GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şükür kovuşturana ama 2-3 maç sonra yine milli var. :crushed:

Umarım tekrar Nijerya'ya gitmek zorunda kalmaz.

Arda niye yok kadroda okan bey

Metehanini da berkanini da al git ya artık

yapay zeka gibi 1 görsel

1758810632549.webp

Berat bu yıl performans verip böyle devam ederse Yunus gibi onu da takıma monte edebiliriz.

Fakat önce bu yıldan hariç bir de ana ligde aynı performansı göstermesi de lazım.

Alt ligde yapması da çok önemli ama bir de Süper Lig'de görmek lazım.

Berat bu yıl performans verip böyle devam ederse Yunus gibi onu da takıma monte edebiliriz.

Fakat önce bu yıldan hariç bir de ana ligde aynı performansı göstermesi de lazım.

Alt ligde yapması da çok önemli ama bir de Süper Lig'de görmek lazım.
O fizikle über yetenekli değilse zor gibi süper ligte bence. Yunus ondan daha yetenekliydi o bile yapamadı 2-3 senede güçlendi öyle geldi.

O fizikle über yetenekli değilse zor gibi süper ligte bence. Yunus ondan daha yetenekliydi o bile yapamadı 2-3 senede güçlendi öyle geldi.
Dediğin gibi Yunus'un fizikte aynıydı gelişebilir. Zaten o yüzden hemen A takıma alıp sonra yedeğe koyup gelişimini durdurmayalım demeye çalışıyorum.

Yetenek olarak kim daha iyidir şu an için belli olmaz ama Yunus ile aynı tarz adamlar değiller. Berat'ın da değişik bir yetenek seti var üstüne gidilirse iyi oyuncu olabilir.

Dediğin gibi Yunus'un fizikte aynıydı gelişebilir. Zaten o yüzden hemen A takıma alıp sonra yedeğe koyup gelişimini durdurmayalım demeye çalışıyorum.

Yetenek olarak kim daha iyidir şu an için belli olmaz ama Yunus ile aynı tarz adamlar değiller. Berat'ın da değişik bir yetenek seti var üstüne gidilirse iyi oyuncu olabilir.
Benim esas kafaya taktığım bu çocuklar niye böyle cılız çıkıyor yazıktır. En yetenekli gençlere yatılı altyapı gibi bi model yapamıyor muyuz. Tüm giderlerini kulüp karşılayacak

Yapı vs diye lafları birkaç gündür duymamak acayip hissettiriyor. Biz ne yaşıyormuşuz yahu. Şu iklim artık biraz olsun normale dönsün.

Yapı vs diye lafları birkaç gündür duymamak acayip hissettiriyor. Biz ne yaşıyormuşuz yahu. Şu iklim artık biraz olsun normale dönsün.
10 gün daha sefasını sür başlar bu da. Aziz varken de bu muhabbet vardı bayrağı aliye devretti.
3S geri kalacağını düşünmüyorum.
Şuan işler daha sıcağında oryantasyon sürecinde, işler kendi adına boka sarsın bunun elinde basın gücü var daha örgütsel bir varlık. Yeter ki o gücü hissedip bunların nasıl bir koyun olduğunu hissetsin.

10 gün daha sefasını sür başlar bu da. Aziz varken de bu muhabbet vardı bayrağı aliye devretti.
3S geri kalacağını düşünmüyorum.
Şuan işler daha sıcağında oryantasyon sürecinde, işler kendi adına boka sarsın bunun elinde basın gücü var daha örgütsel bir varlık. Yeter ki o gücü hissedip bunların nasıl bir koyun olduğunu hissetsin.
Hiçbir şey yapamaz ya bu. Sene sonuna kadar anca dayanır. Bir de takımlarının içinde bulunduğu durum da masal yutturulacak ortam değil pek.

Benim esas kafaya taktığım bu çocuklar niye böyle cılız çıkıyor yazıktır. En yetenekli gençlere yatılı altyapı gibi bi model yapamıyor muyuz. Tüm giderlerini kulüp karşılayacak
Öyle bir organizasyonu düzgün yönetebilecek bir kişi hiç çalışmamıştır kulüpte.

Genelde bir şey olmayan ama yönetimde tanıdıkları olan biri gelip alt yapıyı yönetiyor.

Cılız olmaları bence direkt bir sorun değil. Ozan gibi fizikli adamların bir çoğunu altyapı elemelerinde eliyorlardır.

Çünkü hep hücum oyuncusu bakıyor gibi seçtikleri için topla ilişkisi iyi olanlarda genelde cılız oluyor.

Sonra seçtikleri arasından da en yeteneklileri hücuma, daha az yeteneklilerini ise defansa doğru şekillendiriyorlar.

Uzun dönem böyle yaptılar ama umarım artık böyle seçme yapmıyorlardır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt