GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sana sevinme diyen yok burada Avrupa’da kötü olalım ligde kazanalım yaklaşımıyla Avrupa’ya önem veren taraftara saygısızlık yapıyor sen ve senin gibi düşünenler asıl.

Almanya da 150 sene falan önümüzde değil, Almanya hemen her alanda Asya ve Amerika’nın gerisine düşmeye başlamış, yıllardır hiçbir yüksek katma değerli teknolojiyi çıkartamamış bir ülke ki Avrupa geneli böyle.

Futbolda yaptıkları atılım da 2010 başlarında bitti o günden itibaren geliştirici rolleri de azaldı. Biontech çıkmasa adamların inovatif alanda katkısı sıfıra yakın son 20 senede.

Ayrıca Frankfurt maçındaki taktiksel aptallıklar da ne Almanya ne de Türkiye ile ilgili. Senin hocanın yıllardır vazgeçmediği aptalca oyun kurgularıyla alakalı, olayı genişletip de imkansızmış gibi göstermeye gerek yok.

iyi bir taksiyen o gün Frankfurt’u hele de 0-1 yapmışken tokatlardı. Hiçbir aptal Icardi denilen 100 kiloluk eşeği alıp orta sahayı boşaltmazdı.

Ben sana sen neye seviniyorsun lig kazanılınca demiyorsam sen de kimsenin bunlara takılmasına laf edemezsin.

Bu öyle hep tokatlanıyoruz :D denilip geçilecek mevzuları çoktan geçti.
yav almanya nasıl türkiye'nin önünde değil. son 20 yılda biontech falan değil 100 yıl daha bir katkıları olmasa tr'den 100 kat aha üstün bir ülke.

ayrıca ben salt f'furt maçındaki farkın almanya-tr arasındaki gelişmişlik farkından kaynaklandığını mı söyledim? bu fark varken o seviyede "düzenli" rekabet etmek imkansız diyorum. tek maçlık bir şey değil. bugün okan yerine iyi bir taktisyen olsaydı frankfurt maçında gs'ın başında, belki yenerdi, ancak yarın onlar bir yapılanırdı 10 adım önüne geçerdi.

ayrıca ben kimseye laf da etmiyorum. sert bir üslup bile takınmıyorum da seni anlayamadım bana karşı bu sert tavrı takınmana. gs topçusuna da aptal ve eşşek dememen gerekiyor bence. yanlış mıyım? tartışmayı bu seviyede uzatmazsak sevinirim. cevap yazmayacağım zira.

150 milyon euroyu sadece lig sampiyonlugu icinmi harcadık diyor taraftar haklı olarak ama sizce o 150yi harcamasak avrupadan bagimsiz ligte şampiyon olabilirmiyiz mevcut alinin deli gibi para harcadığı başkan olduğu durumda ?
Bence cok zor

yav almanya nasıl türkiye'nin önünde değil. son 20 yılda biontech falan değil 100 yıl daha bir katkıları olmasa tr'den 100 kat aha üstün bir ülke.

ayrıca ben salt f'furt maçındaki farkın almanya-tr arasındaki gelişmişlik farkından kaynaklandığını mı söyledim? bu fark varken o seviyede "düzenli" rekabet etmek imkansız diyorum. tek maçlık bir şey değil. bugün okan yerine iyi bir taktisyen olsaydı frankfurt maçında gs'ın başında, belki yenerdi, ancak yarın onlar bir yapılanırdı 10 adım önüne geçerdi.

ayrıca ben kimseye laf da etmiyorum. sert bir üslup bile takınmıyorum da seni anlayamadım bana karşı bu sert tavrı takınmana. gs topçusuna da aptal ve eşşek dememen gerekiyor bence. yanlış mıyım? tartışmayı bu seviyede uzatmazsak sevinirim. cevap yazmayacağım zira.
Önünde değil demedim 150 sene önünde değil dedim. Almanlarla çalışıyorum sürekli, defalarca gittim, bir çok alanda neler yaptıklarını biliyorum. Genel olarak Avrupa zamanında kurduğu stabil düzenin ekmeğini yiyor, inovasyon alanlarında Asya ve Amerika’nın tamamen gerisine düştüler.

Örneği veren sensin sonra Frankfurt ile ne alakası var diyorsun, ben demedim Almanya 150 yıl önümüzde diye. O zaman Avrupa’da maça da çıkmayalım.

5te 1i maliyetli takım karşında fark yemişsin, bunu aklayacak hiçbirşey yok.

Icardi bu kafada devam etsin çok daha ağır şeyler de söyleyeceğim, herkese bir noktaya kadar sabrettik o dönem artık bitti.

teknik taktikten daha büyük problemimiz var bence. Okan dahil takımın çoğunluğu şımarmış, kendilerini kaf dağında görüyorlar.
Yerel ligde kolay maç kazanmak bunları şımartıyor. Avrupaya çıkınca aynısı olacak sanıp madara olup dönüypruz. Bence en büyük sorun konsantrasyon. Takımı maç maç hazırlayan hocadır. Bu kadro bu kadar çabuk dağılamaz. Bu da hocaya yazar. Geçen yıldan beri her maç avrupada 3-4 gol yiyip dönüyoryz buna nasıl bir çözüm bulunamaz yahu. Şimdi çok eskiye gidecem ama bu Frankfurtun E.Frankfurt olup estiği yeboahlı, okochalı 92-93 eşleşmesinde bunlardan 2 maçtada gol yemeyip elemiştik. O günden beri ilk kez oynamışız. Tabiki Kalliyle Okanı bir tutamam ama taktik disiplin yok bu takımda, okan hocanında böyle bir meziyeti yok zaten.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

150 milyon euroyu sadece lig sampiyonlugu icinmi harcadık diyor taraftar haklı olarak ama sizce o 150yi harcamasak avrupadan bagimsiz ligte şampiyon olabilirmiyiz mevcut alinin deli gibi para harcadığı başkan olduğu durumda ?
Bence cok zor
Para harcamakla şampiyon olunsa onlar olurdu ya da Tjk en çok para harcadığı sezonda şimdiden sıçmazdı.

Sen para harcadığın için şampiyon olmadın

Abdülkerim
Davinson
Torreira
Mertens
Icardi

gibi bir hat kurup FT dönemi gelen genç potansiyellerle birleştirdiğin için başarılı oldun.

Yüksek para taahhütüne girdiğin

Zaha
Sara
Jelert
Jacobs
Morata

vs gibi adamlar sana kısıtlı katkılar sundular.

Kısacası doğru hamle yapmaktır önemli olan. Gelirin zaten belli, harcayabilirsin ama para harcamak seni geliştirdi mi hayır, geliştirse Avrupa’da başarılı olurdun.

Önünde değil demedim 150 sene önünde değil dedim. Almanlarla çalışıyorum sürekli, defalarca gittim, bir çok alanda neler yaptıklarını biliyorum. Genel olarak Avrupa zamanında kurduğu stabil düzenin ekmeğini yiyor, inovasyon alanlarında Asya ve Amerika’nın tamamen gerisine düştüler.

Örneği veren sensin sonra Frankfurt ile ne alakası var diyorsun, ben demedim Almanya 150 yıl önümüzde diye. O zaman Avrupa’da maça da çıkmayalım.

5te 1i maliyetli takım karşında fark yemişsin, bunu aklayacak hiçbirşey yok.

Icardi bu kafada devam etsin çok daha ağır şeyler de söyleyeceğim, herkese bir noktaya kadar sabrettik o dönem artık bitti.
yahu iki gözümün çiçeği, benim dediğim:

"avrupa, asgari disiplin ve liyakati ile türkiye'den 100 yıl önce bir coğrafya" "mevcut zihniyetimizle, bu seviyede DÜZENLİ rekabet etmemiz imkansız" "ancak 10-20 yılda bir denk gelir ve saman alevi başarılar ediniriz" yazdım.

klavyemden frankfurt'un fsi mi çıkmış sevgili üstatım. mesaj orada duruyor. lütfen. örneği veren sensin diyon bir de.

sen "iyi bir taktisyen olsaydı frankfurt'u yenerdik" dedin. ona itirazım yok ki? yaw gs'a denk gelir, bırak frankfurt'u orada yenmeyi, 2. bir avrupa kupasını da alabilir. ancak bu sürdürülebilir olmaz. onu diyorum.

5te 1 maliyetli takımdan fark yemeyi AK-LA-MI-YO-RUM. ben de en az senin kadar üzüldüm, sinirlendim, tüm sorumlunun hoca ve teknik heyet olduğunu düşünüyorum ama bitti. ben taraftarım ve bir sonraki konya maçının kazanılmasını ve ligin sonunda da fb'in önünde şampiyon olunmasını istiyorum sadece. buna da sevineceğim. avrupa'da mağlubiyetler alırsak "ligi salalım ne gerek var zaten 25 kere şamp olmuşuz" anlayışında değilim ben.

hatta yukarıda ne yazmışım, yarın g.tten uydurma bir ispanyol hoca gelip gs'ı şamp yapacaksa hemen gelsin. 1 saat sonra gelsin. benim hocayla hacıyla işim yok. gs şamp olsun istiyorum. yereli domine etsin istiyorum. avrupa'da da başarılı olsun istiyorum. her şeyi de istiyorum. okan ile ilgili bir gram ihtirasım varsa fbli olayım.

haydi barışak <3

ya ligde kendimizi kandırıyoruz zaten bu acı bir gerçek , evet skor bir şekilde geliyor mu geliyor bazen ıkınsakta sıksakta geliyor
zaten avrupada tökezleyişimizin ana sebebi de bu kalitesizlikten geçiyor
rakipler kalitesiz , oyuncular kalitesiz ,hakemler kalitesiz
bunca kalitesizliğin içinde biraz parlayan topçuda kendini peygamber sanıyor ama biraz diş gösteren görünce afallıyor işte avrupada , gerçi sadece avrupada değil biraz zeki oyuncu bile gelse karşısına davinsonun rafa karşısında düştüğü durumu gördük işte yakın zamanda keza biraz fizikli atletik adam gelince icardinin osterwoldeye falan rezil oluşunu izledik e avrupada rakipler hep bu standartta
rakiplerin çoğunu ligde bu standarta çekemeyeceğimize göre kendimizi o standartlara yükseltmemiz gerek bu da doğru oyuncularla doğru planla doğru çalışmayla ve karakterli oyuncu grubuyla olabilecek şeyler
bir kere oyuncu farkına varacak avrupanın en prestijli turnuvasını oynuyorsun ama ne konstrasyon var ne ciddiyet
rakip neden topa hiç ıska geçmiyor, neden onların kalçasına bi yerine çarpıp bizim önümüzde kalmıyor , neden onlar bireysel hata yapmıyor, nedenlerin çoğaldığı onların yapmadığı ama bizim yaptığımız belki onlarca hata var belki çoğu maçta e bunun ana kaynağı da onların her zaman daha çok isteyen tarafta oldukları için daha konsantreler daha diriler en önemlisi daha güçlü duruyolar
yani bu sadece sistem taktik vs ile açıklanabilecek şeyler değil bazı kurguyu oyuncu kendi yapacak kendi insiyatif alacak ama bizde ne yazık ki o minvalde bir topçuda yok
defansın en iyisi dediğimiz davinson kusura bakmayın ama iq testine girse 80nin altında çıkabilir , saçma sapan kademe hataları yerini kaybetme gibi bir stoperin hiç yapmayacağı şeyleri bir maçta defalarca yapıyor ,e bu hatalarıda ligde evet fizik ve atletizm ile kapatablirsin sadece ama avrupa da öyle olmuyor işte

avrupada bütün prestijimizi yerle bir eden
bu hoca bozuntusu Erden Timuru yollattı!

birgün herşey ortaya çıkar!

bu çok sevdiğiniz hocanızı büyük gs taraftarı lanetle anacak! hem karakteriyle hem çapıyla!
Hocanin Erden Timur ozelinde etki edecek kadar ust seviyede bir karakter oldugunu sanmiyorum. bence kendi de seviyordu gayet cunku takim yonetiminde en buyuk yardimi yapiyordu. 7/24 futbolcularlaydi adam gorev suresince

GSYİAD basta olmak uzere oradan uzanan eller kollar ugrasti Erden Timur ile. Baskan da izledi-pasif kaldi.

ya siz nasıl namusuz ne iprenç insanlarsınız ya
2 senedir bu maçların yok 30 dak yok 50 dak diye diye kafa ütülediniz!
her avrupa yenilgisinden sonra örnek verdiniz aslında okan iyi bakın bu maçlarda iyidi diye tüm başarısızlıklarını örtbas ettiniz!

biz buralarda şu söylediklerini söylüyorduk!

hocaları gibiler karakterler aynı!

Yerel ligde kolay maç kazanmak bunları şımartıyor. Avrupaya çıkınca aynısı olacak sanıp madara olup dönüypruz. Bence en büyük sorun konsantrasyon. Takımı maç maç hazırlayan hocadır. Bu kadro bu kadar çabuk dağılamaz. Bu da hocaya yazar. Geçen yıldan beri her maç avrupada 3-4 gol yiyip dönüyoryz buna nasıl bir çözüm bulunamaz yahu. Şimdi çok eskiye gidecem ama bu Frankfurtun E.Frankfurt olup estiği yeboahlı, okochalı 92-93 eşleşmesinde bunlardan 2 maçtada gol yemeyip elemiştik. O günden beri ilk kez oynamışız. Tabiki Kalliyle Okanı bir tutamam ama taktik disiplin yok bu takımda, okan hocanında böyle bir meziyeti yok zaten.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
valla geçen sene beğenmediğimiz bjk bile 30 şut mu ne atmıştı bunlara kalecileri kurtarmıştı ki ekitike marmoush falan vardı heriflerde

ya siz nasıl namusuz ne iprenç insanlarsınız ya
2 senedir bu maçların yok 30 dak yok 50 dak diye diye kafa ütülediniz!
her avrupa yenilgisinden sonra örnek verdiniz aslında okan iyi bakın bu maçlarda iyidi diye tüm başarısızlıklarını örtbas ettiniz!

biz buralarda şu söylediklerini söylüyorduk!

hocaları gibiler karakterler aynı!
sane dene topçu bozuntusuna da az salla

Galatasaray voltran teknik heyeti;

1. Teknik Direktör: Fatih Terim
2. Taktisyen: Roberto Mancini (Evropa mütehassısı)
3. Kondisyoner: Igor Tudor
4. Duran Top Antrenörü: George Hagi
5. Lig Antrenörü: Okan Buruk
6. Kaleci Antrenörü: Hayrettin Demirbaş

Ciddi başladık, sona doğru cıvıttık... Ama voltranı oluşturduk.

Voltron GIF

Bu sene sonuna kadar hocaya destek olma taraftarıyım,sampiyon yapsın terimin rekorunu egale etsin ,ucl ye katılalım ve teşekkür edelim kendisine ,yani kötü ayrılmayalım,avrupada kktu fakat ,kendisi sayesinde derbilerde hic görmediğimiz ezici gücü gördük, lige ambargo koyduk yani adami eleştirelim ama saygısızlık yapmayalım ,avrupada başarısız ama avrupaya bizi goturende bizzat kendisi,hakkinida vermeliyiz eleştirirken

Galatasaray voltran teknik heyeti;

1. Teknik Direktör: Fatih Terim
2. Taktisyen: Roberto Mancini (Evropa mütehassısı)
3. Kondisyoner: Igor Tudor
4. Duran Top Antrenörü: George Hagi
5. Lig Antrenörü: Okan Buruk
6. Kaleci Antrenörü: Hayrettin Demirbaş

Ciddi başladık, sona doğru cıvıttık... Ama voltranı oluşturduk.

Voltron GIF
saber rider değil mi bu? voltran değil sanırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt