- 1 Haziran 2015
- 27.677
- 19.234
- 2.148
irfan saraloğlu futbol aklı olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim ilk iki yıl bu takım şampiyon olamaz vs diye bir yorumum olmadı. Bir dahakine ortaya koyacak argümanın yoksa hayali yorumlarla komik duruma düşme. Geçen sene dedim bunu evet, ve Lemina gelmeseydi olamıyorduk. Dahi hocanın yerine Cuesta'yı tercih edip UEFA listesine yazmadığı ve transfer edilmesini istemediği Lemina. Evet.Tamama dostum. Uber futbol profesörü, geçen 3 senede de takıma şampiyon olamaza diyerek doğruyu bilmiş futbol kahini. Sensin.
Evet öyledir. Tamam. Zaten şansadır boş ver. Dediğim gibi iyi forumlar.Benim ilk iki yıl bu takım şampiyon olamaz vs diye bir yorumum olmadı. Bir dahakine ortaya koyacak argümanın yoksa hayali yorumlarla komik duruma düşme. Geçen sene dedim bunu evet, ve Lemina gelmeseydi olamıyorduk. Dahi hocanın Cuesta yerine yazdığı ve transfer edilmesini istemediği Lemina. Evet.
hadi yine iyisin köftehor futbol dehası wonderkid scoutınız sizde kalıyomuşirfan saraloğlu futbol aklı olsun
Oakn büyük taktiksel deha gibi bir yorumum yok. Lakin ilk 2 senede Osimhen yokken de şampiyon oldu. Bu takımın ve Okan Buruk'un bir oyunu var. Sen göremiyorsan da sana gösterecek yeteneğim yok. Sorunu o planı tutmadığında yada o planı uygulayan ana oyuncular olmadığında yedeklerini hazır tutamaması yani rotasyonu iyi yapamaması ve ana kadrodan fazla eksik olunca da B planını uygulayamaması. Merak etmeyin elbet bir gün başarısız olacak ve gidecek Okan Buruk.Okan'in taktiksel bir deha olmadigini bilmeliyiz hasanim, yani Osimhen olmaza oyunda bir sablon veya baska birsey goremiyorum.
epey okan hoca tartışması dönmüş ,şampiyon yapıp gitmesi tarafındayım bende fakat onun yerıne söylenen isimlerin cogu facia
okan giderse simeone yada allegri tarzı bir adam bize hem lig hem avrupada basarı getirebilir
özellikle simeone tam bize uygun adam keşke oluru olsa
sakatlıklar bir yana bazı kilit olması beklenen isimlerin performansı da facia.
sane şu ana kadar bence hayal kırıklığı
barış transfer vs derken pek bir şey veremedi
sara hayal kırıklığı
özellikle barış ve sane bu sene osimhen'le birlikte en iyi üç oyuncu olacaktı belki de. ama katkı alamıyoruz. bu kadar kilit isim iptal olunca takım çöker.
Yanlış yazmisim inzaghiyi kastettim zaten herif biraz soyunca araplari kesin dönecek avrupaya ,biz kapsak nefis olurArabistandan Simone çekeriz rts.
Deniz hocamın verdiği listeden 3 topçu alın rotasyona @yönetim
Sea with difficultSea Tough