- 27 Ocak 2010
- 134.694
- 99.911
- 5.488
bizim pulgar flamengo'da oynuyor la psg'ye karşı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
AhbAB çavuş ilişkisiyle normal bir durum.Bir şey farkettim
11 değilde 14 yabancımız olsaymış yani 3 kontenjanı boş bırakmasaymışız berkan kutucu kaan üçlüsünden ikisini şl kadrosuna bildiremiyomuşuz
Yabancı hakkını bunları listeye yazabilmek için kullanmamış oha rezalete gellllllllllllll
14 yabancın olsaydı diğer avrupa pasaportlu türklerden sadece 3 kişi yazabiliyodunAhbAB çavuş ilişkisiyle normal bir durum.
Bu arada 17 yabancı yazilamiyor mu avrupaya. Yazılırdı gene
Haber mi var Yirenkyi ile ilgili?Yirenkyiiiiiii
Allahım lütfen gol olsun
Gitmişken PRINCE AMOAKO JR.'a da kanca takak
Kutucu'ya verdiğimiz 6 milyon ne olacak.Berkan, Yusuf, Kutucu derhal defedilmelidir.
beIN'de var NEZİH özel haber girmişHaber mi var Yirenkyi ile ilgili?
Hocamıza feda olsun.Kutucu'ya verdiğimiz 6 milyon ne olacak.![]()
Sadece onlar değil14 yabancın olsaydı diğer avrupa pasaportlu türklerden sadece 3 kişi yazabiliyodun
Hocamız kaanı yusufu berkanı kutucusu dışarda kalmasın,bana kızmasınlar,aman beni dövmesinler,aman bana küsmesinler diye o 3 yabancı kontenjanını bunlara harcamış
Aylardır 50 milyon taraftar niye 3 yabancı daha almadık boş bıraktık diye bi mantık arıyodu ya bulduk mantığı
beIN'de var NEZİH özel haber girmiş
Nezih girmişse ben inanırım arkadaş.beIN'de var NEZİH özel haber girmiş
Agzimizin tadi kaçmasin ali riza beyBir şey farkettim
11 değilde 14 yabancımız olsaymış yani 3 kontenjanı boş bırakmasaymışız berkan kutucu kaan üçlüsünden ikisini şl kadrosuna bildiremiyomuşuz
Yabancı hakkını bunları listeye yazabilmek için kullanmamış oha rezalete gellllllllllllll
Haber biraz sosyal medyada ne yazılıyorsa onlardan seçmece isimler seçip birleştirip yapılmış izlenimi verdi. Lakin şu bir gerçek 3 yabancı alınacaksa bunların 3 yada en kötü 2'si 2003 veya 2004 sonrası doğumlular olacak.![]()
Galatasaray da sıcak transfer gelişmesi 3 ayrılık ve yeni isimler
GALATASARAY DA SICAK TRANSFER GELİŞMESİ 3 AYRILIK VE YENİ İSİMLERbeinsports.com.tr