GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cepten 50 m euro verip ali tarafından sürekli toshack oğlanı yapilmak nasil bir kişiliksizlik

Ulan bi petrol kuyumuz olmadı ki başını tutalım onlar nasıl paralar öyle yaw

Ayrıca Kerem'de çift sözleşme 2. sözleşme direk Safi Holding ile yapılmış ve böyle yapılmasa Asensio'ya limit kalmıyormuş. Normalde bu direk ceza gerektiren olay işte. Çift sözleşme dedikleri PL yada PSG'de takımların ceza alma sebeplerinden biri bu ve benzeri anlaşmalar. 3 senede kim bilir kaç para harcadılar?

G2ATq6fWMAAqUlZ

sane gs tarihinin en balon transferi olma yolunda

ben fp olarak bu denlisini görfüğümüzü sanmıyorum

ulan hadi kötü topçu olsa neyse
herif birde topçuoğlutopçu
ulan insan o kaliteyle hiçbirşey yapmasa 1 maç alır en azından

10 maç oldu 1 tanesi hariç hepsi rezildi

zaha ve ziyech bile kaç maç aldılar

şaka gibi resmen

Sane sahada olunca oynadığını falan sanıyor ama futbol Sane'yi bırakmış haberi yok.

Kalitesini falan geçtim ama Barış'ın zor bela getirdiği iki topu bu denli kötü kullanan oyuncu çok azdır.

Az kalsın puan verecektik orada ya gol ya asisti yapıp maçı bitireceksin ama bizimkisi karar verene kadar...

Bunun daha tehlikelisi diğer bacağa binen aşırı yük nedeniyle diğer bacakta çapraz koparmak. Genelde 1-2 sene sonra diğer bacağın çaprazının koptuğuyla karşılaşıyoruz.
O nedenle sen niye kilolusun hadi kalk oyna gibi komik şeylerden kaçınmak lazım.
Serçe parmağı kırılsa 6 ay ortalıkta olmayacak adamlar bir futbolcunun en önemli unsuru olan bacak sakatlığıyla ilgili mümkünse yorum yapmamalı.

Ağır sakatlıklar sonrası dikkatli olmak lazım.

Bunun daha tehlikelisi diğer bacağa binen aşırı yük nedeniyle diğer bacakta çapraz koparmak. Genelde 1-2 sene sonra diğer bacağın çaprazının koptuğuyla karşılaşıyoruz.
O nedenle sen niye kilolusun hadi kalk oyna gibi komik şeylerden kaçınmak lazım.
Serçe parmağı kırılsa 6 ay ortalıkta olmayacak adamlar bir futbolcunun en önemli unsuru olan bacak sakatlığıyla ilgili mümkünse yorum yapmamalı.
Açık ara futboldaki en ağır, en pis sakatlık hele bir de 30 yaş üstünde bu sakatlığa yakalanırsan hiçbir şey eskisi gibi olmuyor.

İcardi'de de olmayacak ama klas baki sen topu getir adam her türlü golünü atar.

Açık ara futboldaki en ağır, en pis sakatlık hele bir de 30 yaş üstünde bu sakatlığa yakalanırsan hiçbir şey eskisi gibi olmuyor.

İcardi'de de olmayacak ama klas baki sen topu getir adam her türlü golünü atar.
İcardi maaşını yarıya düşürüp yedek bitirici forvet olarak hayatına 2 sene daha devam edip sonra 34 gibi emekli olmalı. Son yıl amerikaya mı gider arap mı yapar bilmiyorum ama böyle ikon bir figürü yıpratmamak lazım.. Takımda 3 tane yabancı boşsa gidip çabalayan adamlara laf edemiyorum ben. Çünkü olmayınca olmuyor ve bunun yerine adam koybilme ihtimalini elinle öldürüyorsun sen.

Kalan 13 yabancıyı hızlı ve çevik yabancılardan yaparsan icardinin yada ismi x kişisinin yaşadığı fiziksel düşüşü takım olarak hissetmezsin bile.

Futbol mantalitemizi değiştirmeden daha çok sinir harbi yaşarız biz diyeyim.

sane gs tarihinin en balon transferi olma yolunda

ben fp olarak bu denlisini görfüğümüzü sanmıyorum

ulan hadi kötü topçu olsa neyse
herif birde topçuoğlutopçu
ulan insan o kaliteyle hiçbirşey yapmasa 1 maç alır en azından

10 maç oldu 1 tanesi hariç hepsi rezildi

zaha ve ziyech bile kaç maç aldılar

şaka gibi resmen
isimli topçu hayranlığın bitirdi bizi

Ayrıca Kerem'de çift sözleşme 2. sözleşme direk Safi Holding ile yapılmış ve böyle yapılmasa Asensio'ya limit kalmıyormuş. Normalde bu direk ceza gerektiren olay işte. Çift sözleşme dedikleri PL yada PSG'de takımların ceza alma sebeplerinden biri bu ve benzeri anlaşmalar. 3 senede kim bilir kaç para harcadılar?
var mi bizim yonetimden uefaya basvuracak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt