GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Volkan gelirse yardımcı olmaya gelmem diyordu. TD olmak için doğru zamanı bekleyecektir. Bi tur da ben bineyim istiyordur kesin.

Garip gelebilir ama bu gibi maçlarda takımdan birinin veya birilerinin böyle zamanlarda oyuncuyu ayağa kaldırıp destek olması gerektiğini düşünüyorum.

Barış veya bir başkası. Maç bireysel hatalardan geçilmedi zaten. Ekrana ben gözden kaçırmadıysam böyle bir an gelmedi bile.

Zaten kırılgan ve duygusal takımız, en azından birbirimizi ayakta tutmaya çalışsak iyi olur.
Muslera yapardı eskiden. İcardi top oynadığı dönem yapardı.

kim diyor kardeşim twit koyun şuraya
1758786201880.webp

12 numaraları paylaştı.

Ismail kartal ile yarista kalabilirler

Bu yüzden yerli gelirse aykut veya volkan’in gelmesi bize sorun cikarmaz

Ismail kartal takimi taniyor bu yüzden sorun cikarir deplasmanlarda sansi tutuyor

aykuttan başka çaresi yok fbnin yarışa sokacak dünyadaki tek kişi

yarış diyen arkadaslar bizle liderlik yarisini mi diyor anlamadim. bizim sampiyonlugumuz su an belli oldu belki 1-2 derbide puan kaybederiz o da bizim nazarimiz olur ligi supurecegiz bunu nasil goremiyorsunuz kim yenecek bizi? kotu oyun diye okani elestiriyoruz da bizim kotu dedigimiz oyunu ligde oynayan takim yok bu sene de supurecegiz

yarış diyen arkadaslar bizle liderlik yarisini mi diyor anlamadim. bizim sampiyonlugumuz su an belli oldu belki 1-2 derbide puan kaybederiz o da bizim nazarimiz olur ligi supurecegiz bunu nasil goremiyorsunuz kim yenecek bizi? kotu oyun diye okani elestiriyoruz da bizim kotu dedigimiz oyunu ligde oynayan takim yok bu sene de supurecegiz
Bu anlayış kafalara girdiği an bizim takım tökezler.

Sen mi şampiyon yaptın denilen adamın hayaliyle yaşıyor elemanlar ve o takımda Alex gibi ayı gibi Türkiye liginde dominant performans gösteren adamlar vardı. Mevcut kadrolarında da yaz boyu turneye çıkıp albümünü tanıtan talisca ve kolsuz ederson var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt