GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tedescoya bak genc oyuncuyu 11e koymuş helal olsun ayni isi mou da yapmıştı biz ardayı 10 dk zarar zor aliyoruz
Alt yapıdan gelen 19 yaşındaki koca adamlara bile çocuk muamelesi yapıp oynatmaya korkuyoruz. Neden var ki altyapı denen yer?

Bu arada forumun has anti-okancılarından @Onur Adıbelli, @Targutay Sabancı, @Egemen Bayrak ve ismini hatırlayamadığım nicesine barış adına zeytin dalı uzatıyorum. :hat:

Küs veya birbirimize gıcık halde kalmayalım. 3 günlük dünya. Bugün var yarın yokuz.

ama okan hoca ilelebet takımın başında kalacak zaaaa
Burada olmamızın tek gayesi var o da Galatasaray

GS iyi olsun gerisi teferruat

Küslük kırgınlık bunlar sosyal medya için geçici durumlar

Ben bir tek Alper adminin son hareketini anlamadım Okan'ı eleştirirdik diye engelledi konusunda bizi

İlginç bir tavır halbu ki hakaret yok bşr şey yok

Alper bey engelimizi kaldırır mısınız lütfen

Bu gerçekse çok iyi olur ama şunu söyleyeyim, Aral ne Barış ne de Yunus’tan iyi değil bence (3 maçını izledim) ama hem yerli hem Maç içinde bazen çok iyi işler yapabiliyor, en önemlisi bence fizik gücü iyi. Okan hocanın çok iyi verim alacağı bir isim olabilir
Kutucu yerine rotasyonda süre verilecek biri olur en azından yoksa ikisinden de iyi değil ama Kutucu'yu hiç kullanmıyoruz.

Kutucu yerine rotasyonda süre verilecek biri olur en azından yoksa ikisinden de iyi değil ama Kutucu'yu hiç kullanmıyoruz.

+ Aral potansiyeli yüksek genç bir oyuncu. Okan hoca genç oyuncu çıkartmakta ortaya iyi iş koymasa da bence yerli oyuncuları çok iyi kullanabilen bir adam. Oynatmadığı yerli oyuncular da her oyuna girdiğinde neden oynamadığını bence gösteriyor. Barış Yunus Kerem vs Okan hocanın onlara biçtiği rollerle hep parladı.

İddia ediyorum başka takımda başka hocayla ne Barış ne Apokerim falan bu seviyeye gelemezdi, Kerem A.oğlu da hayatının topunu oynadı yine bu takımda.

+ Aral potansiyeli yüksek genç bir oyuncu. Okan hoca genç oyuncu çıkartmakta ortaya iyi iş koymasa da bence yerli oyuncuları çok iyi kullanabilen bir adam. Oynatmadığı yerli oyuncular da her oyuna girdiğinde neden oynamadığını bence gösteriyor. Barış Yunus Kerem vs Okan hocanın onlara biçtiği rollerle hep parladı.

İddia ediyorum başka takımda başka hocayla ne Barış ne Apokerim falan bu seviyeye gelemezdi
Yerli oyunculardan bencede cok iyi verim alıyor hatta terimden sonra bu konuda en iyi hoca
Fakat adam transferde yerli istemiyor saka gibi surekli yabancı oyuncu pesinde koşuyor ilkay bile zoraki alındı önceliği yerli oyunculara vermesi gerekirdi 4 yıldır

5 sene önce yaptığı, kendi maçı bile olmayan, legal platformda oynanmış bir iddia kuponu yüzünden bir topçuya 45 gün ceza verdiler. en kritik virajda, en gerektiği yerde oynayamadı. unutulmasın. bunların hepsinin karşılığı bir yerlerde çıkar. sabredeceğiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt