Ali Kol
10 Numara!
- 31 Temmuz 2014
- 19.793
- 14.177
- 1.923
Transfer edelim mi etmeyelim mi onu arastirip anlayacagiz.Masaya yatırıp ne yapacağız?

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Transfer edelim mi etmeyelim mi onu arastirip anlayacagiz.Masaya yatırıp ne yapacağız?

Benim zaten en büyük derdim ona 30 vermiş olmamız. O yüzden bunu yazıp duruyorum ya.Fb maçında o golü 1-2 kaleci dışında çıkarabilecek kaleci pek yok çünkü top çok iyi yere gidiyor. Uğurcan 13.5 XGot'tan 9 gol yemiş gidip karşılaştır diğerleriyle. Monaco maçında sakatlanmasaydı belki 1 puanı alıyordu. 30 milyonluk kaleci iddiasında olmuyoruz ki aynı şeyi söyleyip duruyorsun. Senin değersizleştirdiğin kadar değersiz bir kaleci değil diyoruz.

Inter'de de fena adamlar var yav fiziken. Yaştan ziyade güncel fiziksel durum önemli yav.doğru oyunu oynarsan olur
Inter ne kadar yaşlı bir takım, ama son senelerde finale kadar gittiler iki defa
he PSG fena marizledi finalde ama onda Inzaghi-Arabistan gündeminin de epey etkisi vardı bence
bizde ise bırak koşma işini Jelert gibi hayvan gibi pırpır enerji sarf eden adamlar bile yapamıyor
çünkü ortada bir takım oyunu yok o yüzden herkes hem hızlı hem güçlü olmak zorunda çünkü sürekli bire bir kalıyorlar oyun içindeki anlarda
Kopenhag ise Jelert'i banko oynatarak gruptan çıkmıştı anımsayacağın üzere
Şunu yazıp değersizleştiriyorsun işte yaptığın varsayımla. O aldığın kaleci belki çok fahiş hatalar yapıp seni yakacaktı ve çok daha kötü durumda olacaktın mesela bu da bir varsayım o zaman.Benim zaten en büyük derdim ona 30 vermiş olmamız. O yüzden bunu yazıp duruyorum ya.
Kendisinden şu ana kadar aldığımız performansı da 7-8 verip alabileceğimiz bir kaleciden de alırdık (varsayım) diyorum. Bir şey değişmezdi pek diyorum.
Uğurcan'ı değersizleştirmiyorum. Sen de şunu sürekli yazıp durma.
![]()
daha iyi antrene oldukları için sana öyle geliyorInter'de de fena adamlar var yav fiziken. Yaştan ziyade güncel fiziksel durum önemli yav.
Bizim ile ilgili söylediğin şeye %100 katılıyorum bu arada (oyun ile ilgili).
kaynagi bilmiyorum da kalbin temizmiş ali hoca.4 tane yabancı topçu alacaz belli ki:
- sol stoper
- 6 numara
- 10 numara
- sol kanat forvet
bence kanatlan 6 numarayı scout31 şeklinde alıp 10 numara ve sol stoperi veteran 6 aylık topçularla doldurabiliriz
Alaba ve Griezmann mesela 6 aylığına gelseler zevkten dört köşe olurum şahsen
Alaba sakatlık konusunda problemli değil mi?4 tane yabancı topçu alacaz belli ki:
- sol stoper
- 6 numara
- 10 numara
- sol kanat forvet
bence kanatlan 6 numarayı scout31 şeklinde alıp 10 numara ve sol stoperi veteran 6 aylık topçularla doldurabiliriz
Alaba ve Griezmann mesela 6 aylığına gelseler zevkten dört köşe olurum şahsen
Tamam abi sonuçta fizik olarak iyi durumdalar. Onu diyorum ben de. Yaştan ziyade. Fizik çok önemli günümüz futbolunda. Adam kız gibi olunca 20 yaşında olsa ne olur? Tabanca gibi olsun ama isterse 40 olsun.daha iyi antrene oldukları için sana öyle geliyor
veteran ordusu Inter
ciddi süre alan heriflere bak geçen sene:
- Darmian
- Acerbi
- De Vrij
- Mkhitaryan
- Hakan Ç
- Zielinski
- Arnautovic
- Sommer (hadi kaleci neyse)
Heriflerin görece genç oyuncuları (Pavard, Thuram, Lautaro, Barella) bile çıtır veteran diyebileceğimiz 28-29 yaşındaki adamlar
anlatamadım galibaTamam abi sonuçta fizik olarak iyi durumdalar. Onu diyorum ben de. Yaştan ziyade. Fizik çok önemli günümüz futbolunda. Adam kız gibi olunca 20 yaşında olsa ne olur? Tabanca gibi olsun ama isterse 40 olsun.
rtaşımızı hain real madridlilerin elinden kurtarmamız lazımkaynagi bilmiyorum da kalbin temizmiş ali hoca.
kalbi sakat olmasın beAlaba sakatlık konusunda problemli değil mi?
Griezman maalesef gerçekçi gelmiyor
Mason konuşmayı takip etti konu Okan Buruk'a sekmeyince bir türlü takip etmeyi bıraktı![]()
baba os var zaten oğul os lazımBize baba os lazımken parayı 35 yaşındaki grizmana gömme aklı. Ya sabır.