GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lemina'yı gönderip Ön Libero+Olaitan ile Okan hocam ligi daha rahat bitirebilir sanki

kim ne derse desin
Ogundu ve Olaitan'a çökmemiz lazım

Osi transferini kenara koyuyorum.
Bonservise 70m
maaşlara yıllık +20-25m yazıldı bu seneki transferler ile. Beklentiyi oynadığınız futbol değil yönetim ve senin yaptığınız harcamalar yükseltti. Ligi küçümsemiyorum, benim gözümde değerli zira avrupada boy gösterebilmek için bunu kazanmamız lazım ama harcanan paralara göre en naif tabirle bok gibi oynuyoruz, takımda gevşeklik had safhada; sahaya çıkan çoğu oyuncu CL maçında olduklarından bir haber gibi.

Bu herifin durduğu her gün Galatasaray'ın kuruluş ilkelerine zarar verir. Avrupa'da başarı bu zihniyetteki eleman için zor

Okan Buruk: "Atletik performans ekibimiz eleştiriliyor. Sadece Türk oldukları için eleştiriliyorlar. Ben ekibime güveniyorum, inanıyorum.

Şu an 4. senemizdeyiz. Geçen sene 55, ondan önce 56 maç oynamişız. Avrupa Şampiyonası zamanını da eklediğimizde 70 maça çıkanlar vardı.

Bu oyuncuları iyi hazırlıyoruz ki Türkiye'nin en az sakatlanan takımiyız. Ekibimin başarısına inanıyorum."
Les gibi tulum peyniri kokan aciklamalar bunlar. Dehsete düstüm resmen.

Lemina'yı gönderip Ön Libero+Olaitan ile Okan hocam ligi daha rahat bitirebilir sanki
Lemina'yı br kalemde niye geçiyorsun sevgili Orçun.???? Açık ve net bir kalemde geçilecek oyuncumu Lemina form tuttumu pimi çekilmiş bomba gibi yanıbaşı kitapçığımız olacak.
Lemina'yı silme lütfen.

hemen herkesi çöpe çıkarma huyunuzdan vazgeçin.

Oyuncular formdan düşebilir, yorgun olabilir, hafif sakatlığı vs bir sürü şey olabilir.

Bugün formsuz bir oyuncu kalkıp 1 ay sonra sana büyük maçlar kazandırabilir.

Avrupa geçelim, bu durağan oyuncular ile Avrupa olmaz zaten. Galibiyet almamız sürpriz olur bu saatten sonra. Lig için bile eksik olaylar var kadroda. Okan buruk cidden okuyamıyor kadroyu. Orta sahamız veteranlar kulübü, dinamik, top süren, basan bir oyuncu ihtiyacı vardı, okan buruk aldırmadı. Net olarak bir kanat-forvet oynayan bir oyuncu ihtiyacı vardı aldırmadı. Kadrom süper demesi falan inanılmaz rezalet açıklamalar idi.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lemina'yı br kalemde niye geçiyorsun sevgili Orçun.???? Açık ve net bir kalemde geçilecek oyuncumu Lemina form tuttumu pimi çekilmiş bomba gibi yanıbaşı kitapçığımız olacak.
Lemina'yı silme lütfen.
Lemina için yazın da yazdım linçlendim zaman her şeyi gösterecek Lemina'nın oynamaya niyeti yok, yok fiziği ard arda maç oynamaya müsait değil falan diye Okan hoca koruyor Lemina'yı, Fernando Reges'te kalındı

Monchi boşa düşmüş, değerlendirmek lazım cidden, sadece başarılı oyuncu satışları ile bile kulübü üst seviyeye taşır

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk oranları güncellendi.

Galatasaray - 1.34
Fenerbahçe - 2.70
Beşiktaş - 22.00
Trabzonspor - 22.00
Göztepe - 35.00

Göztepe ligi Beşiktaş'ın önünde bitirecektir bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt