruz. Oyuncu değişiklikleri facia bunu da eklemek lazım.
böyle bir durum yok. ortada bir plan veya taktik olmadığı için bi zamandan sonra öyle gözüküyor sadece

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt