GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz kadromuzu bence en gec her 3 senede bir baya degistirmeliyiz. Bize gelen oyuncularin büyük kismi sanki basariya cabuk doyuyor ve salma modunu geciyor. Ondan bir oyuncudan yeteri kadar verim aldiktan sonra iyi teklif gelirse fazla ugrasmayip satmaliyiz. Disarida iyi hocan varsa ve adam gibi oyuncu almayi beceriyorsan, bu gidenlerin yeri normalde doldururur.

Bu ya oyunculari kisiseligine bagli, yada taraftarin oyunculari göklere kadar yükseltmesinden mi, yada hocanin bunlar kontrolu edemeyip zirt pirt tatil vermesinden ve gevsek antrenmanindan mi oluyor bilmiyorum. Yoksa bir takimin Avrupa her macta belirli dakikadan sonra pili bitmemeli
Dostum 1 şampiyonluk gördük diye 750 bin euro olan maaşlar 2 milyona 2 milyon olanlar 4 milyona çıkıyor.

Osimhen 20 milyon alıyor diye x kişisinin de maaşının 3 katına çıkacağı düşünülüyor. 4 milyon maaş alan adam 2 milyon alırken oynadığı gibi oynamaz zaten. Max 2 sene daha oynarım 1 senede ben bunu amorti ettim zaten makası düşüreceğim artık der.

Barışa teklif geliyormuş diye 3.5 milyon yapalım yunus yapması gerken şeyi yaptı diye 2.5 milyon euro alsın.

Gelir arttıkça konfor alanı artıyor bizdedir denge söz konusu değil.

Abi lig şampiyonluğu ortada ş.ligi geliri ortada toplam 35 milyon euro para ediyor. 35 milyon euroyu size paylaştırabiliriz geri kalan faaliyet karımız bizim transfer ve diğer ödemelerimiz olacak dersin geçersin. 35 milyonu sen 5 kişiye maaş zammı olarak paylaştırırsan olmaz olamaz. Sürdürülebilir değil.

35 maaş 35 de kulüp katkısı olsa vergiler dahil 70 milyon euro kulübün limiti olmalı.
İstemeyen için de kapı orada.

Galatasarayin hem avrupada başarılı hem ligde şampiyon olmasını isteyenler safkan Glatasaraylidir.

Yerel başarı ile yetinenler ise muggle kökenli olup, bulaniktir.ve azalarak bitmeleri önemle rica olunur. .

Adı anılması gereken döndüğünde hepinizi bitireceğiz

Galatasarayin hem avrupada başarılı hem ligde şampiyon olmasını isteyenler safkan Glatasaraylidir.

Yerel başarı ile yetinenler ise muggle kökenli olup, bulaniktir.ve azalarak bitmeleri önemle rica olunur. .

Adı anılması gereken döndüğünde hepinizi bitireceğiz
10 yaşında çocuktan gslilik dersi :asd:

@Veli Baltacı

Tabii ki mevcut ülke şartlarında her şeyde ayrışma olduğu gibi aynı şeyi destekleyen güruh içerisinde bile ayrışma olmak zorunda. Çünkü tartışma kültürü denilen şey öldü. Sonuç bu.

Avrupa'nın ne kadar kıymetli olduğunu bir tek sen biliyorsun canım kardeşim. Bir tek sen istiyorsun Galatasaray avrupada başarılı olsun. Ve bunun altını çizmek için Lig şampiyonluğu önemsizdir diyecek kadar da vaovsun ya. Aşırı marjinalsin. Etkilendik.

Tabii ki mevcut ülke şartlarında her şeyde ayrışma olduğu gibi aynı şeyi destekleyen güruh içerisinde bile ayrışma olmak zorunda. Çünkü tartışma kültürü denilen şey öldü. Sonuç bu.

Avrupa'nın ne kadar kıymetli olduğunu bir tek sen biliyorsun canım kardeşim. Bir tek sen istiyorsun Galatasaray avrupada başarılı olsun. Ve bunun altını çizmek için Lig şampiyonluğu önemsizdir diyecek kadar da vaovsun ya. Aşırı marjinalsin. Etkilendik.
Gsnin 0 çekmesi ümidiylen uyku uyuyamayan gsliler var ya ne diyon :asd:

asd şu bile şu ekibin kovulma sebebi ya. Ama onların arkasında premier lig gücü var demeyin sakın.

Olm yeni gördüm vasıfsız Orhan kiralık oyuncular gözlem sorumlusuymuş saddasdadas

asd şu bile şu ekibin kovulma sebebi ya. Ama onların arkasında premier lig gücü var demeyin sakın.

Olm yeni gördüm vasıfsız Orhan kiralık oyuncular gözlem sorumlusuymuş saddasdadas

Madem okan gitmiyor okan dışında kulupte ki çayci bile yabancı olmalıdır görüşüne geçtim. Bu konuda ne diyorsun reis

Ali Naci Küçük: "Frankfurt mağlubiyeti oyuncu kalitesiyle açıklanamaz. Ancak dikkat edin! Bunun Okan Hoca ile alakası yok! Yıllardır Galatasaray'a gelen her oyuncu ilk geldiği günden sonra fiziksel güçte geriye gidiyor. Bu problem çözülmeli."

Okan Buruk'la alakasi yokmus ama fiziksel gerileme neden oluyor bilmiyormus. ;D

Ali Naci Küçük: "Victor Osimhen içn hedeflenen maç; Liverpool."

Ali Naci Küçük: "Frankfurt mağlubiyeti oyuncu kalitesiyle açıklanamaz. Ancak dikkat edin! Bunun Okan Hoca ile alakası yok! Yıllardır Galatasaray'a gelen her oyuncu ilk geldiği günden sonra fiziksel güçte geriye gidiyor. Bu problem çözülmeli."

Kulubün çaycısı kontrol edilmeli sabotaj yapıyor hain :asd:

20230210_090748.webp

LAN MAL MISINIZ naci? benim ile mi açıklanır at kafası? lan ülkedeki spor yorumcusu ne ki futbolu iyi olsun kodumun yalamaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt