GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

1765716940477.webp

modumuz böyle bugün

daha osinin parasını çıkaramamışız rezalet

G75G343WMAAOljF
2 galibiyete cikabilirdi
Buna sonraki turda eklenecek(su an 15 puan olsaydik playoff turunuda otomatik asip son 16 diye baya para yazacakti)

Yenilmemeyi de bilmiyoruz 0 puan yerine 2 puan(top 11) buyuk fark yaratirdi

Buradaki tatsiz detay- avrupa ulkesi ve olmayanlar diye bir katsayi var. O epey efektif toplam para odulunde (avrupa birligi degil tabi ,avrupa ulkesi olan ve olmayan diye ayrim var)

2 galibiyete cikabilirdi
Buna sonraki turda eklenecek(su an 15 puan olsaydik playoff turunuda otomatik asip son 16 diye baya para yazacakti)

Yenilmemeyi de bilmiyoruz 0 puan yerine 2 puan(top 11) buyuk fark yaratirdi

Buradaki tatsiz detay- avrupa ulkesi ve olmayanlar diye bir katsayi var. O epey efektif toplam para odulunde (avrupa birligi degil tabi ,avrupa ulkesi olan ve olmayan diye ayrim var)
Yine çıkaramazsın 10 m euro falan geliyor oradan maks, 50leri anca görüyorsun.

8-10 puan bandına 35 m euro üstüne zor çıkarız diye kaç kere söyledim de basının sallamalarını takip etti herkes 50 garanti diye.

Yine çıkaramazsın 10 m euro falan geliyor oradan maks, 50leri anca görüyorsun.

8-10 puan bandına 35 m euro üstüne zor çıkarız diye kaç kere söyledim de basının sallamalarını takip etti herkes 50 garanti diye.
50 ler değil - onu gidip avrupa takımlarının ödüllerini baz alarak söylediler .

ülke katsaysı olayı ile ciddi fark var arada ama 5 galibiyette olsaydık belki şans ile son 16 ya atlayabilirdik gelinen pozisyonda - ite kaka playoffta sağlam rakip ve fikstüre denk geleceğiz.

lige 1 ay konsantre oynayıp oturduğumuz yerden tur parası gelecekti ( son 16 ya giriş 11 M falan mı diye öyle hatırlıyorum sanki - kafamdan atıyorda olabilirim. Gruptan çıkma da olabilir belki o)

Geri
Üst Alt