GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fb yabancı td getirdi ve 4 puan öndeyiz

Bjk sergenle iyi hamle yaptı ama hem öndeyiz hem kadroları çok kötü yarışı sonuna kadar götüremezler

Dolayısıyla yabancı getirirsek ligi kaybederiz durumu yok aksine ligi zaten götürürüz ayrıca avrupayı da belki kurtarırız ihtimali var

Td olarak yabancı denemenin tam zamanı

Sd olayı boş iş,ama kulübün bir futbol aklı olması gerektiğine katılıyorum ancak o akılda birini de malesef göremiyorum o yüzden çok kişiden oluşan pro bi ekip oluşturup ortak beyin fırtınasıyla yönetilecek bi yapı kurulabilir
Mevcutta getirilecek kötü bir yabancı TD bir de oyuncularla problem yaşarsa bir bakmışsın şampiyonluktan olmuşsun. Senin gördüğün kadar risksiz değil bence. Burada tamamen getirilecek TD'nin doğru TD olup olmadığına bakar doğru TD'yi getirebilecek bir akıl görmüyorum ben o yüzden iyi bir SD ve sezon sonuna kadar Okan hocanın ekibinin geliştirilmesi ondan gelecek sezon ligi de az çok tanımış bir SD'nin yeni TD'yi seçmesi mantıklı geliyor bana.

Mevcutta getirilecek kötü bir yabancı TD bir de oyuncularla problem yaşarsa bir bakmışsın şampiyonluktan olmuşsun. Senin gördüğün kadar risksiz değil bence. Burada tamamen getirilecek TD'nin doğru TD olup olmadığına bakar doğru TD'yi getirebilecek bir akıl görmüyorum ben o yüzden iyi bir SD ve sezon sonuna kadar Okan hocanın ekibinin geliştirilmesi ondan gelecek sezon ligi de az çok tanımış bir SD'nin yeni TD'yi seçmesi mantıklı geliyor bana.

care unai emery

Ya naci qarabağ da ne kadrosu allasen ya sayısız örnek var

Hayır istisna da değil karabağ geçen sene de son 16da xabili prime leverkuseni eliyodu az daha 2-0 dı maç depte öndeydiler 2-2 nin rövanşında 20dk kala 10 kişi kaldılar 90+da 3.golü yediler de elendiler

Herkes bir şablonla oynuyor,isimler oynamıyor biraz maç izle
O örnegi bende verdim zaten. Ac bak geri sayfalara ama senin dedigin gibi samsun frankfurtu yenemez bunun mac izlemek ile alakasi yok. Garabag bir defa samsundan iyi takım bir defa karsilaşsalar garabag ile. Samsunu net bir oyunla yenerler. Nasıl ikisini bir kefeye koyabiliyon.

Hoca:Fatih Terim

Sol stoper
Eren Dinkci
Aral Şimşir
Lookman
Bissouma
Maestro
Olaitan

Bu kadar transfer yeter hocaya devre arası

O kadroyla olmadık sonucta farukum çok iyi oyuncular alındı. Birde rakibin looser fener bu senin en büyük sansin
O looser bile bi yerde sampiyonluk kazanabilir bukadar ittirilmeyle. Sonucta onlarin kadrosuda cogu takimi yenmeye müsayit. Cogu derbileride kazanarak isi bitirdik bunu unutmamak lazim. Cok iyi oyuncular alindini diyorsun ilk senesinde cok büyük kalite fark yoktu karsi tarafa o gecen sene osimhenle olusmaya basladi kadronun gelismesinde td payi var sonucta. Yav derbilerde ezip geciyon herifleri hangi t.d. bukadar üstünlük kurumus? Tamam hepimiz avrupada basari isitiyoz ama ligde 5 puan fark acmis 15 gol averaj ile lider olan takimin t.d. gönderiyon öylemi, neyse yav güneyim ;D

Elbette gider bu sezon avrupada basarili olmasa, kendisi istifa eder zaten tahminimce. Zaten kendisi ölcüt veya hedef olarak avrupa basarisini koydu bu sene icin.

O örnegi bende verdim zaten. Ac bak geri sayfalara ama senin dedigin gibi samsun frankfurtu yenemez bunun mac izlemek ile alakasi yok. Garabag bir defa samsundan iyi takım bir defa karsilaşsalar garabag ile. Samsunu net bir oyunla yenerler. Nasıl ikisini bir kefeye koyabiliyon.
Dun izlediğimiz Frankfurt doğru düzgün defans yapmasını bilen hiç bir takimi kolay kolay yenemez. Samsun'u bilemem ama dun Fener olsa geride kapanır, kontradan iki gol atıp maçı kazanırdı. Frankfurt'un 90 dakika boyunca yaptıgı bir tane organize atağı bile hatırlamıyorum, ayrıca bize yeterince kontra atak sansida verdiler.

Dun izlediğimiz Frankfurt doğru düzgün defans yapmasını bilen hiç bir takimi kolay kolay yenemez. Samsun'u bilemem ama dun Fener olsa geride kapanır, kontradan iki gol atıp maçı kazanırdı. Frankfurt'un 90 dakika boyunca yaptıgı bir tane organize atağı bile hatırlamıyorum, ayrıca bize yeterince kontra atak sansida verdiler.
(y)

O looser bile bi yerde sampiyonluk kazanabilir bukadar ittirilmeyle. Sonucta onlarin kadrosuda cogu takimi yenmeye müsayit. Cogu derbileride kazanarak isi bitirdik bunu unutmamak lazim. Cok iyi oyuncular alindini diyorsun ilk senesinde cok büyük kalite fark yoktu karsi tarafa o gecen sene osimhenle olusmaya basladi kadronun gelismesinde td payi var sonucta. Yav derbilerde ezip geciyon herifleri hangi t.d. bukadar üstünlük kurumus? Tamam hepimiz avrupada basari isitiyoz ama ligde 5 puan fark acmis 15 gol averaj ile lider olan takimin t.d. gönderiyon öylemi, neyse yav güneyim ;D

Elbette gider bu sezon avrupada basarili olmasa, kendisi istifa eder zaten tahminimce. Zaten kendisi ölcüt veya hedef olarak avrupa basarisini koydu bu sene icin.
Bu herif Avrupa'da bir halt yiyemez. Gittiği gün Bayramim. Ağa sen anamızın ligini ölçü aliyon
İşler avrupada dönüyor.

Karabag frankfurta basınca ne denecek acaba.

@Tuna Köse

Fblinin biriyle hasbihal ettim bana trde yapı var bak avrupada rezil oluyosunuz dedi hiçbir şey diyemedim

İlk defa fbliyle yaşadığım bi tartışmayı kaybettim
Rezil etti bizi rezil. Hala sosyal medyadan Saddam gibi saklanıyorum. Tüm hesapları safariden engeledim elim gitmesin diye.
Açıklayamazsın ki kimseye 1-0 kaybet lan 1-0 allah kahretti böyle işi.

Her sene en az 1 kere 4 mü yer bir takım.

@Tuna Köse

Fblinin biriyle hasbihal ettim bana trde yapı var bak avrupada rezil oluyosunuz dedi hiçbir şey diyemedim

İlk defa fbliyle yaşadığım bi tartışmayı kaybettim
Nosteraşlsmdşaasdasdfdslmd takımının bunlara 6 atması aklına gelmedimi. Sanki millet şov yapıyor avrupada.. Neyse..

Abartmayalım

-Yönetim-

Moderatör tarafında düzenlendi:
Okan Buruk ligde istedigi kadar sampiyon olsun her zaman isteriz Avrupa ya paralel olarak yansimasi olmadigi surece hicbir anlami yok.Deplasmanda nasil oynanir kendi sahanda nasil oynanir takim kondisyonu nasil olur bunu basaran antrenor lazim.Ilkay ve Singo bize sonradan katildi biraz gerideler diyor takimin en iyi iki oyuncusu Ilkay ve Singo.

Okan Buruk ligde istedigi kadar sampiyon olsun her zaman isteriz Avrupa ya paralel olarak yansimasi olmadigi surece hicbir anlami yok.Deplasmanda nasil oynanir kendi sahanda nasil oynanir takim kondisyonu nasil olur bunu basaran antrenor lazim.Ilkay ve Singo bize sonradan katildi biraz gerideler diyor takimin en iyi iki oyuncusu Ilkay ve Singo.

Herhangi bir kişiy aklamak için demiyorum ama 2002 senesinden beri

2012-2014 arası hariç Avrupa’da tokat manyağı olmadığımız yıl yok CL seviyesinde.

2003-2004 2. Torba’dan girdik -3. Olduk
2005-2006 Tromsö faciası
2006-2007 grup sonunculuğu
2014-2015 grup sonunculuğu (1 puan)
2015-2016 3. Olduk (Kazak takımını yenemedik)
2017-2018 Ostersunds faciası
2018-2019 Tarihin en kolay grubunda 3.lük
2019-2020 grup sonuncusu
2023-2024 3. Olduk

Son iç daha galibiyeti 7 yıl önce-
L.Moscow (2018-2019)

United maçı hariç son deplasman galibiyeti
(2012-2013 Schalke)

5 puan üstü aldığımız son CL (2013-2014)
Öncesi 2003-2004 (7-8 puan)

Başarısız değil çok başarısız bir tablo

Fatih Terim
Gerets
Prandelli
Hamza
Denizli
Okan

Hepsi başarısız oldu. Mancini bile o kadro ile bana göre başarısız Chelsea bizden iyi değildi o dönem.

O yüzden sanki öncesinde Avrupa fatihiydik de şimdi değiliz değil problem.

Bir sene de Terim de 6 yedi sonra gitti 5 yedi
Prandelli 4’er 4’er yedi
Hamza yedi 3-4
Gerets top oynatmadı zaten Bordeaux falan geçti o dönem

3 sezon hariç başarısız takım
Çok doğru.
O zaman soru şu nasıl başarılı olabiliriz?
Benim önerim
-en başta iyi bir alt yapı gerekiyor (özellikle barcelona alt yapısından hocalar gelmeli)
-scout ekibi 25-30 kişiye çıkarılıp tüm lig, alt ligler, alt yapılar izlenmeli.
-sportif direktör direktör gelmeli
- hoca kim olursa olsun analiz ekibi, atletik ekibi vs vs hepsi uluslararası cvsi olan kişilerden oluşmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt