GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fb %400 bedelliye gidiyor

devre arası transfer operasyonu + bbden çıkma için

Tüm kulüplerin masaya yumruğu vurup sezon ortasında milli ara olmamasını sağlaması lazım. Milli ara olmasın, ligler 1 ay önce bitsin, Mayıs'ta yapılsın işte elemeler dahil tüm milli maçlar turnuva gibi...
100000x anlattim forumda oyle bir sansin veya ihtimalin yok global dunyada iklimlerin ve her kitanin kendine has fiksturu ve programlari var, bunlari bir araya denk getiremezsin.. Ayrica bunu bizim kadar dert eden taraftarin/kuluplerin olmadigini dusunuyorum.

Son 5 resmi maçta 2 galibiyet 2 yenilgi 1 beraberlik. 3 maçta gol atamadık. 2 kırmızı kart gördük. Bizim standartlarımıza göre korkunç bir dönem. Gol bulmakta baya zorlanıyoruz

Galatasaray adı altında ırkçılık yapmayı bırakın beyler. Milli takımı eleştirmek başka ırkçılık başka. Çirkinleşmeyin. Öyle yorumlar var ki bir tık ötesi muz atmak sahaya.

Kadrodaki oyuncu sayısı değil zaten mühim olan. Nicelik ok peki ya nitelik?

Bakarsak geniş kadroyuz.

Ama ne Berkan, Yusuf, Metehan, Kutucu. Dördü de kullanılmıyor. O zaman bu 4 oyuncuya ne gerek var. Bu dördü yerine 1 tane versatil bi orta sahan olsa güvenebileceğin, sağlam, diri, sakatlanmayan cinsten, çok daha işine yarardı. Bu üçü olmayıp Gedson’un olsa bin kere işine yaramıştı.

Takımın net ilk 11’ini düşünün, 6-7 tanesi sakatlık riski yüksek oyunculardan oluşuyor.

Yedeklerdeki oyuncuların da formunu yükseltmiyorsun. Okan hocanın net kötü olduğu konudur bu.

Böyle iş olmaz

bu takımın en iyi oynadığı maçlara bakıyorsun, benzer veya farklı oyuncular görsen de bir ortak nokta var, oyuncu profilleri.

İcardi formda olsa dahi İcardi olunca başka bir oyun oluyor, Osi’yle başka. Sara en iyi maçını oynasın isterse başka bi oyun oynuyorsun Yunus oynayınca başka.

Bu takımın ön oyuncuları diri, basan, topu alıp giden oyunculardan oluşmak zorunda. Yau bunu biz görürken, Okan hocanın bu hatayı yapması takdire şayan.

Velhasıl bu takımın bir nevi kusmaya ihtiyacı var. Müthiş bi yemek yiyoruz veya yedik ama içindeki bi malzemenin hafif tarihi geçtiği için zehirlemedi ama mideyi de rahatsız ediyor. Kusmadan rahatlatmaz.

Bu takım ivedilikle devre arasında çok teşekkür edilerek, kıymetli olduğunu göstererek sevgi ve saygıyla bazı oyuncularla vedalaşmalı ve yerlerine 2-3 genç ve aç oyuncu almalıdır serum niyetine

Gecen sene de Eylül ve Ekim aylarini bayagi iyi gecirmistik, Avrupa liginde ilk 4 macta 10 puan yapip kupa hayali bile kurmustuk

Sonra Aralik‘ta baslayan serbest düsüs geldi

Ayni senaryoyu yasiyoruz, dünkü rezaleti sadece eksiklere baglamak yanlis olur

Takim bitik oglu bitik, akan oyunda bir tane pozisyon bile üretemedik usg gibi rakip karsisinda

Her maci Liverpool ve Bodo maclari gibi yüksek eforlu oynayamayacagimizi o maclardan sonra da söylemistim

Gecen sene Tottenham, Paok ve Elfsborg (ilk yarisi) maclarinda dominant ve ezici bir oyun oynadiktan sonra Malmö ve Kiev‘e falan ezildik simdi aynisini yasiyoruz

Okan Buruk hem yüksek eforlu oyun oynatmak istiyor öte yandan rotasyon yapmaktan korkuyor veya yapamiyor. Üstüne takima tatil üstüne tatil yaptiriyor, hal böyleyken takim bir yerde patliyor.

Bu seneki sanssizligimiz tam bu dönemde Kadiköy‘e gidiyoruz. Gecen sene formda oldugumuz zamanlarda 2 kez gittik, ikisinde de cakip cikisa gecmistik

Bu sefer yenilirsek tepe taklak olacagimiz cok net

Boey ve barışın özel antrenörüne yıllık 3 milyon verin gelsin floryada baş kondisyoner olarak başlasın kardeşim

Biz buraya takım haftalardır leş gibi futbol oynuyor yazdığımız zaman , yok şöyle olsaydi böyle olacaktı, yok öteki takım formdaydı , yok şu kadar gol beklentisi gibi şeyler yazıp boş muhalefet etmeyin lütfen, etmeyinki sert yorum yapmayalım
belki sert seviyorlardır gökhanım

takımın formu bu aylar yükselmesi gerekirken tersine tamamen düştü :D sezon başından beri yükselemeyen bir formla karşı karşıyayız

Bir takım 2 haftada nasıl bu kadar sakatlık yaşar yav

İlkay sakatlıktan dönecek iyi olacağız derken

Yunus fıtıktan ameliyat olur
Osimhen milli maçta 2. kez sakatlanır
Kaan milli maça girer girmez sakatlanır
Berkan zaten ne oldu anlamadık
Singo iyileşti derken yine sakatlanır
Lemina iyi ki var derken sakatlanır
Jakobs idare etmeli bir süre derken Eren ceza aldığı gibi boşluk bırakmadan sakatlanır

Sallai desen sarısı varken dikkat etmez kırmızı yer derbi öncesi

Rüyamda Kadıköy maçına Kazımcan ile çıktığımızı görseydim yok daha neler derdim

Allah belamızı vermiş olabilir mi

hoca ile ilgili eleştirileri anlıyorum

tabi iyi niyetli olanları ama 3 yıldır şansa kazanıyor olanları ciddiye bile almıyorum o ayrı

ama dün tam 10 sakatımız vardı jacobs ve ilkay ile birlikte ki sakat sakat oynadıkları her hallerinden belliydi

isterse sene başı 2 oyuncu fazla alınmış olsun isterse bu takım real olsun arsenal olsun yine de 10 oyuncusu sakat ya sa cezalı takım dağılır

sakatlıklar neden oldu bilmiyorum ama şanssız bir döneme denk geldi kötü fikstür

Jakobs, Osimhen, Lemima, Singo sık sakatlanan adamlar. Ve bu 4 isim takımın en önemli parçalarından. İlkay (yaşı itibariyle) ve Yunus da sakatlığa yatkın. 11'in yarısı sakatlığa yatkın diyebiliriz. Böyle bir takımın varsa rotasyonun geniş olmak zorunda. Genelde yedek kalmayı dert etmeyecek tecrübeli veya genç oyuncular kadroda olmalı.

şunu da ekleyeyim

evet biz kötüydük ama az biraz adil ve iyi niyetli hakem olsa en az 1 puan garantiydi

biz 3 puanı kötü olduğumuz için alamadık

ama union 3 puanı hakem yardımıyla aldı

türk hakem olsa çoktan düdük astırmıştık

o kadar art niyetli bir adamdı

şunu da ekleyeyim

evet biz kötüydük ama az biraz adil ve iyi niyetli hakem olsa en az 1 puan garantiydi

biz 3 puanı kötü olduğumuz için alamadık

ama union 3 puanı hakem yardımıyla aldı

türk hakem olsa çoktan düdük astırmıştık

o kadar art niyetli bir adamdı
Biz hiçbir hakeme düdük astiramayiz geçmişte kaldı o dönemler simdi tamamen biat etme donemindeyiz sahada en uçuk seyler olsa bile birsey yapamayız
Fakat dünkü hakem kesinlikle ligte rezil dediğimiz hakemlerden bile kötüydü hem oynatmadı hem aleyhimize çalıştı
Turkiyedeki kotu dediğimiz hakemler ekseri var yüzünden kötü hataları yapıyorlar ama bu herif zaten rusvetten şaibeli biriymiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt