Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.071
- 39.380
- 3.993
Tedescoya bak genc oyuncuyu 11e koymuş helal olsun ayni isi mou da yapmıştı biz ardayı 10 dk zarar zor aliyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alt yapıdan gelen 19 yaşındaki koca adamlara bile çocuk muamelesi yapıp oynatmaya korkuyoruz. Neden var ki altyapı denen yer?Tedescoya bak genc oyuncuyu 11e koymuş helal olsun ayni isi mou da yapmıştı biz ardayı 10 dk zarar zor aliyoruz
Biraz az öv yedekte stoperi yok olsun nah alır hikaye anlatmayinTedescoya bak genc oyuncuyu 11e koymuş helal olsun ayni isi mou da yapmıştı biz ardayı 10 dk zarar zor aliyoruz
Burada olmamızın tek gayesi var o da GalatasarayBu arada forumun has anti-okancılarından @Onur Adıbelli, @Targutay Sabancı, @Egemen Bayrak ve ismini hatırlayamadığım nicesine barış adına zeytin dalı uzatıyorum.
Küs veya birbirimize gıcık halde kalmayalım. 3 günlük dünya. Bugün var yarın yokuz.
ama okan hoca ilelebet takımın başında kalacak zaaaa
Kutucu yerine rotasyonda süre verilecek biri olur en azından yoksa ikisinden de iyi değil ama Kutucu'yu hiç kullanmıyoruz.Bu gerçekse çok iyi olur ama şunu söyleyeyim, Aral ne Barış ne de Yunus’tan iyi değil bence (3 maçını izledim) ama hem yerli hem Maç içinde bazen çok iyi işler yapabiliyor, en önemlisi bence fizik gücü iyi. Okan hocanın çok iyi verim alacağı bir isim olabilir
Kutucu yerine rotasyonda süre verilecek biri olur en azından yoksa ikisinden de iyi değil ama Kutucu'yu hiç kullanmıyoruz.
Yerli oyunculardan bencede cok iyi verim alıyor hatta terimden sonra bu konuda en iyi hoca+ Aral potansiyeli yüksek genç bir oyuncu. Okan hoca genç oyuncu çıkartmakta ortaya iyi iş koymasa da bence yerli oyuncuları çok iyi kullanabilen bir adam. Oynatmadığı yerli oyuncular da her oyuna girdiğinde neden oynamadığını bence gösteriyor. Barış Yunus Kerem vs Okan hocanın onlara biçtiği rollerle hep parladı.
İddia ediyorum başka takımda başka hocayla ne Barış ne Apokerim falan bu seviyeye gelemezdi
Onlar SL'nde oynasalardi gorurdum.Tedescoya bak genc oyuncuyu 11e koymuş helal olsun ayni isi mou da yapmıştı biz ardayı 10 dk zarar zor aliyoruz
Beni okuduğunuzu biliyodum
Aral yine güzel bir asist yaptı Roma’ya karşı
Aral yine güzel bir asist yaptı Roma’ya karşı