Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.966
- 5.188
fb %400 bedelliye gidiyor
devre arası transfer operasyonu + bbden çıkma için
devre arası transfer operasyonu + bbden çıkma için
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adaşın yüzünden!istisnalarhariö herkes topçusunu gönderiyor milli takımlara
bir tek bizimkiler sakat dönüyor!
100000x anlattim forumda oyle bir sansin veya ihtimalin yok global dunyada iklimlerin ve her kitanin kendine has fiksturu ve programlari var, bunlari bir araya denk getiremezsin.. Ayrica bunu bizim kadar dert eden taraftarin/kuluplerin olmadigini dusunuyorum.Tüm kulüplerin masaya yumruğu vurup sezon ortasında milli ara olmamasını sağlaması lazım. Milli ara olmasın, ligler 1 ay önce bitsin, Mayıs'ta yapılsın işte elemeler dahil tüm milli maçlar turnuva gibi...
belki sert seviyorlardır gökhanımBiz buraya takım haftalardır leş gibi futbol oynuyor yazdığımız zaman , yok şöyle olsaydi böyle olacaktı, yok öteki takım formdaydı , yok şu kadar gol beklentisi gibi şeyler yazıp boş muhalefet etmeyin lütfen, etmeyinki sert yorum yapmayalım
Biz hiçbir hakeme düdük astiramayiz geçmişte kaldı o dönemler simdi tamamen biat etme donemindeyiz sahada en uçuk seyler olsa bile birsey yapamayızşunu da ekleyeyim
evet biz kötüydük ama az biraz adil ve iyi niyetli hakem olsa en az 1 puan garantiydi
biz 3 puanı kötü olduğumuz için alamadık
ama union 3 puanı hakem yardımıyla aldı
türk hakem olsa çoktan düdük astırmıştık
o kadar art niyetli bir adamdı