GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk olarak çok iyi bir Sportif Direktör getirmeliyiz bu dönem. Bir de hocanın analiz ve yardım ekibine takviye şart. Özellikle PL'de bazı takımların kullandığı gibi mesela defansa özle antrenör getirilmeli. Her hoca her şeyi iyi yapabilecek gibi bir şey değil eksik olduğu şeyleri ekibi tamamlamalı. PL'de santraforları bile özel çalıştıran antrenörler getiriliyor mesela. Okan hocaya da artık ekibinin Avrupa için yetersiz kaldığı anlatılıp savunma yönü kötü değil mi oraya özel antrenör getirilmeli, planı tartışacak bir antrenör olmalı yanında zamanın Neeskens'i gibi. Bunu bizim yönetimden akıl edecek bir kişi bile çıkmaz. O yüzden şu an asıl tabiri caizse yangın Avrupa çapında olan bir Sportif Direktör konusunda olmalı.
bunu da öyle sadece "yaptık oldu" diye kağıt üzerinde yapmamak lazım fb gibi. bildiğin sindire sindire yapılması lazım.

Avrupa'da başarı isteyen Real'i tutsun. OB hocam 5 sene üst üste şamp. olup yerel ilah olacak.

bunu da öyle sadece "yaptık oldu" diye kağıt üzerinde yapmamak lazım fb gibi. bildiğin sindire sindire yapılması lazım.
Tabi ki tek bir kişi getirdim yanına avukat verdim hop Sportif Direktör oldu gibi bir şey olmamalı. Gerçek manada yetkili Sportif Direktör bir birim gibi olmalı gerçek bir Sportif Direktör başında, oraya yönetimden işin ekonomi kısmında biri, SD'nin kendi yardımcıları olmalı, uzun süreli kontratı olmalı. Scouting ağı dahil artış işleri biraz Avrupai tarza çevirmeli o sisteme göre dizayn etmeye başlamalıyız. Öbür türlü iyi yönetici olursa iyi bir kötü yönetici gelirse her şeyi mahvedebilir mesela. Böyle bir riski olmamalı artık kulübün.

isim bilmem.

- oyuncular ile ilişkileri iyi olacak
- iyi bir taktisyen olacak (lig + avrupa için iki set adapte edecek)
- lig dinamiklerini bilecek

gs yedek kulübesinde bu 3 özelliği toplamak lazım.

eğer bu 3 özellik, tek bir hoca'da toplanamıyorsa (ki çok zor), hoca+ekibinde bu özelliklere sahip kişiler olmalı.

okan buruk bu 3 özelliğin ikisini sağlıyor. oyuncu ilişkileri + lig dinamikleri işi fevkalade. kendisinin ekibine, instagram stalkçıları yerine, başarılı taktisyenler eklenebilirse de okey olurum ben.

bir de erden timur gibi vizyoner ve ne yaptığını bilen bir yönetici.

ali yarın devrilirse, erden bey belki geri döner bir sonraki dönem.
bu özellikleri birlestiren isim montella olur bence son ispanya maci ciddi soru isareti biraksada

Ben "avrupa'da başarı fetişizmi" ni biraktim. Dedigim gibi tarihi fatk ve sıfır cekme yasamayalim yeter

Sane kötü,davinson kötü,yunus kötü,sara kotu,baris kötü,lemina kötü,torreira kötü,eren kötü,icardi tukaka ama okan burugun hiç bi gunahi suçu yok...

Bizim senelerdir ligimizin kalitesi ve diğer faktörleri göz önünde aldığımızda top 16 takımdan daha gerideyken tam tersi rakiplerden çok daha fazla koşmamız gerekirken 10-15 km az koşuyoruz şu bahaneyi artık kabul etmiyorum topa sahip olduk ondan az koştuk.

O zaman topa sahip olma bırak 120 km koş rakip senden 10 km az koşsun günün sonunda maçı kazan.

O yüzden bundan sonraki senelerde kadroya oyuncu alırken buna dikkat etmek lazım yetenek her zaman önemli ama disiplin daha önemlidir.

Dün Göztepe'ye bakıyorsun adamlar maçın 1 saniyesinde bile basmadığı an yok beşiktaş %70 oynamış ama 1 tane net pozisyon vermediler maçın normal hakkı 8-0'dı demek ki topa sahip olmak bir marifet değil.

Güneş tutulması merkur ile kavustu bizde ve saturn karşıtlı.bu otoriteyi sorgulatti ve ciddi eleştiriler getirdi.

Aralıkta tetiklenecek iyice ama okan hoca şubattan sonra toparlasa dahi sadece ligi alabilir

Saturn güneşe karsit geldiğinde başkan ve okan buruk 1998'deki gibi hedef tahtası olur ve bu sefer gidebilirler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt