GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Screenshot_2025-09-23-17-18-00-892_com.opera.browser.webp

Kaç yıl öncesine döndürdü forum bı anda

Bazı arkadaşların sürekli 4-5 yemekten sapıkça bir haz aldığını düşünmeye başladım. Liverpool maçında zevkin doruklarına ulaşacaklardır

İşin kötü tarafı, herifin yaptığı saçmalıklardan ders almış gibi bir görüntüsü yok. Her Avrupa hezimeti dönüşü 10'da 1 bütçesindeki anadolu takımlarını falan kötü futbolla yenince atarlı giderli açıklamalar yapıyor. Hani hoca ders almış, kondisyon farkını görmüş, sistemi değiştirecek, ekibine avrupa'dan yeni antrenman metotlarını bilen profesyoneller ekleyecek falan desen neyse
Bu adamlar işine karışacak eğitimli kariyerli birinin eline dahil olmasını istemez

Misal 2 sene şampiyon olmamıza rağmen, Avrupada rezil olmamıza rağmen, geçen yılki şampiyonluğa diğerlerinden daha çok sevindim.

5. yıldız
Mou'nun içinden geçmemiz
Koç'u ve Acun'u tamamen bitirmemiz

Epik bir sezondu

Her şampiyonluğun ayrı hikayesi vardır, sırayla ne alakası var.

Bu sezon da yeni bir meydan okuma var. Sorun Koç değil siz küçüksünüz diye kafalarına iyice sokmalıyız.

4 sene üst üste şampiyonluğu da tekrardan tarihe yazmalıyız.

Şampiyonluğun en önemli anlamı CL'ye direkt katılmak, bir de Gs'yi iğrenç şekillerde hedef alan Koçları rezil etmekti. Başka anlamı yok. Bütün yıl boyunca süren mücadele o 8 maç için. Onu bilerek hazırla takımı hoca. Maçların biri gitti bile.

on numara top oynadık 35 dakika
laubali futbolcular yğzünden okan hocammı suçlu oldu?

Frankfurt maci farkli biraz bireysel hata cok oldu.. Ben genel olarak soyluyorum savunma yapmayi bilmiyoruz .. Cogu avrupa macinda hatta donem donem ligde benzer sorunu yasadik..
Bunun disinda okan hocanin laubaliligi takima da yansiyor zaten Avrupada ...ligde motive edebiliyor Avrupada tamamen fiyasko takimin mentali ..
İlk 35 dk top sisirsek de fena degildik en azindan dogru durust pozisyon vermedik on alan baskisi rakibi manasiz uzun toplara zorladi..
Dogrudan yanlistan hocaya sallama isini birak artik itici oluyor...Yanlislari konusalim..

Sampiyonluklara sevinme meselesi de sacma

Bir sezon sampiyon olamadigin zaman zaten cöküs basliyor maaslar ödenmiyor oyuncu transferleri daha da zorlasiyor biz bunu defalarca yasadik

Bu yüzden haz alinmaz diyenler sacmaliyor diye düsünüyorum

Porto cl kazanmis bir takim,avrupa da basarisiz olunca ligin önemi yok diyeceklerini hic zannetmiyorum ki zaten ligde de olamiyorlar son yillarda

4. kez şampiyon olduk da sevinmesi kaldı ha

Evet şampiyon olalım çılgınlar gibi sevineceğiz

Serüveni ligde şampiyon olurken istiyoruz

Bu da fenerlilere yanlayacam diye girmediği şekil kalmadı şampiyon oldun mu deliler gibi sevinirsin bunun ilk dördüncüsü mu var. Bayern 12 yıl üst üste şampiyon oldu sevinmedi mi şampiyonluklarina ya da city premier lige ambargo koydu sevinmedi mi

Bu E.Özcan son dönemde epey hıyarlaştı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt