Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.803
- 109.634
- 4.878
Manita yapmisferamuzun ortalıktan kaybolduktan sonra banlanması gibi nöbet
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Manita yapmisferamuzun ortalıktan kaybolduktan sonra banlanması gibi nöbet
bana en son pompu bırakıyorum demişti tam tersiymiş meğersemManita yapmis
Ee gelsin 50yi anca görecek işte benim bahsettiğim de o son 16ya kalındığında bile.50 ler değil - onu gidip avrupa takımlarının ödüllerini baz alarak söylediler .
ülke katsaysı olayı ile ciddi fark var arada ama 5 galibiyette olsaydık belki şans ile son 16 ya atlayabilirdik gelinen pozisyonda - ite kaka playoffta sağlam rakip ve fikstüre denk geleceğiz.
lige 1 ay konsantre oynayıp oturduğumuz yerden tur parası gelecekti ( son 16 ya giriş 11 M falan mı diye öyle hatırlıyorum sanki - kafamdan atıyorda olabilirim. Gruptan çıkma da olabilir belki o)
Haluk yaydi o soylentiyi surekli , o da bilmiyor o faktoru.Ee gelsin 50yi anca görecek işte benim bahsettiğim de o son 16ya kalındığında bile.
Medyadakiler de 2-3 galibeyete 50 gelecek diye anlattı olayı, onda da yanlış birşey yok.
Avrupa takımlarının ödüllerini referans alıyorlarsa market pool gelirlerinde bizim en altlarda olacağımızı da görmeleri gerekirdi.
Burada da bir ton insan vardı 50 garanti diye konuşan, gerçi onlara bir şey diyemiyorum bilgi sahibi olmadan fikir sahibi çoğu.
Yeri yerinden oynatacak yıldız adam değil direk katkı verecek genç adam lazım bize. Yine kadayıf olmuş hangi topçunun peşine düştüler acaba
hasan şaş pek topçudan anlamaz ne yazık ki bu gün dünya üzerinde okan hocamızın sisteminde torreirayı ikame edeceğin saddece 2 topçu var biri guendouzi diğeri gedsonGenduzi palyaçosunu futbolcu diye transfer etmezler umarım. Hasan şaşım çok doğru konuşmuş