Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 88.752
- 48.141
- 4.933
Dostum 1 şampiyonluk gördük diye 750 bin euro olan maaşlar 2 milyona 2 milyon olanlar 4 milyona çıkıyor.Biz kadromuzu bence en gec her 3 senede bir baya degistirmeliyiz. Bize gelen oyuncularin büyük kismi sanki basariya cabuk doyuyor ve salma modunu geciyor. Ondan bir oyuncudan yeteri kadar verim aldiktan sonra iyi teklif gelirse fazla ugrasmayip satmaliyiz. Disarida iyi hocan varsa ve adam gibi oyuncu almayi beceriyorsan, bu gidenlerin yeri normalde doldururur.
Bu ya oyunculari kisiseligine bagli, yada taraftarin oyunculari göklere kadar yükseltmesinden mi, yada hocanin bunlar kontrolu edemeyip zirt pirt tatil vermesinden ve gevsek antrenmanindan mi oluyor bilmiyorum. Yoksa bir takimin Avrupa her macta belirli dakikadan sonra pili bitmemeli
Osimhen 20 milyon alıyor diye x kişisinin de maaşının 3 katına çıkacağı düşünülüyor. 4 milyon maaş alan adam 2 milyon alırken oynadığı gibi oynamaz zaten. Max 2 sene daha oynarım 1 senede ben bunu amorti ettim zaten makası düşüreceğim artık der.
Barışa teklif geliyormuş diye 3.5 milyon yapalım yunus yapması gerken şeyi yaptı diye 2.5 milyon euro alsın.
Gelir arttıkça konfor alanı artıyor bizdedir denge söz konusu değil.
Abi lig şampiyonluğu ortada ş.ligi geliri ortada toplam 35 milyon euro para ediyor. 35 milyon euroyu size paylaştırabiliriz geri kalan faaliyet karımız bizim transfer ve diğer ödemelerimiz olacak dersin geçersin. 35 milyonu sen 5 kişiye maaş zammı olarak paylaştırırsan olmaz olamaz. Sürdürülebilir değil.
35 maaş 35 de kulüp katkısı olsa vergiler dahil 70 milyon euro kulübün limiti olmalı.
İstemeyen için de kapı orada.