- 4 Ağustos 2009
- 90.495
- 71.513
- 5.188
Cepten 50 m euro verip ali tarafından sürekli toshack oğlanı yapilmak nasil bir kişiliksizlik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Üşengeçlik seviyemBir çoğul ekiyle mi ayrıştınız lan? Ne dy adamlarsınız
Ağır sakatlıklar sonrası dikkatli olmak lazım.
Açık ara futboldaki en ağır, en pis sakatlık hele bir de 30 yaş üstünde bu sakatlığa yakalanırsan hiçbir şey eskisi gibi olmuyor.Bunun daha tehlikelisi diğer bacağa binen aşırı yük nedeniyle diğer bacakta çapraz koparmak. Genelde 1-2 sene sonra diğer bacağın çaprazının koptuğuyla karşılaşıyoruz.
O nedenle sen niye kilolusun hadi kalk oyna gibi komik şeylerden kaçınmak lazım.
Serçe parmağı kırılsa 6 ay ortalıkta olmayacak adamlar bir futbolcunun en önemli unsuru olan bacak sakatlığıyla ilgili mümkünse yorum yapmamalı.
İcardi maaşını yarıya düşürüp yedek bitirici forvet olarak hayatına 2 sene daha devam edip sonra 34 gibi emekli olmalı. Son yıl amerikaya mı gider arap mı yapar bilmiyorum ama böyle ikon bir figürü yıpratmamak lazım.. Takımda 3 tane yabancı boşsa gidip çabalayan adamlara laf edemiyorum ben. Çünkü olmayınca olmuyor ve bunun yerine adam koybilme ihtimalini elinle öldürüyorsun sen.Açık ara futboldaki en ağır, en pis sakatlık hele bir de 30 yaş üstünde bu sakatlığa yakalanırsan hiçbir şey eskisi gibi olmuyor.
İcardi'de de olmayacak ama klas baki sen topu getir adam her türlü golünü atar.
isimli topçu hayranlığın bitirdi bizisane gs tarihinin en balon transferi olma yolunda
ben fp olarak bu denlisini görfüğümüzü sanmıyorum
ulan hadi kötü topçu olsa neyse
herif birde topçuoğlutopçu
ulan insan o kaliteyle hiçbirşey yapmasa 1 maç alır en azından
10 maç oldu 1 tanesi hariç hepsi rezildi
zaha ve ziyech bile kaç maç aldılar
şaka gibi resmen
Basına açık bölümlerde taktik idman yapılamayacağı için genelde 5e2 oynatıyormuş her takım o yüzden bütün idman görüntüleri 5e 2 top kapmaca5e2 müthiş antremanlar yaptırıyor hocam![]()
var mi bizim yonetimden uefaya basvuracak?Ayrıca Kerem'de çift sözleşme 2. sözleşme direk Safi Holding ile yapılmış ve böyle yapılmasa Asensio'ya limit kalmıyormuş. Normalde bu direk ceza gerektiren olay işte. Çift sözleşme dedikleri PL yada PSG'de takımların ceza alma sebeplerinden biri bu ve benzeri anlaşmalar. 3 senede kim bilir kaç para harcadılar?