İlker Atasay
Parçalı Üye
- 24 Eylül 2017
- 4.480
- 3.126
- 1.253
Rudiger haberleri falan dönüyor ne ayak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sağ diye biliyom.Rudiger haberleri falan dönüyor ne ayak
Biz solcuyuz olmazsağ diye biliyom.
2 galibiyete cikabilirdidaha osinin parasını çıkaramamışız rezalet
![]()
Kotu hislere sahipsin, bu durum degisikligind uye olarak kendimi hazir hissetmiyorumAdımı Ahmet Rudiger olarak değiştirir misiniz???
Kim diyor?Maestro gedson paketi konuşuluyor ne derecede doğru bilmiyorum
Yine çıkaramazsın 10 m euro falan geliyor oradan maks, 50leri anca görüyorsun.2 galibiyete cikabilirdi
Buna sonraki turda eklenecek(su an 15 puan olsaydik playoff turunuda otomatik asip son 16 diye baya para yazacakti)
Yenilmemeyi de bilmiyoruz 0 puan yerine 2 puan(top 11) buyuk fark yaratirdi
Buradaki tatsiz detay- avrupa ulkesi ve olmayanlar diye bir katsayi var. O epey efektif toplam para odulunde (avrupa birligi degil tabi ,avrupa ulkesi olan ve olmayan diye ayrim var)
50 ler değil - onu gidip avrupa takımlarının ödüllerini baz alarak söylediler .Yine çıkaramazsın 10 m euro falan geliyor oradan maks, 50leri anca görüyorsun.
8-10 puan bandına 35 m euro üstüne zor çıkarız diye kaç kere söyledim de basının sallamalarını takip etti herkes 50 garanti diye.
Videoaki koşu stilini yapıp, bize videonu gönder değerlendirelim kardeşim.Adımı Ahmet Rudiger olarak değiştirir misiniz???
Öyle bir isim konuşuluyor ki… Küçük dilinizi yutacaksınız!
Öyle bir isim konuşuluyor ki… Küçük dilinizi yutacaksınız!
GS mutlu ben mutluOkan umurumda değil ama görünüşe göre sen yarı mutlusun galiba. Sana mutlu bir hayat dilerim![]()
Bilmiyom ki cezalılarda gözüküyoduEmrah duvar niye ceza aldi