GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Millet lazyoyu küçümsuyor ama eksik kadroyla fener zarar zor yendi öküz kirmizi yemese net puan alirlardi ki derbileri hepsinden puan alırsa ts ilk3te olur bence
Bizim avrupa maclari cok etkiliyor bu sene ,hoca dahil çoğu oyuncuda avrupada başarısız olursak yine küfürü yeriz endişesi var
Rekabet iyidir. Kalkan gotleri yere indirir. Ama kadromuzda kufur yeriz endisesi tasiyan topcu yok bence. Milyon kazanan prof topcular bunlar. Ben milyon kazanmiyom ama ben de kufur yiyom is yerinde. Fiziki saldiriya donusmedikten sonra mac ya da is gununun sonunda herkes yoluna devam eder.

Rekabet iyidir. Kalkan gotleri yere indirir. Ama kadromuzda kufur yeriz endisesi tasiyan topcu yok bence. Milyon kazanan prof topcular bunlar. Ben milyon kazanmiyom ama ben de kufur yiyom is yerinde. Fiziki saldiriya donusmedikten sonra mac ya da is gununun sonunda herkes yoluna devam eder.
Sana kim küfrediyor abi çağır gelelim

Galatasaray harbiden arssiz bir kulup sukur nedir bilmiyoruz. 3 tane oğlumu da bjk ve fb alt yapisina yazdirdim. Olurda kotu oynarda kufur yemesinden çekindim.
Kerem her mac 20 top kaybediyor genede alkisliyorlar

Yedekte adam yok devre arası hangi birini çözecekler acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt