Melih Peker
Şef Gümüş Kıvrım
- 21 Ocak 2010
- 70.980
- 49.472
- 4.843
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben olsam Ilkayı 10 numaraya çekerim, beli ince, dribblingle çıkıp oyun kurabilen 8 alırdım.
Ilkay mac boyu ileri topla dribling yapamaz. En fazla Lpool macinda yaptigini yapar. Ya da bestas macindaki gibi topsuz hareket ederek supriz golculugununyaoar. City'de cokca yaptigi gibi.
Sara kicini kaldirip iki uc durttukten sonra skinyalar gibi bi takoz onune cikinca topu kaptirir kos kos geri kosmaya calisir.
Torr tek top oynamayi seviyor.
Bize hala ileri geri gidip gelebilecek, topla arasi iyi olan dinamik bir 8 numara lazim. Szoboslai'nin tavan yapmamisi.
Bu profil Torreira'yı boşa çıkartır ama, uzun süredir 6 numara oynatmıyoruz onu.Ilkay mac boyu ileri topla dribling yapamaz. En fazla Lpool macinda yaptigini yapar. Ya da bestas macindaki gibi topsuz hareket ederek supriz golculugununyaoar. City'de cokca yaptigi gibi.
Sara kicini kaldirip iki uc durttukten sonra skinyalar gibi bi takoz onune cikinca topu kaptirir kos kos geri kosmaya calisir.
Torr tek top oynamayi seviyor.
Bize hala ileri geri gidip gelebilecek, topla arasi iyi olan dinamik bir 8 numara lazim. Szoboslai'nin tavan yapmamisi.
Bu 8 no onerisiydi. Lemina'ya guven olmayacagi ya da yasi ilerledigi icin stopere kaydirilmasi uygun oldugundan -tabi sozeleme uzatirsa- oraya da bir iki transfer gerekecek. Kaan da pek fayda saglamiyor artik.Bu profil Torreira'yı boşa çıkartır ama, uzun süredir 6 numara oynatmıyoruz onu.
Dinamik orta saha olur ama sertlik konusunda sıkıntı yaşanır.
O zaman da Sara’yı uzaya şutlamak gerekir, makul ama.Bu 8 no onerisiydi. Lemina'ya guven olmayacagi ya da yasi ilerledigi icin stopere kaydirilmasi uygun oldugundan -tabi sozeleme uzatirsa- oraya da bir iki transfer gerekecek. Kaan da pek fayda saglamiyor artik.
Kadroda 18 milyonluk yedegimiz olmasin mi yani?O zaman da Sara’yı uzaya şutlamak gerekir, makul ama.
Lemina olmasa muhtemelen daha kötü durumdaydık hem Başak maçı hem beşiktaş hem Trabzon hem de fener maçlarında çok ekstra stoper oynadı.Son 7 maçımızda yalnızca 2 galibiyet aldık
Genc oyuncular getirip biyere varmaya ugrasacan. Nasilsa olmus adamlarlada ilerleyemiyoruz avrupada. Büyük paralari bunlara yatirmaktansa iyi para harcayip potensiyeli olan oyuncu getirecen. En azindan kendimizi kandirmamis oluruz bos umutlarla.Valla artık düşüncem değişti Lookmanmış yok He-man mış bilmem ne yıldız büyük isimler falan istemiyorum rashica gibi sallai gibi maça cıkacak görev adamı alsınlar yeter sahaya çıksın 60 70 dakika işini yapsın kalitesi falan da umrumda değil daha para saçmamak lazım yeter. Gs'nin gözü yükseklerde devri bitmeli gelip oynamıyor adamlar yatıyorlar gidip la ligadan işçi tipi oyuncu doldurup gelecen
GüzelUyuyamıyorum