Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 42.130
- 36.634
- 3.798
Koşu mesafelerinde nasıl bu kadar farklı bulunuyor acaba?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şunu planlasan lig de zaten şubat ayında kopar gider. Otomatik olarak gelecek senenin planını yapmak için 6 ay altı üstü efor harcayacaksın.USG PSV maçında 144.5 km koşmuş.
Liverpool falan bile 120 km koşuyor o kadar topa sahip olup bizim CL rekoru 105-115 arası.
Bu şekilde maç kazanamazsın.
Hem top sende olacak hem de değilken kusana kadar koşacaksın.
Beyzade gibi kalitem yeter yeri değil Avrupa.
Sonra USG ve Bodo maçlarına 3 puan yazıyorsun 3-3 1-3 bitince de 300 Milyoj Euro’luk takımla yok makas falan.
Yok Abicim atletik performansın antreman planın 125 koşturacak.
110 koşarak 135 koşanı yenemezsin.

Yalandır. Adam başı 13 km filan olmalıUnion SG 145 km kosmus yok ebesininki
Kvara benim bahsettiğim örneklerden değildi. O zaten ismini duyurmuş şekilde oraya gittiAltyapı da yapılanma yapmak bizim kulüpte imkansız gs lisesi olduğu sürece yönetimde tanıdığı olan maaş alsın diye orada gorevlendiriliyor 5 yıl işletme mezunu adam yönetti orayı sebebi de gs liseli olması içinden geçti fenere bile adam kaptirdilar. Şimdi başka bir yönetici geldi bir iki hamle yaptı da onun kalacağı da meçhul. Sahipli takım olmadığın sürece ya da fatih terim gibi herseyi yönetmek için gelen bir hoca olmadığı sürece bizim altyapıdan hayır gelmez.
Icardi zaha'nin bize toplam maliyeti 61 milyon euro kvara sadece bonservis 70 ya da neves sadece bonservisi 60 psg bizim örnek alabileceğimiz takım değil olamazda. Adamlarda para miktarı sonsuz istediği zaman 100 bonservisle adam alabiliyorlar. Altyapıya 100 milyon euro yatırıp tesislesme en iyi hocalar en iyi yetenekleri toplayabiliyorlar.
Tembel hepsiŞunu planlasan lig de zaten şubat ayında kopar gider. Otomatik olarak gelecek senenin planını yapmak için 6 ay altı üstü efor harcayacaksın.
Bir bahane var yavaş form tutuyoruz. Dayı yavaş form tutmak demek ben avrupada başarı istemiyorum demek. Sen form tutana kadar zaten 4. maçlar geliyor. Nasıl form tutmaysa 1 ay falan yükseliyor 28 aralık 15 şubat arası da en dip halini görüyor. Sonraki süreçte takımlar düştüğü için diri kalıyorsun ve sonuçlar geliyor.
Bilimsel bir çalışma falan da değil bu yani Türkiye liginin marttan sonra düşüş yaşadığını ligden düşelerin kıçlarını kurtarmak dışında yatış futbolu olduğunu peruda özet izleyen dayı da biliyor.
O yükselişi de zaten transfer ettiğin oyuncularla sağlıyorsun![]()
barça depte ve lazio depte yapmıştıkBunca yıllık gsliyim, Galatasaray'ın set halinde savunma yaptığını hiç görmedim
lazio depte adamların yarım pozisyonu bile yoktu hatırladığım kadarıyla, 0-0 a kitledik lider çıktık fatih hoca zamanı o kadroyla hem deen büyük örneği mancininin ilk geldiği juve maçı.Ben hayatımda böyle sağlam savunma yaptığımızı görmemiştim.Amrabat sırtı dönük adamı düşürmese o maçı alırdık hatta.Hiçbir an bile gol yiyeceğiz gibi durmuyordu o maç
+ Marsilyabarça depte ve lazio depte yapmıştık
İkinci sıraya da net onu koyarım bu arada.Marsilya demişlerdi o da fena değil de lazio çok ayrıydı herifler ceza sahasına giremedilerlazio depte adamların yarım pozisyonu bile yoktu hatırladığım kadarıyla, 0-0 a kitledik lider çıktık fatih hoca zamanı o kadroyla hem de
Yaw kamp için Istanbul'u bile terk etmedilerTembel hepsi
Klopp
Guardiolo
50 yaşında tükenmek pahasına 360 gün planlama ve strateji üzerinde de kafa yoruyor.
Bizim beyzadeler idman dışında 2 saat mesai yapınca transfer dönemleri çok yoruyor, takım düşüyor.
Makas var, bizi üç gün önce oynattılar, cezaları maç saatinde açıkladılar falan.
Sizin göreviniz bu.
360 gün çalışıp 5 gün tatil yapabilmek içi yaşıyoruz.
Bunun için sizin 100 de 1’iniz para alıyoruz.
Eşşek gibi yapacaklar bunu yapmayan iş bulamamalı.
Ama en iyisi olan ikisi (bizde hoca oldular efsane oldular vs) bunu diyor diğerleri daha da felaket.
Yabancı gelenler de aynı.
20-30 tane böyle idealist olanı da kaosu ülkenin kaçırır zaten.
Yani bir halt olmaz. Yerelden devam oyna
Ne anlatiyon kendi kendine?