Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
HayırdırBeşiktaşlılar zihnen ve ahlaken eksik canlılardır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
HayırdırBeşiktaşlılar zihnen ve ahlaken eksik canlılardır
la başka kaç takımda CERN den adam olabilir yahu. Okanın şu an en büyük sorunu zihniyeti.Millet bilimselliğe bu kadar önem verirken okanın bunlara gereksiz görmesi can sıkıyor
Geçti artık ciddi maliyetleri olurkim ne derse desin
Ogundu ve Olaitan'a çökmemiz lazım
okan hocam sever para harcatmayı 15m olaitan 10m ogundu bitiririzGeçti artık ciddi maliyetleri olur
Les gibi tulum peyniri kokan aciklamalar bunlar. Dehsete düstüm resmen.Bu herifin durduğu her gün Galatasaray'ın kuruluş ilkelerine zarar verir. Avrupa'da başarı bu zihniyetteki eleman için zor
Okan Buruk: "Atletik performans ekibimiz eleştiriliyor. Sadece Türk oldukları için eleştiriliyorlar. Ben ekibime güveniyorum, inanıyorum.
Şu an 4. senemizdeyiz. Geçen sene 55, ondan önce 56 maç oynamişız. Avrupa Şampiyonası zamanını da eklediğimizde 70 maça çıkanlar vardı.
Bu oyuncuları iyi hazırlıyoruz ki Türkiye'nin en az sakatlanan takımiyız. Ekibimin başarısına inanıyorum."
Lemina'yı br kalemde niye geçiyorsun sevgili Orçun.???? Açık ve net bir kalemde geçilecek oyuncumu Lemina form tuttumu pimi çekilmiş bomba gibi yanıbaşı kitapçığımız olacak.Lemina'yı gönderip Ön Libero+Olaitan ile Okan hocam ligi daha rahat bitirebilir sanki
hatta yardımcı ekip işi de direkt buna bırakılmalı.Önerdiği antrenörler direkt alınmalıOrada bir eksiğimizde varken normalde gidip görüşülmesi lazım.
lan adamların CERN den bilim adamı varmış. atomlara ayıracaklar bizi
![]()
From CERN to LFC: The 'weird' journey of William Spearman, Liverpool's lead data scientist - Liverpool FC
“It’s a bit of a weird transition!” admits William Spearman, and it’s hard to disagree.www.liverpoolfc.com
Twitterde 10 dakika gez yeterliHayırdır
tahmin etmiştim ama twitterda da artık hiçbir şey karşıma çıkmıyor. karşıma her fbjkli hesabı engelledim, uzun zamandır tertemiz sayfam varTwitterde 10 dakika gez yeterli
Lemina için yazın da yazdım linçlendim zaman her şeyi gösterecek Lemina'nın oynamaya niyeti yok, yok fiziği ard arda maç oynamaya müsait değil falan diye Okan hoca koruyor Lemina'yı, Fernando Reges'te kalındıLemina'yı br kalemde niye geçiyorsun sevgili Orçun.???? Açık ve net bir kalemde geçilecek oyuncumu Lemina form tuttumu pimi çekilmiş bomba gibi yanıbaşı kitapçığımız olacak.
Lemina'yı silme lütfen.
Monchi'yi bosver asil Emery kalacak mi o onemliMonchi boşa düşmüş, değerlendirmek lazım cidden, sadece başarılı oyuncu satışları ile bile kulübü üst seviyeye taşır