Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 22.935
- 20.908
- 1.848
fb aykutu getirecek gibi gözüküyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
edson-ismail ikilisi ile oynayacaklar demek ki önlerindede şimansiki yada fred oynarfb aykutu getirecek gibi gözüküyor
Bence gelmesin.ismail kartalı hoca sanmanıza filan baya gülüyorum![]()
Hangi hakimden bahsediyorsun?Şükür kovuşturana ama 2-3 maç sonra yine milli var.
Umarım tekrar Nijerya'ya gitmek zorunda kalmaz.
Milli ara var demeye çalışıyordum.Hangi hakimden bahsediyorsun?

O fizikle über yetenekli değilse zor gibi süper ligte bence. Yunus ondan daha yetenekliydi o bile yapamadı 2-3 senede güçlendi öyle geldi.Berat bu yıl performans verip böyle devam ederse Yunus gibi onu da takıma monte edebiliriz.
Fakat önce bu yıldan hariç bir de ana ligde aynı performansı göstermesi de lazım.
Alt ligde yapması da çok önemli ama bir de Süper Lig'de görmek lazım.
Dediğin gibi Yunus'un fizikte aynıydı gelişebilir. Zaten o yüzden hemen A takıma alıp sonra yedeğe koyup gelişimini durdurmayalım demeye çalışıyorum.O fizikle über yetenekli değilse zor gibi süper ligte bence. Yunus ondan daha yetenekliydi o bile yapamadı 2-3 senede güçlendi öyle geldi.
Benim esas kafaya taktığım bu çocuklar niye böyle cılız çıkıyor yazıktır. En yetenekli gençlere yatılı altyapı gibi bi model yapamıyor muyuz. Tüm giderlerini kulüp karşılayacakDediğin gibi Yunus'un fizikte aynıydı gelişebilir. Zaten o yüzden hemen A takıma alıp sonra yedeğe koyup gelişimini durdurmayalım demeye çalışıyorum.
Yetenek olarak kim daha iyidir şu an için belli olmaz ama Yunus ile aynı tarz adamlar değiller. Berat'ın da değişik bir yetenek seti var üstüne gidilirse iyi oyuncu olabilir.
10 gün daha sefasını sür başlar bu da. Aziz varken de bu muhabbet vardı bayrağı aliye devretti.Yapı vs diye lafları birkaç gündür duymamak acayip hissettiriyor. Biz ne yaşıyormuşuz yahu. Şu iklim artık biraz olsun normale dönsün.
Hiçbir şey yapamaz ya bu. Sene sonuna kadar anca dayanır. Bir de takımlarının içinde bulunduğu durum da masal yutturulacak ortam değil pek.10 gün daha sefasını sür başlar bu da. Aziz varken de bu muhabbet vardı bayrağı aliye devretti.
3S geri kalacağını düşünmüyorum.
Şuan işler daha sıcağında oryantasyon sürecinde, işler kendi adına boka sarsın bunun elinde basın gücü var daha örgütsel bir varlık. Yeter ki o gücü hissedip bunların nasıl bir koyun olduğunu hissetsin.
Öyle bir organizasyonu düzgün yönetebilecek bir kişi hiç çalışmamıştır kulüpte.Benim esas kafaya taktığım bu çocuklar niye böyle cılız çıkıyor yazıktır. En yetenekli gençlere yatılı altyapı gibi bi model yapamıyor muyuz. Tüm giderlerini kulüp karşılayacak