GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Portakal denen herif 3 5 gündür bize feto hakaretleri yapıp duruyormuş taraftari filan tehdit etmis

50 ler değil - onu gidip avrupa takımlarının ödüllerini baz alarak söylediler .

ülke katsaysı olayı ile ciddi fark var arada ama 5 galibiyette olsaydık belki şans ile son 16 ya atlayabilirdik gelinen pozisyonda - ite kaka playoffta sağlam rakip ve fikstüre denk geleceğiz.

lige 1 ay konsantre oynayıp oturduğumuz yerden tur parası gelecekti ( son 16 ya giriş 11 M falan mı diye öyle hatırlıyorum sanki - kafamdan atıyorda olabilirim. Gruptan çıkma da olabilir belki o)
Ee gelsin 50yi anca görecek işte benim bahsettiğim de o son 16ya kalındığında bile.

Medyadakiler de 2-3 galibeyete 50 gelecek diye anlattı olayı, onda da yanlış birşey yok.

Avrupa takımlarının ödüllerini referans alıyorlarsa market pool gelirlerinde bizim en altlarda olacağımızı da görmeleri gerekirdi.

Burada da bir ton insan vardı 50 garanti diye konuşan, gerçi onlara bir şey diyemiyorum bilgi sahibi olmadan fikir sahibi çoğu.

Ee gelsin 50yi anca görecek işte benim bahsettiğim de o son 16ya kalındığında bile.

Medyadakiler de 2-3 galibeyete 50 gelecek diye anlattı olayı, onda da yanlış birşey yok.

Avrupa takımlarının ödüllerini referans alıyorlarsa market pool gelirlerinde bizim en altlarda olacağımızı da görmeleri gerekirdi.

Burada da bir ton insan vardı 50 garanti diye konuşan, gerçi onlara bir şey diyemiyorum bilgi sahibi olmadan fikir sahibi çoğu.
Haluk yaydi o soylentiyi surekli , o da bilmiyor o faktoru.

3 4 program arka arkaya ayni seyi soyledi. Millet yedi hapur hupur.

Genduzi palyaçosunu futbolcu diye transfer etmezler umarım. Hasan şaşım çok doğru konuşmuş
hasan şaş pek topçudan anlamaz ne yazık ki bu gün dünya üzerinde okan hocamızın sisteminde torreirayı ikame edeceğin saddece 2 topçu var biri guendouzi diğeri gedson
lemina yerine falan olmaz zaten torreira da olmaz lemina gibi adam bir sürü bulabilirsin klasik 6 profilinde kesici,
ama topla katedebilen , önde şok pres yapan hem sana geçiş yedirmeyen hem de top çalan ki bizim sistemimizin 1 numaralı mantığı bu zaten bu tarz profilde kaç tane adamı bulup ne kadar olur fiyatı muamma

Hasanı da iki gazladık başımıza akil adam kesildi

Genduzi saçı uzun diye dikkat çekiyomuş,lan sen ibrahimoviçe bacak arası attı diye şedju getirmiş adamsın ne anlatıyon

Okan hoca’nin taraftar dört sezondur icinden geciyor etmedikleri hakaret ve asagilama kalmadi ama bu baski’yi cok iyi yönetiyor

Burak yilmaz ise futbolu daha yeni birakti saha icinden gelmesine ragmen söylesene burak hoca takim niye oynamiyor tezahüratina alindigi icin istifa etmis

Kafa olarak saha icinde kalamayanlarin basarili olma sanslari sifir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt