Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.554
- 21.964
- 2.198
Onu söyleyen kişi taraftar değil yalnız.Yeni moda singo aslinda bek degil demek![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onu söyleyen kişi taraftar değil yalnız.Yeni moda singo aslinda bek degil demek![]()
Onda sonra 6 , 7 ,8 diyede devam eder bu aradaBu sene olursak seneye 5 yıl rekorunu kıralım salcam futbolu dersin![]()

Aslı Bekiroğlu'nu dizide ki sahneleri hakkında düşüncelerin nedir??Onda sonra 6 , 7 ,8 diyede devam eder bu arada![]()
5 olursa salmak lazım zaten yaOnda sonra 6 , 7 ,8 diyede devam eder bu arada![]()
Veliyle ben de her sene bu yıl bitsin salacaz diyoruzDoğru lan bi de o var.![]()
Acil linkAslı Bekiroğlu'nu dizide ki sahneleri hakkında düşüncelerin nedir??
Bana ihtiyar diyordun Cafer abimin yaşını gördün mü. Adam gençlere taş çıkartır amaOnda sonra 6 , 7 ,8 diyede devam eder bu arada![]()
Instagram da önüme düşüyorAcil link
Hocam.orda sakatlıktan yeni çıktı oynayabileceği mevki defans olabilir diye de dedi belki deOnu söyleyen kişi taraftar değil yalnız.![]()
İnşallah öyledir diyeyimHocam.orda sakatlıktan yeni çıktı oynayabileceği mevki defans olabilir diye de dedi belki de
Aslı Bekiroğlu'nu dizide ki sahneleri hakkında düşüncelerin nedir??
Hea?Bana ihtiyar diyordun Cafer abimin yaşını gördün mü. Adam gençlere taş çıkartır ama
Imkansız5 olursa salmak lazım zaten ya
Sutopuna yönelmeyi düşünüyorum ben mesela

Hea?
Imkansız![]()
Caferin 55 olması Fenerli olmasından daha az ihtimal yemiş yav seni55 oluyormuş adam samsuna ulasmis Cafer abim
Cafer abim bu mu yaniCaferin 55 olması Fenerli olmasından daha az ihtimal yemiş yav seni