Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.505
- 58.768
- 3.383
kim diyor kardeşim twit koyun şurayafb volkanı getiriyormuş, galiba tedescoyu 1-2 kötü sonuçta kovup aykutu monte edecekler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kim diyor kardeşim twit koyun şurayafb volkanı getiriyormuş, galiba tedescoyu 1-2 kötü sonuçta kovup aykutu monte edecekler
duyum alıyorum dostumkim diyor kardeşim twit koyun şuraya
Muslera yapardı eskiden. İcardi top oynadığı dönem yapardı.Garip gelebilir ama bu gibi maçlarda takımdan birinin veya birilerinin böyle zamanlarda oyuncuyu ayağa kaldırıp destek olması gerektiğini düşünüyorum.
Barış veya bir başkası. Maç bireysel hatalardan geçilmedi zaten. Ekrana ben gözden kaçırmadıysam böyle bir an gelmedi bile.
Zaten kırılgan ve duygusal takımız, en azından birbirimizi ayakta tutmaya çalışsak iyi olur.
Bir tek Aykut kocamana yardımcı olurum dediVolkan gelirse yardımcı olmaya gelmem diyordu. TD olmak için doğru zamanı bekleyecektir. Bi tur da ben bineyim istiyordur kesin.
kim diyor kardeşim twit koyun şuraya
aykut tdliği unutmuş mudurKerem de tam aykutluk topçu ya hahahahshd baya gülünç şeyler izleriz
5 yıl falan oldu dimi bu fb komedi yawaykut tdliği unutmuş mudur
Bu anlayış kafalara girdiği an bizim takım tökezler.yarış diyen arkadaslar bizle liderlik yarisini mi diyor anlamadim. bizim sampiyonlugumuz su an belli oldu belki 1-2 derbide puan kaybederiz o da bizim nazarimiz olur ligi supurecegiz bunu nasil goremiyorsunuz kim yenecek bizi? kotu oyun diye okani elestiriyoruz da bizim kotu dedigimiz oyunu ligde oynayan takim yok bu sene de supurecegiz
2021 ekimde başaktan kovulmuş en son5 yıl falan oldu dimi bu fb komedi yaw