GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
orta saha
kanat
forvet lazım
4. için karar veremiyorum. stoperde sayısal eksiklik var ama bize bir 10 numara da lazım gibi. stoper işini sene sonuna bırakmak düşünülebilir. bilemedim. devrede fazla adam riskli olabilir ama bu takım mevcut oyuncu topluluğuyla işin sonunu getiremeyecek. hücum edemiyoruz.

işimiz kolay değil. bütün baba deplasmanlar duruyor.
fener'e karşı evdeki maçın kritik bir havaya girmesini istemem açıkçası. iç sahadaki fener maçlarımızı beğenmiyorum.

Ali yiğite söylemek lazimbize mertens benzeri oyuncu lazim ,hala mertensin yerini dolduramadık
aynen bize skor ve asist katkısı sağlam oalcak iyi şutları olan 10 no lazım 6 8 den çok daha elzem bence .Tabi yanında stoper ve forvette gerek illa 6 8 alınacaksa oda genç olmalı

Ali yiğite söylemek lazimbize mertens benzeri oyuncu lazim ,hala mertensin yerini dolduramadık
Gerçekten o role uygun oyuncu yok elimizde, biz biraz Sara 'dan Ilkay 'dan onu bekledik ama bence ikisi de olmayacak eninde sonunda. Sara veya Ilkay'dan biri oynayacaksa yeri 8 numaradır. Zorlu bir şampiyonlar ligi maçında veya Fenerbahçe Beşiktaş deplasmanında filan Lemina & Torreira ikilisini bozmamak için Sara veya Ilkay 'dan birini 10 numara gibi görebiliriz ama sezon boyunca olacak iş değil bence çünkü Mertens 'den sonra o bölgede en çok aradığımız şey hücum presi ve dar alan becerisi oldu

Tabii orta saha sol kenar sol stoper derken sıranın 10 numaraya geleceğine pek inanmıyorum

Her sene Ocak-Temmuz donemlerinde 10 oyuncu alinmaz. Taraftarlarin hosuna gidiyor, yeni heyecan getiriyor falan filan ama bu kadari fazla. Eldekileri de motive edebilmek, kendilerinden yeterince istifade edebilmek, gerekirse.oyuncu grubuna gore sistem yaratmak gerekir. Klup idari ve teknik heyet ipin ucunu kacirmis durumda. Bu konuda herkes hemfikir sanirim.

Ama hergun ayni seyleri soylerek te nereye varacaginizi dusunuyorsunuz onu merak ediyorum. Insan tuttugu takimi, bireyleri ha bire kotulemez. Bir, iki kisiye takilinir anlarim da herkese ayri laf yetirstirmeye calisiyorsunuz. Bu da yanlis. Biraz pozitif olalim. Bak uc aylara giriyoruz surda. Alakasi yok tabi.
Sol kanat-forvet-orta saha almak gerek gene de. Ama dunyalar kadar para harcamamak lazim artik.

Disiplin sevkleri niye aciklanmadi hala? Duran'i sevk etmeye bi taraflari yiyecek mi diye merak etmekteyim.

Galatasaray'ın ne taraftarı ne yönetimi gücünün farkında. Galatasaray çok güçlü, hükümet değiştirir Galatasaray hükümet

Bu herifle midesi bulanmadan yemek yiyebilen yönetimden galatasarayın haklarını savunmasını bekliyoruz. Ne günlere düştük 🙁

2 bekimiz eksik ve sakat oynayan oyuncularımız olmasına rağmen son dakikaya kadar pozisyonları yok.

Büyüklüğümüz karşısında eziliyorlar.
Sahaya gelelim. Seni in takımını tokatladık.

Tam kadroyla tekrar oynayalım 3 den az atmayız bu amiplere.

Sol kanat-forvet-orta saha almak gerek gene de. Ama dunyalar kadar para harcamamak lazim artik.
Hic almayalim demiyorum ama abartmamak lazim. Ozellikle Ocak ayi transferleri nokta atisi olmak zorunda. Sezonu wn iyi yerde bitirmek icin ne gerekliyse o yapilmali daha fazlasi degil. Hwr gelene 4-5 senelik mukavele yapiyoruz zaten. Kimsenin alismasina musade etmeden 6 ayda tekmeyi basiyoruz. Yanlis isler. Klup kapisi doner kapi gibi girene cikana yetisemiyoruz.

Bu herifle midesi bulanmadan yemek yiyebilen yönetimden galatasarayın haklarını savunmasını bekliyoruz. Ne günlere düştük 🙁

hakeme ''karına sövseler akşam ben getireyim dersin'' diyen ahlak yoksunu biri sahaya gel yorumunda bulunuyor

40 dakika kendi takımına bir derbide faul çalınmasa ölene kadar lafını eder

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt