GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

bizim pulgar flamengo'da oynuyor la psg'ye karşı

Bir şey farkettim

11 değilde 14 yabancımız olsaymış yani 3 kontenjanı boş bırakmasaymışız berkan kutucu kaan üçlüsünden ikisini şl kadrosuna bildiremiyomuşuz

Yabancı hakkını bunları listeye yazabilmek için kullanmamış oha rezalete gellllllllllllll
AhbAB çavuş ilişkisiyle normal bir durum.

Bu arada 17 yabancı yazilamiyor mu avrupaya. Yazılırdı gene

AhbAB çavuş ilişkisiyle normal bir durum.

Bu arada 17 yabancı yazilamiyor mu avrupaya. Yazılırdı gene
14 yabancın olsaydı diğer avrupa pasaportlu türklerden sadece 3 kişi yazabiliyodun

Hocamız kaanı yusufu berkanı kutucusu dışarda kalmasın,bana kızmasınlar,aman beni dövmesinler,aman bana küsmesinler diye o 3 yabancı kontenjanını bunlara harcamış

Aylardır 50 milyon taraftar niye 3 yabancı daha almadık boş bıraktık diye bi mantık arıyodu ya bulduk mantığı

Yirenkyiiiiiii

Allahım lütfen gol olsun

Gitmişken PRINCE AMOAKO JR.'a da kanca takak

14 yabancın olsaydı diğer avrupa pasaportlu türklerden sadece 3 kişi yazabiliyodun

Hocamız kaanı yusufu berkanı kutucusu dışarda kalmasın,bana kızmasınlar,aman beni dövmesinler,aman bana küsmesinler diye o 3 yabancı kontenjanını bunlara harcamış

Aylardır 50 milyon taraftar niye 3 yabancı daha almadık boş bıraktık diye bi mantık arıyodu ya bulduk mantığı
Sadece onlar değil

Günay, Kaan ve İlkay da yabancı UEFA nezdinde

Günay ne kadar hak ediyor bu kontenjanı düşünmek lazım

Gana basını Yirenkyi için 15-20m bandında biter Brighton ve Bournemouth takip ediyor demiş

Kancayı takalım 2.5 sene bizde takılsın sonra 40'a falan bırakırız 40 o zaman cüzi bedel olur

Hadi abi sabaha kadar bekletmeyin

Alaba
Yrienkyi
Prince Amoako

hadi seri ritim kaçmadan

Bir şey farkettim

11 değilde 14 yabancımız olsaymış yani 3 kontenjanı boş bırakmasaymışız berkan kutucu kaan üçlüsünden ikisini şl kadrosuna bildiremiyomuşuz

Yabancı hakkını bunları listeye yazabilmek için kullanmamış oha rezalete gellllllllllllll
Agzimizin tadi kaçmasin ali riza bey

Geri
Üst Alt